Moje DLT ma defaut napeti 1,65V ??? :roll: Topi jak svine,to je fakt.
Printable View
Moje DLT ma defaut napeti 1,65V ??? :roll: Topi jak svine,to je fakt.
Mam presne tu serii co mas v podpisu a ma 1.5VCitace:
Původně odeslal nex
Mas ten procik novej??? nebo z druhe ruky???
Ale fuj.Z druhy ruky. ;D Je novej.Koupen v CC minulej tejden.Ten Asus tam nahodi 1,65(real 1,68)Tak nevim.Ta deska me furt prekvapuje(nemile) :mweheh:
To je blbostCitace:
Původně odeslal nex
DLT to L znamena default voltage 1.5V .....takze si sa v niecom pomylil ....
Jo,nerozumim tomu.DLT je to nabeton.V BIOSu mam nastaveno 1,5V. :-o Fakt divny.Sandra me taky pise 1,65V.Ale je mi to fuck.Hlavne,ze to jede ne?Mozna me pomuze flashnout new bios.Citace:
Původně odeslal Deviant
Potom je to problem boardu ..L je default 1.5VCitace:
Původně odeslal nex
Mam 1700+ DLT3C a minuly tyden sem se pri taktovani dostal na 2,3GB, jenze sem mel nizsi napeti tak to spadlo... No a problem je ten, ze uz mi ten procak nechce najet na vic nez 133MHZ FSB..
Co s tim?? Sakraaaa
Pamete ???Citace:
Původně odeslal Mustafa
Pameti OCZ 400 a ty jsou v poho, s tema muzu delat co chci, ale jakmile nastavim jine FSB, nenajede vubec komp...
NEchci vam do toho nejak kecat, ale pokud to vypada jako normalni Tbread, je to B0, protoze C0 budou Bartony s vypnutou polovinou L2, takze se poznaji na 1. pohled, protoze jsou delsi
SKus si cely komp rozobrat a poskladat !! Niekedy to zabere niekedy nie ale nemas co stratit okrem par minut casu :D :roll: :lol:Citace:
Původně odeslal Mustafa
Mam stejnou desku, procesor (i tyden vyroby) a kdyz jsem nechal nastaveni Vcore na Auto, tak se nastavilo spravne 1,5 V. Je fakt, ze realne je tam 1,53 - 1,54V. Bios 1010. Tak nevim...Citace:
Původně odeslal nex
Tak ho tady mám chlopi ...
No a podle http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp/
Je tam uveden příklad že
9397647280017
znamená downgraded verze 2800+ .. no a já mám 9742577280261,takže že by ? :lol: .. supééér
2Marek tak ho tam soupni a jedem, at jede co nejlip a pak napis jak jsi dopadl
Píšou tam ale že to byly modely co nakonec na základní voltáži někdy nešly např. 2800+,ale tak to nevadí :) snad dám stabilně 2500Mhz při rozumné voltáži :lol:Citace:
Původně odeslal Pavlis
Tak to sme na tom podobneCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
AXDA1700DLT3C 9742577281602 JIUHB 0308XPMW
na kolik jedeš ? ještě podle té stránky jsou poslední čtyři čísla taky důležité .. 0001 až 0300 jsou prý nejlepší kousky,ty koukám máš 1602 .. já 0261.Citace:
Původně odeslal Deviant
idem na 2315 pri 1.73V stabilne ...viac som neskusal kvoli hluku coolera
he.he ja mam ...0207(ale shit grafika a doska :evil: ,takze zatial 2600+) ;D
ja po chvili testovani jsem byl na 2500Mhz az s 1,8V a to mi uz pripada trosku moc na 1,5V procak, ale 2250 pri 1,55V mi bohate zatim staci a je to jeste se vzduchemCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
kdyby ti jel na 2500 pri 1,7 - 1,75 tak bys mel opravdu supr kousek
To možná pojede,ale né stabilně ... uvidíme no :)Citace:
Původně odeslal Pavlis
Jo.Uz jsem na to prisel. :idea: Mel jsem prehozenej jumper na desce na overvolting,takze me tam hazel default 1,65V.Takze ted jedu na 1,54V.Supeeer ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Kikof
Až je zahoříte půjdou víš a víš až nejvíš já maxima dosáhl po týdnu
To bych chtel videt, se vsadim, ze ani za mesic nepude ani o MHz vejs nez jak jel na zacatku. Zahoreni sem nepozoroval jeste ani na jednom svym procaku. Asi mam smulu :) Btw. jaky ma snapeti pri 2.5GHz?Citace:
Původně odeslal drake
Ani mne nikdy ziadne zahorenie neslo...je to asi len vymysel .... pre tých co dufaju ze pojdu vysie :lol: :lol:
btw.... preco ta teoria, ze od 0 po 300 by mali byt najlepsie kusi ??? (vari tu dakto s pritomných fachci v AMD tovarni :eek: )