JJ, jdu na to, ale asi fakt ta compatibila XPcek stoji za ***
Printable View
JJ, jdu na to, ale asi fakt ta compatibila XPcek stoji za ***
Zrovna jsme resili humus XP v threadu USB problemy ....
no hele prave jak sem to videl, tak sem sem postnul ten predchozi prispevek. ne ze bych to nakonec nespachal sam, ale tohle byl takovej stavajici impulz :wink:Citace:
Původně odeslal svaca
jj xp a modry vokynka, to je slava :roll:
jj, ten thread jsem taky projizdel... njn vomalovanky :roll: , tedka jsem cerstve nainstaloval W2K Server a zatim to vypada dobre, akorat na to nemam ty service-packy a nechce se mi to stahovat.... pokud to tady pobezi dobre, tak budu muset neco udelat neco s tema XPckama, protoze jsem jinak u nich celkem bez vyhrad :?
no ja vetsinu tech potrebnejch ser více packů mam, a dokonce za chvili jedu do mechova, ale je to pouze pro verzi professional. ackoliv nevim jestli to neni stejny...Citace:
Původně odeslal IntEx
mm, tak to s tou zvukovkou dela obcas taky, zkusim to teda hodit do jinyho slotu... :evil:
no abych pravdu rekl, tak ja vicemene pouzivam originalni soft primo k te audigine a sem tam udelam nejaky update. zkousel sem i nove ovladace od kreativu ale nebylo to ono.Citace:
Původně odeslal IntEx
jo je fakt, ze tim prijdes o ty moznosti ze se to tvari jako audigy2 ale k cemumi to je? dyk ja si pustim nejakou hudbu nebo doprovod k filmu a tim to hasne. jednou za cas nejaka hra? no boze. stejne to mam pripojeny skrz zesik pouze jako stereo....
Presne tak to mam pripojeny taky, jenomze s tema novejma driverama mam moznost v EAX Control Panel pouzit Parametric Equalizer, kterej hodne pouzivam. Jinak ty cursory mi taky blbnou, je mozny, ze to dela vsem, ale proste si toho nevsimnou... Tedka to mam rozdelany a tu kartu jsem vrazil do 4. slotu odzhora a sitovku zatim vyhodil, ale dela to porad :cry:
EDIT: btw nemuzou bejt ty kurzory HW problem? ale kdyz vsechno ostatni jede, tak asi tezko...
covece tak specielne kvuli tobe ted jak vul cumim na kurzor a kazim si voci. ale zadny cerny nic pri zmene kurzoru tam nevidim a ani sem nikdy nepozoroval a to mam fest postreh na zmeny.Citace:
Původně odeslal IntEx
eax control panel? co to je? to je to jak si tam nastavis jestli mas mit styl pop nebo vocal? jestli jo, tak tam mam permanentne vocal, protoze tady se neda nic vosolit ( achych uz sem i rozmontoval svuj 70litrovej subac a na jeho 120W zesik se prasi )
Treba by pomohl update BIOSu na karte, ale vo tom nevim vubec nic... :oops: Btw: Ty ovladace kX (viz clanek na mych WWW :wink: ) jsou super, equalizery, bomba, fungujou, ale jedina nevyhoda je, ze neumej EAX. Jinak ma asi Creative problemy s kompatibilitou v prostredi NT, protoze u kazdejch ovladacu pisou, ze byl problem s kompatibilitou vyresen...
no hele o biosu na zvukarne sem jeste nic neslysel ( ale nesnedl jsem vsechnu moudrost ) nicmene neco na tom muze byt, pac ty EMU chipy jsou klasicke DSP procesory takze necim ovladany byt musi...Citace:
Původně odeslal IntEx
jo je fakt, ze SB mely problem hlavne s chipsetem KT133A ( sb 686b ) nicmene bych rekl, ze je to spis problem xp nez sb...
:lol: nene, nemyslel jsem BIOS na zvukovce ale na grafarne. BTW tuhle zvukovku jsem provozoval jeste na starickem Pentiu 200MHz (without MMX) - ok a na KT133, kde byly problemy pri kopirovani, ze to praskalo. Potom jsem to hodil do ECSky L7VTA, ale mel jsem ji tak kratce, ze jsem to ani nestihl otestovat (reklamace) a tedka ji mam v tom Epoxu a dela mi to tohle. BTW jsem se taky dost divil u modemu (kdyz jsem jeste caloval Telecomu), ze on normalne vydaval hluk, kdyz nebyl pripojenej (takovej ten transformatorovej rusivej hluk), ale jakmile se ten modem pripjil, tak byl tichej (mam namysli ten repracek :wink: )
noo to mohlo byt tim, zes tam nemel klasicky relatko na spojeni a tudiz ti prolejzal brum z telefonni linky. to se u tech levnejsich stava. a s grafarnou? no ja sem driv to taky zkousel a pak sem prisel na zajimavou vec, atiny ( nebo alespon ta moje ) sou nachylny na flasovani, takze radsi zustanu u toho biosu ktery chodi ( 5 fps navic me nevytrhne ). jo a ted sem si jeste vzpomel na jednu vec. svyho csau ( prave kvuli tomu biosu ) se mi posrala grafika ve woknech. vypadalo to asi tak, ze na nekterych mistech byly takove zelene nebo fialove tecky v nekterych programech. no nepomohlo vratit se k puvodnimu biosu ale pomohlo ty programy reinstalovat. zajimave, tak proto zkus reinstalovat pripadne zmenit za nove ty kurzorove obrazky ( navic ty originalni jsou pekne hnusne, ja uz 5 let pouzivam pouze super animovane z jednoho tematu pro win95 ala aliens - neni to zadna animovana picovina aby nedoslo k omylu )Citace:
Původně odeslal IntEx
Takovou kuriozitku, nebo spis spatnou zkusenost s flashovanim: Kamos, kteryho znam pres tohle forum ma R9600pro a jeste mi asi pred tejdnem psal, ze abych mu hodil image spustecky, ze jde flashovat BIOS. Tak jsem ho premlouval, aby se na to vybod ze si stejne nepomuze a jeste si to zmrvi (newim, z jakyho duvodu to flashoval, kdyz mu to normalne chodilo - blbnul) a od ty doby jsem ho nevidel na ICQ, jinak tam vzdycky bejval kazdej den imrvere (hezky slovicko :-) ), copak se mu asi prihodilo ??? :-( Jinak jsem tedka videl v ATI foru, ze jim FastWrite dela bordel, takze to zkusim vypnout...
no s tim fastwrite to zatim vsude delalo bordel. a pravdou je, ze do toho flashovani bych se nepoustel, kdybych nemel zalozni PCI grafarnu. bych se proste bal. zkus a pak dej vedet.Citace:
Původně odeslal IntEx
Jo a jeste jedna vec, co delat s grafarnou, ktera ma spatne flashnutej BIOS? Zadna patice se svabem tam neni, takze co se s tim da vlastne delat ???
to je prekérní situace a taková možnost mě tedy zatím nestrašila.. napadá mě to ještě přeflešnout s grafickou (půjčenou) kartou do pci..Citace:
Původně odeslal IntEx
a co se týče těch čtverečků na místě kurzorů, jednou jsem se s takovým něčím setkal, ale nepodsařilo se mi to odstanit. ale projevovalo se to jen s plným počtem barev (32bit)...
No on to neni primo ctverecek, ale spis flek (teda moc na nej nevidim, preblikne to na 1 ns, ale tohle vim, ze delaly puvodni Microsoftacky ovladace na GF2MX (nebo aspon neco podobnyho).
ty hele, radsi tu moc s tema nanosekundama neoperuj. vsak pochybuju, ze bys byl schopen neco postrehnout co blikne 1 miliardtinou sekundy. a kdyby to byl frame, tak je to jen 1/refresh!Citace:
Původně odeslal IntEx
no dobre, nemyslel jsem to doslova ;-) , ale chtel jsem tim rict, ze je to "blik"
Mel sem SB Live ve druhym slotu a ovladace od originalnich pres kX az po A2 for SB Live (tech bylo min. 5 verzi) a se zadnejma nebyl problem.
V BIOSu mam nastaveny PnP Os installed na NO.
Problemy s kurzorem sem zadny nevidel.
Tak jsem si pozorne precetl celou tuhle diskuzi. Nektere problemy me celkem pobavily ;)
Ale vecne - nekdo psal, ze 8KRAI nema diagnosticky LED displej, coz neni pravda - presna specifikace zde: http://www.epox.nl/english/products/...oard/8krai.htm
23. jsem si tuhle desku koupil, po tom, co jsem po jednom dni prodal 8RDA3I. nForce me tedy tezce zklamal, takze doufam, ze VIA me opet nezklame (prechazim z 8K5A2+ KT333, kterou jsem si nevhodnou manipulaci se srouby kolem soketu poskodil).
V zitra jedu od babicky domu takze ji rovnou nacpu do kompa. Jediny co me na ni zatim mrzi je absence der kolem soketu a NB, pac jsem vodnikar :(
Vodníka na této desce používám,chce to jen improvizovat :-)Citace:
Původně odeslal Marty
Pokud nevíš jak,pošlu Ti foto jak jsem to vyřešil já.
Uchyceni bloku na NB udelam bud tak, jak jsi to psal ty, nebo tak, jak to vyresil prokop - pouzil jakesi ohnute srouby, takze sroub drzi na tom ocku.
Na CPU blok si holt budu muset koupit sponu.
spona rulez..
skoda ze nemam ten zasr... fotak.. sou to normalni U Srouby pres ty to de krasne