Tak posledni info, ze komercni verze je tesne pred prodejem. Doufam, ze bude nejaka akcni cena :) Jinak blok na 6800/GT uz je taky hotov. Tak jak ho budu mit v kompu napisi.Citace:
Původně odeslal neGryk
Printable View
Tak posledni info, ze komercni verze je tesne pred prodejem. Doufam, ze bude nejaka akcni cena :) Jinak blok na 6800/GT uz je taky hotov. Tak jak ho budu mit v kompu napisi.Citace:
Původně odeslal neGryk
hlavne je premluv na nejakej WB co se vleze(pod graf, kartu) na NB u DFICitace:
Původně odeslal neGryk
Pirsuv novy blok na 6800 Ultra/GT
http://h2o.kvalitne.cz/php/nv.html
nato se nedá říct nic jinýho než... NO KURWA! Totálně profesionálně krásně čistě udělaný!! GW!
my god ! :o :o fakt nadherny.. myslite ze to pude i na PCIe 6600 ???
vsechna cest tohle je HRUBOST, bys si tu GK i kvuli tomu koupil ;DCitace:
Původně odeslal LeXa
fakt cekam jak/a jestli bude vypadat ten blok na ATI a neni co resit
Parada, snad to do vikendu bude i na me grafice :) Uvidime teploty + novej zdroj, kam se konecne pohne taktovani...Citace:
Původně odeslal LeXa
Už dlouho chystám přechod z AIR na WC a tohle vypadá vážně k světu! Moc dobrá práce. Jen by mě ještě zajímalo, jestli nejdou udělat o něco tenčí žebra?
Urcite by to slo, ale nevyplatilo by se to, za prototyp bloku se plati bohuzel krute penize. Kdyby mml nekdo zajem tak napiste me na icq, nebo sz, zjistim vice informaci a muzu poresit prodej.Citace:
Původně odeslal Tantalos
Ahoj. Nevite zda jeste vyrabi jedna se mi o blok na Asuse 6800GT trebas neco takoveho http://h2o.kvalitne.cz/php/nv.html vypada to moc pekne, pekna prace.
Popripade kde nebo u koho se da sehnat.
O ty výkresy bych měl zájem, malá dílna pro pár kousků by se našla, ale na velkovýrobu to nestačí. :-( Dej vědět, jesstli mi to dás nebo ne. Dik!Citace:
Původně odeslal Pirs
tomas_t@post.cz
Na caste zadosti z rad byvalych zakazniku davam k dispozici vykresy spony pro graficke karty ATI X1800 a X1900. Archiv obsahuje DWG vykres pro ACAD 2000, DXF pro ACAD R14, obrazky TIF a MDI.
http://www.h2o.kvalitne.cz/Images/Pirs/spona_x1800.zip
Bylo by mozny hodit na web i schemata na puvodni sadu pro skA?
Myslim ze nekteri lide by to ocenili.
Nemohl by neko nekam dat schema spony 939 pro rev1,5? Pirsuv veb se zda prazdny.
Nevite jak nejlepe osetrit spodni dosedaci plochu? Znova jsem je prelapoval do zrcadloveho lesku a vidim jak rychle matni a oxidujou.
BTW Mam tu posledni kopletni sadu rev1,5 co jste vyrobili. Nevim proc se Honzaun zbavoval. Tesim se az ji asi koncem tydne zabuduju.
Spona pro s939 pro revize 1.x ve formatech DWG, DXF a TIF ke stazeni zde: http://www.h2o.kvalitne.cz/Images/Pirs/s939.zipCitace:
Původně odeslal woyta
Ohledne tech dalsich vykresu mi napiste presne co chcete, protoze od roku 2003 se toho nakreslilo neuveritelny mnozstvi a ja sam ani poradne nevim, kde co mam. :oops:
Dik za tu sponu.
Ohledne tech vykresu jsem myslel CPU v1,5, chipset 1,2 a VGA 1,0 a spony. Idealne vse v te specialni edici. Ta vypadala fakt pekne. Proste ty stare dobre bloky ktere uz nevyrabite.
Jeste jednou dik.
CPU, VGA a NB (DWG, JPG): http://www.h2o.kvalitne.cz/Images/Pirs/WB_public.zipCitace:
Původně odeslal woyta
pozn. Je to narychlo upravene do zverejnitelne verze, tzn. bude tam zrejme par chyb a nesrovnalosti, ale melo by to byt vyrobitelne ;) .
Diky. Moc dekuju.
//Edit Koukam ze tam v zipu chybi spony . Ale ty si kdyztak muzu nakreslit sam
ty se to chystas vyrabet?Citace:
Původně odeslal woyta
Kamarad premysly o vodnikovy. Jeste neni rozhodnut. Soustruh ma ale jestli to budeme vyrabet neni jiste. Takze presne rozmeri vyuziju pri tvorbe 3D modelu celeho meho PC (skolni prace).
neber to osobne, ale pri tom psani si davej bacha na pravopisny chybyCitace:
Původně odeslal woyta
rozmery s mekkym i je do oci bijici
kdyby se to rozhodl vyrabet v odpovidajici kvalite, bylo by to super
kontaktuj Duduho z dcase.cz on ti ji vyrizne laserem. Ja uz ji mam... sice vlastni konstrukce (ne X sponu ale I sponu) ale je uplne v pohode.
Trochu jsem si listoval v Receptari elektrotechnika (IV vydani 1988) a narazil jsem na ochranu proti oxidaci medi. Reseni ktere je pouzitelne u PC je silikonova pasta. Silkonove pasty se bezne pouzivaji mezi chladic a CPU. Coz tedy znamena ze pasta vede teplo a zaroven chrani proti oxidaci. No neni to skvele?
Tak jsem zjistil nemilou vec. Cpu block rev 1,5 mi tece. Mam tu 3 tone epoxi (ocelove plnivo, -20 az 120st, skoro na vse). Myslite ze kdyz to okolo jadra ocistim a udelam timhle epxidem sparu, ze bude OK? Pripadne co by jste doporucily jako opravu?
me se to stalo takyCitace:
Původně odeslal woyta
blok me protikal, kdyz se uvnitr zvysil tlak(zmacknutim hadice)
ja jsem to omotal stahovaci paskou a pomohlo to
to bylo docasny reseni, nez jsem to prodal
normalne tam dej to lepidlo a uvidis, ze to pomuze
byt tebou, koupim radsi novej blok, ja osobne uz bych mu neveril, ze bude bezpecnej
Ten epoxid drzi docela dobre. Snad to bude OK. Ja jsem je teprve nedavno koupil a ted se chystam je nainstalovat. :-) Bomba co?