Ked ti ide hlavne o hlucnost tak si precitaj posledne 2 strany a budes to mat vyriesene a ani nemusis cakat odpoved na uz zodpovedane otazky.
Riesenim je toto
Printable View
Ked ti ide hlavne o hlucnost tak si precitaj posledne 2 strany a budes to mat vyriesene a ani nemusis cakat odpoved na uz zodpovedane otazky.
Riesenim je toto
hm .. ztisit ide kazdy zdroj ... pokial nevrci, nepiska, nehuci a jedinym zdrojom hluku je ventilator tak to nieje ziaden problem .. skor ide o to ci sa takto ztiseny zdroj bude stihat chladit .. aj super special fanless pasive zdroje maju fan ktory si zapinaju ked im je pripis teplo .. cize najrozumnejsie riesenie asi kupit zdroj predimenzovany, urceny na dost vyssie zatazenie ako nanho chcete zavesit a proste spomalit vetraky .. vsetko ostatne saskovanie okolo miliona znaciek je imho hype ... teraz by som kludne siel do ECciek novsich, da sa tam za velmi nice peniaze poridit 500w s 12cm fanom .. a to sa ztisuje v pohode
tak tak, otazkou ovsem je, ci sa da verit tym vyse 30A !!! :o na 12V vetve... ??? u tej novej rady zdrojov Eurocase 450W a 500WCitace:
Původně odeslal SajmoN
tak sem dneska koupil ten chill 400W a je docela tichej
docela :lol: ??? takže slyšet je jak moc ?Citace:
Původně odeslal LOVIT
Nevite nekdo, kde by se daly sehnat zdroje OCZ?
Dik
-= DoDo =-
Ma tu nekdo zkusenost se zdroji Levicom(serie X-alien), ale zajimaji mne i celkove zkusenosti s touto firmou.
400W nemá aktivní 510W pokud vím má :wink:Citace:
Původně odeslal Rhapsody
nevite jak je na tom tenhle zdroj ? 3R System DYNAMIC RPS 350
Se serii X-Alien zkusenosti nemam, ale s obyc zdoji Levicom mam dobre xp. Napeti drzi dobre, nikdy nebyl problem... :wink:Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
Dnes som si kupil enermax 420w - noisetaker ,aktivne PFC
co si o nom myslite ?
ze uz je tu o nem neco popsano.. nemel by jsi spise napsat co na nej rikas ty? :wink:Citace:
Původně odeslal Rampage
ja mluvil o 400W, ze, mno a ta 510W ma myslim jen 25A na 12V oproti 22A u 400W...Citace:
Původně odeslal bc.Yo!
Co poviete na Thermaltake 420 2 fan silent (PurePower ATX 420W 2F) myslim, ze vyzera byt celkom v POHO... ???
Prave nan cakam, tak by som rad vedel aky je vas nazor naň... :idea:
Koupil jsem si Fortron FSP400-60PN(PF) 400W a zase jsem ho vratil.
Piskal - seagate neseagate, proste piskal. Takovy jemny neharmonicky piskot, na nervy.
Kdo ma rad ticha PC tak bohuzel Fortron neni volba :-( :?
Fortrona 400W imho není vůbec dobrá koupě...je drahý a charakteristiky ceně neodpovídají...Za ty prachy jsou lepší zdroje ;)
Ja som kupil enermax 420w.
Este som ho nezapojil, cakam na moju 6800ultra.
Neviete ci ma nahodov LED fan.
nema :-) je jen z čirého plastu . si ho koupil od Nugeta?Citace:
Původně odeslal Rampage
co rikate na tenhle?AOpen FSP400-60GN 400W http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=22723
potrebuju aby to v pohode bralo 2xsata hdd + 1x ata hdd + GeForce 6600GT deska MicroStar K8N Neo4 Platinum - nForce4 + a64 3000+ + 2x 512 ddr + 2x CD/DVD, utahne to?... dik
Taky jsem si nejprve myslel že stačí zastavit větrák, tak jsem koupi tento zdroj, bohužel většina zdrojů opravdu jemně píská, nebo bručí, nevím jestli to dělají všechny, nebo jen ty výkonnější, třeba to dělají zdroje nad 350W, každopádně mě ten můj 420W zdroj celkem bručí a když mám pasivně chlazené CPU, grafiku a harddisk v HD Silenceru tak je to celkem slyšet, tak na úrovni klidového otáčení harddisku Seagate 7200.7+ 200GB v HD Silenceru, celkem mě to mrzí, myslel jsem že němci umí dělat věci lépe a ne jen dráže.
Tenhle je imho zbytečně drahý- > je to Fortron 400W...kup si tu na fóru od MaWa nebo NUGGETA LC Power 550W za nějakých 1400Kč a budeš mít imho nejen lepší zdroj, ale i levnější...Citace:
Původně odeslal v1s1on
nj, ale temhle je psanej ze je kvalitni (vydrzi 100 000 h) a taky ze je tichej... de o tu tichost.. takze tedko nevim... :(
nebo tenhle vypada dost solidne a rikaj ze de i tichej ... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29294 pokud by byl vazne dobrej... tak bych na nej tatu ukecal...
Btw když ti napíšu k nějakému noname zdroji, že je supersilent a velmi kvalitní, budeš tomu věřit..no podle toho co píšeš asi jo... :roll: Nechci říct, že je Fortron nekvalitní, to ne, ale za ty prachy jsou mnohem lepší zdroje než ten fortron... Třeba ten Chill Inov. ;) Myslím, že když si přečteš několik posledních stran tohoto threadu, tak na to příjdeš taky a nebudeš muset klást stejné otázky znova ;)
dik du do Chill Inov... :)Citace:
Původně odeslal Anduril