Ale kdyby sis to přečetl pořádně tak by si věděl že tam chtěj dostat smrštovačku :roll:
Printable View
Ale kdyby sis to přečetl pořádně tak by si věděl že tam chtěj dostat smrštovačku :roll:
Prosím vás, jak konkrétně smršťujete to flexo?????!!!!!
Za Boha mi to nejde. Klasickým zapalovačem to zacne hořet, plynopájkou se to taví a fén je na hovno.. už vážně nevim, co s tim :-(
Smrstujete?? NA konci to zakoncis paskou nebo buzirkou. Flexo se snad smrstit neda, jenom se roztahuje smrsteny ho koupis. ZApalovacem t omuzes tak akorat na konci slepit aby se to nerozplitalo, Pokud se pletu tak sory.Citace:
Původně odeslal Commander
jo tak tím to možná bude, páč já jsem pochopil tady uváděné smršťování jako smršťování a ne na koncích :oops: tak to je teda fatal error, ale na druhou stranu mi borech co mi to prodaval jeste radil at to dělám zapalovačem tak teď nevim :oCitace:
Původně odeslal Kazdic
na flexe sa opaluju iba konce aby sa nestrapkalo ;D
MC
A jak to proboha opalujete je to udelal na prvnim kousku a kdyz sem dal plamen moc blizko tak skoro chytlo a kdyz dal tak se to cely posralo tak sem netavil nic.
Me pripada to opalovani jako blbost, Stejne to flexo musim nejdriv na ty kabely natahnout a pak to akorat omotam paskou nebo buzirkou. T oopalovani se hodi takakorat kdy zto prenasite. Tak mi to treba dovezl otec z Riegra.
Ja bych to taky neopaloval, spis rozpalenej nuz nad plamenem a prejet hranou, jinak se to seskvari vsude :wink:Citace:
Původně odeslal Kazdic
uff, tak docitat 21 stran az sem je fakt fuska. Normalne som teraz dstal chut rozbehnut sa do obchodu a secko oflexovat. Hacik je v tom, ze najblizsi obchod je niekde v Brne alebo pod. :-(
Chcem sa opytat, ako ste objednavali tie vzorky flexa od rieggera? Ani za nic to na tej jeho stranke nemozem najst
...taXi asi zle cital tych 21stran :lol: - tie vzorky sa neobjednavaju na riegger.cz :wink: ale na inom webe, prejd si este raz tento dred :lol:Citace:
Původně odeslal Sherpa
rad bych upozornil ze sem si nechal poslat vzorky jak z Ameriky tak od Rieggera a oboji doslo. Vpodstate bylo oboji stejny akorat ze od Rieggera mi to doslo asi do tydne a z usa az tak nak po 3 tydnech.
To je pekne. A mohli by ste mi teda niekto povedat odkial sa to da objednat?
mno ja bych asi hledal vzorky u vyrobce - www.techflex.com
OMG to neni mozny tohle.. Richmonde cet si co sem napsal ? POkud to objednas z ameriky tak ti to dojde nejdriv poi trech tydnech a navic ta vzorkovnice je pekne sux a NAVIC te sami odkazou na Rieggera kterej je jejich distributor pro CZ. Do riggera staci napsat jaky vozrky chces a oni ti je poslou. A linky mas na zacatku diskuze..
mno popravde - necet (teda cet, ale kdyz bylo prvnich 5 stranek a to uz je pekne dlouho) :roll:Citace:
Původně odeslal NazQul
na flexo jsem narazil asi pred rokem (na netu), potom mi ho privez kamos z belgie a cca pul roku na to ho meli teprve v cr -> kdyz mi prisli vzorky z usa, tak jeste nebylo v cr a asi za 2 mesice mi prisel mail z techflexu ze to prodava riegger.
Takze tam mam napisat majla, ze chcem take a take flexo? GABO a spol. spominali, ze vyplnali nejaky dotaznik...Citace:
Původně odeslal NazQul
Tam je akurat link na www.riegger.czCitace:
Původně odeslal NazQul
A čo tak na koniec flexa dat zmršťovaciu bužirku tak aby v nej bol kusok flexa a kusok len káblov. Opatrne zahriať a tým vlastne koniec flexa zafixovat. :idea: Niekde som to videl a vyzeralo to cool ;DCitace:
Původně odeslal Kazdic
Takhle to tu má každej ne ??? Opalování je zavrženo ;DCitace:
Původně odeslal bignos
Aaa smitec :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal globalkiller
Dotaznik se vyplnuje kdyz chces vzorky z USA ale pride mi blby cekat 3 tydny kdyz do rieggeru napises ze chces treba vzorky z tloustek 1/2 a 1/4 a oni ti to poslou. Este mi den predtim volali jestli sem doma a dovez mi to kuryr. Vse samozrejme zadarmo. takze nevim co vic resit.
mam otazku: :) heh v com vu tie rozmery 1/2 , 3/4 atd ? je to v palcoch (2.5cm) alebo co ?
Tak to mas teda kua pravdu ze to je v palcochCitace:
Původně odeslal smiesqo
3mm (1/8")Citace:
Původně odeslal Sherpa
6mm (1/4")
10mm (3/8")
13mm (1/2")
Ahoj, pořídil jsem si 10m 1/4" a 2m 1/2" modrého Neon Flexa a modré neonové smršťovací bužírky, kolik tak spotřebuju na jeden zdroj 400W Zalman? Původně jsem myslel, že mi 10m bude stačit na 2 zdroje, ale koukám že asi ne :-( Kolik jste ho spotřebovali vy?
ja mam v case cca 20-25m, ale na zdroj bych odhadl 60-70cm toho na ATX a 6-max 7m na zbytek vetvi, asi se to bude lisit jak kde, a jak je cl sikovnej. Ja mam zdroj hodne uzpusobenej a vsechny vetve presne na miru. Tak to ber orientacne. Ale jestli mas tu sadu tak by to melo stacit, je to spocitany aby to bylo univerzal a spis by melo neco zbyt nez chybet.Citace:
Původně odeslal Daniik
BTW ty mas akryl case co? tak to pak nahod nejaky fota, musi to byt dost delo podle toho popisu. :eek: :-o