vim, zes mel zajem http://pcbazar.kontakt.cz/ v sekci graficke karty, treba to neni podvodnik :wink:Citace:
Původně odeslal Richardus
Printable View
vim, zes mel zajem http://pcbazar.kontakt.cz/ v sekci graficke karty, treba to neni podvodnik :wink:Citace:
Dik ze si na mna myslel , pockam do zajtra co mi povedia v Levi a uvidime.Citace:
Původně odeslal Lukoborec
Třeba je to Štístko Gilmore :eek: ;DCitace:
Původně odeslal Lukoborec
Hmm , zacinam rozmyslat nad f.u.c.k. ASUS. :evil: Pokial sa to potvrdi aj v inych testoch , tak good bay ASUS , welcome whatever with better overclockCitace:
Původně odeslal Chodec
tu lukoborec :
jsi mne předběhl taky jsem na ni v pcbazaru chtěl upozornit..... :-))
Kdy už ty karty budou k sehnání? Dyť to už ani není možný. Podívejte se kdy 6800 ultra vyšla a stále není v obchodech.
Nieco mi hovor , prudko zvazujem prestup na ATI X800 , ta sa ohreje aspon pol roka kym sa dostanem k Ultre. :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal BananaYoe
No jo, ale porovnat dostupnost 6800Ultra s X800PRO neni taky zrovna fer, zkus si koupit X800XT PE :wink: Ja zase premyslim o tom prejit od Asusu k Albatronu ;DCitace:
Fajn , tak porovnavajme 1:1 , X800pro vs 6800 GT alebo 6800 a dospejeme k comu? K nicomu , je to znova to iste. :evil:Citace:
Původně odeslal Masster
Inac ta recenzia na Anadtechu ma tiez dojala , vsetko dobre sa je**. :roll: :evil: Inac povedane tiez nad tym Albatronom.
ono to je jedno ten Albatron je len ref. karta nvidie cize je jedno ci si kupis Aopen,Msi {terajsia verzia-ma sa robit ina ale zatial sa dodava ref. karta nvidie},BFG,eVGA, vecsina kariet su original ref.karty nvidie niektory vyrobcovia ich trocha pretaktovavaju BFG.Problem je ze zatial nie je dostat ziadna.Inac mne sa najviac paci Leadtek to chladenie vypada fakt dobre
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-3-p1.html
hmm len co z toho ked nie je dostat ziadna
Je to mozne , ale ten albatron isiel lepsie taktovat , ale asi sa nato vyserem.Citace:
Původně odeslal Chodec
Zajtra zavolam do Levi ci uz ta karta prisla , dnes som skoro cely den ( aj prace teraz ) v praci a nemal som moc casu. :evil: :evil:
Ak nebude , tak zacinam vazne uvazovat o ATI X800 , lebo uz je toho moc. Vydat kartu v maji a pomaly v Auguste este nie je dostupna.
Edit. Ten Leadtek sa mi dizajnom absolutne nepaci , ale kazdy mame iny vkus.
ty a Ati? He, he... to potesi...
Cakal som kedy sa pripojis , ale zazraky sa deju ked Nvidia jebe na to. :roll:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Nepochopim preco s tym liezli von ked h.o.v.n.o maju pripravene. Grrrr. :evil:
No nic , uvidime zajtra. :?
To Richardus: Neblázni. Potom budeš minimálně rok nadávat proč já vůl sem ty dva měsíce ještě nepočkal. Do ATI bych ve srovnání 6800U vs X800 XT nešel ani náhodou. ATI smaží jak prase, je o fous míň vykoná (asi o takovej fous co byl výkonnější R9800 proti 5950). A hlavně co ty jejich ovladače? Plno lidí mě přesvědčuje že už to není pravda ale podívej se do tý jejich sekce? To je samý: nejede mě hra co mám dělat? Instni patch bla bla pak už to pojede. Je to pořád dokola. Lidi nechcu tady vyvolávat žádnej flame ale sme v nvidia sekci takže by sem měli chodit nvidiáci a těm má slova doufám nevadí.
ATI je méně výkonná, ale jak v čem, je to tak půl na půl. To že topí, no taky ten chladič u ATI není tak dobrý jako u Nvidia :-) ale tohle bych neřešil. S X800 co mám jsem žádné problémy ve hrách neměl, nějaké jsou, ale to má Nvidia taky.Citace:
Původně odeslal BananaYoe
BananaYoe: Respektuju, že to je tvůj názor, ale pravda to prostě není. Tím netvrdím, že je ATI lepší, imho je to spíš volba podle sympatií, ATI je v něčem lepší, nV v něčem jiném ... btw: ad nvidiáci - to, že má někdo ATInu, nebo nV ještě nutně neznamená, že je to zaslepenej flamewarista :roll: 8-)
Výkonostně je to nastejno nebo jak chcete půl napůl. To bych bral.
S těma teplotama máte pravdu, že ATI má menší chladič, ale tady už začínám nechápat. Proč proboha ATI neosadila chladiče aji na paměti? Samozřejmě to stačí ale je to myslím velká škoda. Mohlo to přispět k lepšímů overclocku. Tyhle důvody by mě byly jedno, ale kde pořád nejsem přesvědčenej tak je to ta podpora ve hrách a stím spojený ovladače. Nicméně jak psal nade mnou je to věc vkusu a já to respektuju. Když chce někdo ATI ať si ATI koupí. A já chudák musím čekat až ta sviňa 6800U bude k dostání i u nás.
To Richardus: do Levi volat nemusis nemaju nic ani ASUS ani MSI a povedali my ze ani nevedia kedy pridu hovoril som v Brne z export manager-kou pani Špičákovou takze uplna parada.Tie karty neexistuju grrr.uz neviem kam sa obratit asi jedine USA
BananaYoe: Ad chladiče na paměti - řešení nV nejsou zrovna pasívy na paměti - to je brutus chlazení hlavně gpu. Není třeba rozebírat, že samotné pasívy na pamětech nic-moc (spíš nic než moc ;D ) nepřinesou.
nazdar, mne uz ta dostupnost tiez lezie na nervy
okrem toho ked gf6800gt ma odporucanu cenu $399 tak preco to u nas vychadza napr. v ageme cenu takmer o $100 viac, ved za to by som mal vonku dostat 6800u
a tych $399 ma byt snad koncova cena a ta $490 u nas je dealerska, to bude koncova ako vyzerat?!
nemate niekto spolahlivy tip na nakup v usa (alebo aj niekde v europe, z azie by to bol asi problem aj ked ceny by tam boli zaujimave) cez web s dorucovanim na slovensko? ved postovne bude snad max $50 tak to vyjde furt lepsie
na USA zabudnite... > http://www.theinquirer.net/?article=17309
ja vravim ze ja si pekne pockam do vianoc, alebo mozno az do februara :)
Ja som tam volal dnes , mam skusit zavolat zajtra ohladom toho Asusu , ale dnes by mal prist skladom Inno3D 6800 Ultra , takze ak pride , tak budem rozmyslat. :evil:Citace:
Původně odeslal Chodec
Taky uz bych mel nejakou 6800 nejradsi doma, mozna bysme se mohli domluvit a udelat nejakou hromadnou objednavku :idea: Bud nekde z evropy, napr. www.overclockers.co.uk nebo USA, ja osobne bych se spokojil s GT verzi :wink:
Myslim ze tam to nie je o nic lepsie ako u nas , viz. clanok na theinquirer.net.Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: Tak som pozeral Overclokers.co.uk a pri Ultrach maju vsade pre order. :roll:
v ageme je uz par dni msi 6800gt za 16k skk s dph
ale maju tam hovadsky link a msi hq web gt ani na webe nema
len tych 16k je prave skoro 500 usd co by mala byt cena za 6800u
kazdopadne je trochu lacnejsia ako 5950u