covece, rekl bych, ze je to odkaz na zamknutej thread... :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal DlouhyJony
A k rychlosti mobilnich pripojeni - muzes si prece vybrat jinyho operatora ne?
Tim chci rict, ze mne bezi download na konci centra Prahy pres den (plnej provoz) prumerne kolem 180 kbs tedy realne cca. 20-25 kB/s, (za hodku jsem schopnej stahnout kolem 100MB dat), na hoodne hodne velkym okraji Prahy (skoro koukam na ceduli KONEC PRAHY :) ) mam prumer kolem tech 20 kB/s, realne to kolisa od 15-25, a ted jsem byl na konci Vsetina i pritelkyne neco hledala za jizdy autem po dalnici na netu z notebooku a rychlost prakticky neklesla pod download kolem 6kB/s tedy kolem 48 kbs, pricemz se zrychlovala prujezdy Brnem a Olomouci, kde se mi nahazovalo EDGE, takze opet zrychleni. Na konci Vsetina stala a konstatni rychlost tech 6 kB/s po celej muj tejdeni pobyt, stahoval jsem po castech neco dost dlouhyho, takze denne to par hodin bezelo a tyhle prumery byli tedy dlouhodoby.
Na to, ze je to pres mobil mi to vubec nepripada spatny, nehlede na to, ze ve vetsich mestech uz docela beha EDGE, takze pokud je dobre pokryto, download i upload se da prakticky srovnat minimalne se 128kbs linkou (spise tedy realne tak 180 kbs :) ), s pingy a ostatnimi nectnostmi tehle technologie nic nenadelam, s tim se musim holt smirit.
Nejsem teda zmlsanej vysokorychlostnima linkama, ale ja jsem s temito uvadenymi rychlostmi spokojenej, a pokud bych bezel (teda spise nebezel nekde na 10kbs, asi bych zkousel taky neco jinyho.