-
Re: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)
Zkratka a dobre...na sprostarny...vyrvavani a spam nejsme jaksi moc zvedavi. Snazili sme se ti trosku pomoci, malinko napovedet, ale do obchodu te za ruku nepovedeme posledni rada, je, kdyz tak upenlive volas Glassman najdi si vsechny jeho prispevky a dozvis se co a jak.
-
Funguje ještě Hall of shame? Tohle bude výstavní kousek.
-
to uberguru:
pre mna je spam aj tvoj posledny prispevok a tych dalsich 150 uz ani nebudem citat, mate tu len zbytocne reci, chcem radu od niekho kto tie sluchatka http://www.hifishop.cz/Compare.asp?C...ID=0&DPG=41811 ma aj vyskusane (alebo nieco podobne v cene okolo 2500sk) aby som sa nemusel trepat po obchodoch a zabit tym cely den. uberguru (a jemu podobny) mas asi nejake pribrzdene myslenie, skus odbrzdit, ale to ti asi nepomoze, tak ze zmen genovy zaklad, alebo maximalne mozes ist radit sliepkam na dvor
ja neviem ci ste tu hotentoti, alebo nechapete co od vas ziadam. tiez som povedal aby sa neozyvali priaznivci kossov (na nich nie som zvedavy). vlastne cakam len nazory od takych co maju podobne skusenosti s koss ako ja, Gassman a iny.
tak to ako malim detom, snad uz chapeme.
-
no toto, co som sa ja zasa docital, no to neni normalne mozne. povecte, iba sa mi to zda, alebo mam halucinace:o
--------------------------------------------------------------------------
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=38794&page=2
Původně odeslal aminak:
Je znamo, ze celkove KOSSy maji utlumeny zvuk (jakoby pod dekou).Jeden cas jsem mel Porta Pro a Sennheiser hraje bez utlumu.
--------------------
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=480578#post480578
Původně odeslal Glassman:
KOSS Porta Pro = totalne utopene a pod dekou
-------------------------------------------------------------------------
kossaci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
------------------------------------------------------------------------
Glassman, animak a pod. - vyborne, aspon niekto tu ma normalny sluch.
no tak, chlapci, skuste mi poradit nieco v cene okolo 2500sk, pripadne ktore z tych to dvoch hraju lepsie
-> http://www.hifishop.cz/Compare.asp?C...ID=0&DPG=41811 A CHCEM SLUCHATKA KTORE HRAJU NORMALNE AJ BEZ SLUCHATKOVEHO ZOSIKU. mam SB audigy4
-
ja uz neviem ci si uplny debil, ved ti tu nikto nepise ze si mas kupit koss, tak co s tym stale otravujes.
vyber si z AKG 81DJ, Sennheiser eH 350, BEYERDYNAMIC DTX 800/900, SENNHEISER HD 465/485( 485 su z nich asi najlepsie). Inac som nepocul ani jedny. Insie za 2500 nekupis.
-
Citace:
Původně odeslal dawsoo
Kupte si radši pořádný repráky :D :D
Za tenhle prispevek mas u me + karmu. To je totiz presne to, co bych vsem sluchatkarum poradil i ja. Slysel jsem radu sluchatek, i tech o kterych se rika ze jsou "vyborne" a proti dobrym reproduktorum je to jen slaby odvar.
-
no tak to mozem potvrdit, 4 dni mi tu stoja stlpy canton 109 pripojene este len na stary tesla zosik ale HD595ky sa nechytaju. Sluchatka maju sice cistejsi a rafinovanejsi zvuk. Ale zazitok z hudby je s repro niekde uplne inde.:drool:
-
skusal som hrat americas army cez repro a to bolo uplne o nicom. plno zvukov som nepocul alebo o vela slabsie a neskorise ako by som ani nebol v tej hre, takze som riadne chaosil a bol som skor zostreleny ako som pocul prichadzat (alebo lokolizovat) nepreiatela. sluchatka su pre mna najlepaie, lebo mam rad "Sluchatka maju cistejsi zvuk" ;)
-
Znova ti opakuju, ze sme strasne radi...a ocenujeme tvuj pozitivni pristup i tech par urazek co si tu rozdal, ale porad si myslim, ze takhle tu asi nepochodis.
-
Alizeeboy ty si neskutocny ignorant, nikde tu na fore nenajde ziadnu zmienku o SB/45 iba od teba a ineho usera co hladal sluchatka s mikrofonom. Doporucenie na Koss najdes len na porta pro pripadne sporta pro a ich derivaty (KSS/55 napr). Je VSEOBECNE zname, ze vsetky "domace" kossy stoja s prepacenim za howno a o DOST lepsie su takmer vsetky ostatne znacky. Neviem preco tu potom urazas slusnych uzivatelov so snahou poradit ...
Porta Pro su jedny z TOP portable (zdoraznujem portable) sluchatiek a konkurenciou pre ne je len senn PX/PMX a mozno niektore (uz ale vacsie) AKG alebo GRADO. Ty zrejme hladas "domace" sluchatka ale napriklad si ani nenapisal ci otvorene alebo zavrete. Technicsi co si mal su otvorene, Koss co si si kupil si closed co je DOST zasadny rozdiel .... Nikto neobhajuje kvalitu Kossov ktore si si kupil a iste s tebou niektory aj sucitia vzhladom na ich kupu ;). Zaroven nechapem, preco vlastne menis, ked ti technicsi su take "super" ;).
V tej navrhovanej cene su dobre volby co napisal Marek uz viackrat (snad si si to uz aj precital, skoro to tak nevypada). Ja pridam Beyerdynamics DT 231 s cenou 1500 Kc a spickovym zvukom z pohladu neutrality a vysok a "relativne" slabsimi basmi. Z tych co si postoval ty mozno poznam tie Philips SHP 895 pretoze sa znacne podobaju mojim SBC HP890, doslova maju v podstate len iny vzhlad. Mne osobne velmi vyhovuju, aj ked maju oproti high-endu (tym myslim Senny 580 a podobne!) zahuhlanejsie basy. Ty si ale zrejme ziadny top-end nikdy nepocul, takze no stress.
Vyskusaj nahodit aspon minimalnu davku slusnosti a dodrzovania pravidiel, lebo ta inak necaka svetla buducnost (dostanes ako darcek kvalitny banan) ...
-
alizeeboy - a zrejme ti zase nedochadza ze mi sa nebavime o repro genius alebo cretive na hry za 2500kc ale o stlpoch alebo regalovkach na music v uplne inej cenovej relacii.
-
1 - uz som pisal ze moje stare technics sa mi podarilo omylom znicit
2 - taky som spominal ze chcem akekolvek sluchatka, nezalezi ci su otvorene, uzavrene...... hlavne nech maju co najvernejsi, neskresleny zvuk (spominal som tam nosnu dierku :) )
3 - ale ved aj koss porta pro som sa tu docital ze su na hovno, ok su na vonka, ale aj tak by som ani vunku nechcel pocuvat taky nechutny zvuk
4 - rozculujem sa preto, lebo som cely mesiac cital recenzie a pocuval same chvalenie koss (vsetkych koss) aj na tom to fore. samozrejme ze sem som zabludil az ked som ich kupil.
myslim si ze moje rozculovanie urcite niekmu pomoze. ja by som bol velmi rad keby som na takeho ako ja natrafil este pred tym ako som ich kupil
k tym repro - kamos ma dost kvalitne stlpy+ostatne vybavenie a na chyby v skladbe (flac) som ho musel upozornit ja, vlastne ich nevidel ani potom. ok ok mozno ze nema taky dobry sluch ako vy :) , ale aj tak je zname ze cez sluchatka toho rozoznas ovela vic (myslim)
za rady vsetkym dakujem (viem byt aj slusny a zo zaciatku som napadol len kossakov, ostatne boli len reakcie na vase poznamky) este budem zvazovat-hladat a potom sa ozvem
no a k tomu bananu sa radsej vyjadrovat nebudem aby som nerobil zbytocny ruch. ty co sa ich boja su tisko ako blsky :) ale teraz nehovorim o sebe, ja sa ho bojim velmi :) (do prdelky tam, zase som k tomu musel neco kecnut - no co uz, bude vyprask)
-
Zajímavé, slyšel jsi jeden model sluchátek od Kossu, a všechny "su na hovno". Velice sympatický přístup (O tvém vyjadřování se raději bavit nebudu. Když už nic, aspoň jsi nás tu dobře pobavil). Nevím proč ti pořád nedochází, že sis koupil gamingová sluchátka. Asi jako kdybych chtěl kvalitní foťák a koupil si mobil s "dost dobrým vestavěným foťákem" a pak brečel, že jsem četl spoustu recenzí, kde ho vychvalovali, ale kamarádův 300D fotí lépe, a přitom se dá sehnat za stejnou cenu.
Edit: Masster: Díky, třeba mu to konečně dojde a všem se uleví...
-
ale ale ale, u hier to bola este vacsia hruza ako pri pocuvani music.
a precitaj si toho viac a zistis ze to nie je len moj nazor
slovo hovno som nepouzil prvy ja, ja by som bol este tvrdsi :)
-
Citace:
Původně odeslal alizeeboy
ale ale ale, u hier to bola este vacsia hruza ako pri pocuvani music.
a precitaj si toho viac a zistis ze to nie je len moj nazor
slovo hovno som nepouzil prvy ja, ja by som bol este tvrdsi :)
Na gaming = s mikrofonem....neni kladen takovy duraz na kvalitu zvuku....staci?
-
a chlapci fakt sa neurazte, vazim si vasich navrhov, som si aj vedomi ze uz sa tu pisalo vela odporucani (aj od glassmana), ale za ten cas sa veci mojhly aj zmenit - nove tipy, ine ceny...
preto by som bol najradsej keby sa k tomu vyjadril niekto o kom viem ze ma podobne poziadavky na zvuk ako ja (glassman) ok ok skusim mu poslat pm
--------------------------
napisal Masster:
Na gaming = s mikrofonem....neni kladen takovy duraz na kvalitu zvuku....staci?
------------------------------------
a to sa mi vobec nepaci a zda sa mi to priblble, kedze najnovsie hry=hotovy zazitok po zvukovej stranke, ako keby som bol v kine.
na mikrofon uz kaslem, hmm chcel som len mat iniverzalne sluchatka, paci sa mi totiz headset :)
-
vie niekto kde moze uploadnut .htm (vysledok testu RMAA 5.5) ?
tiez by som rad vediet ci je mozne s mojou sb audigy4 rozoznat mp3 320kbps (normalne stereo, nie joint) a flac robeny z toho isteho zdroja (CD) ako ta mp3, lebo ja nepocujem zadny rozdiel
-
tak, zase som prisiel troch pootravovat, aby ste sa nenudili:)
mal moznost niekto odskusat niektore z tychto sluchatok? -> http://www.hifishop.cz/Compare.asp?C...|51368&CatID=0 myslite ze po zvukovej stranke su o moc horsie (dufam ze nie :) ) ako Sennheiser eH 350 ? pripadne ku ktorim z tych, co ste mi radili, by ste ich po zvukovej kvalite prirovnali, alebo ze by skoda reci? :? (sakra, fakt by som tam chcel mat aj ten mikrak, ked aj viac vycalujem, len ci vobec take neco existuje v ako tak slusnej cene. pripada mi to take neohrabane mat mic este niekde inde zaveseny :mad: )
Sennheiser eH 350 (2799,-Sk) (co sa kvality zvuku tyka) sa mi najviac pozdavaju v tejto cenovej kategorii do 3000sk (alebo sa mylim?)
a este by som chcel vediet ci je dost velky rozdiel medzi Sennheiser eH 350 a Sennheiser HD 515 (3599,-Sk)
btw: AKG, BEYERDYNAMIC a este nejake tipy od SENNHEISER nemozem na sk net obchode najst
-
ze nie? si lavy http://www.muzikus.sk/os/catalog/pro...oducts_id=1037
v tom shope maju aj AKG a je z blavy, tie senny nepoznam, tazko ale jednoznacne urcovat "najlepsie" sluchatka do ceny XXXX, je to totiz (prekvapivo ...) individualne
P.S.> osobne by som nepocital s tym, ze zozenes skutocne dobre sluchatka s mikrakom ...
-
akg maju este tu http://shop.mediatech.sk/ a BD tu http://www.g-tec.sk/?mid=12&sid=39&v...id=488&do=info
s mikrakom kvalitne slucahtka nezozenies. HD515 nebrat je to nic moc, neviem ci aj v porovnani s e350 ale v porovnani s 555kami ktore nestoja ani o 1000 viac hraju strasne. 5x5 seria je drahsia ale ma komfort oproti eh350 na inej urovni.
Ja som ti od zaciatku hovoril dosetri, kup 555 (nechaj ich poriadne zahoret) a budes vysmiaty velmi dlho.
-
uf, az mam zavrate z tych cien :) a to som si myslel ze sa nejako dokopem do tych Sennheiser HD 515 a budem v nebi. ja nevim ale pride mi to dost luto vycapit tolko dukatov, to radsej kupim nekaky vykonnejsi HW do PC. hmm mozno by som hovoril inac keby som pocul na vlastne usi ten rozdiel, ale to by som nemal robit, aj tak za to tolko nedam a ostatne by mi potom pripadali ako sumitka :) aaaaach jaj tak ze zase idem dumat nad tym to -> http://www.hifishop.cz/Compare.asp?C...|41811&CatID=0 , alebo necim podobnym, heh ze by este nejake navrhy? ajajajjj, to budu zase reakcie :) radsej nic nehovorte, lebo sa roztopim:) ale stve ma ze nikto mi nevie nic povedat o tych Panasonic RP-F880 kedze som uz bol s jednymi spokojny, myslite ze su horsie ako tie Sennheiser eH 350 ? (no co, aspon sa nenudite a zvysi sa vam reputacia;) )
to marek:
ako sa ti podarilo pretaktovat ten amd 1700+ ? mam tiez taky (amd athlon XP thoroughbred 1700+), ale len na nejakych 1780Mhz (162*auto-11, alebo 187*9.5), ze by si mu vyrubal viac voltov? mne ta moja sunka (msi kt3v) da len 1.7V. pamate mam ddr333
-
No prave to, zamysli sa nad tym kolko prachov vyhodis za novy HW, handry, alebo po baroch a potom sa ti tych 2000 naviac za 555ky nezda az tak vela. Hlavne ked tie budu hrat stale rovnako dobre aj za 5 rokov , ale vga za ktoru si dal 8k a alebo tenisky za 3k uz budu davno pod drnom a uplne bezcenne. Ale to je tvoja vec, chcel si dobry zvuk.
CPU- je to proste super kusok, kupil som ho tu na fore. Na 2400 potrebuje nejakych 1,775 -1,8V na 2200 mu staci 1,7
-
Sennheiser HD 555 na ebay za $69.00 http://search.ebay.com/Sennheiser-HD...Z1QQsofocusZbs na slovensku za 4600sk. oplati sa to vobec, vyzna sa v tom niekto, kolko by ma to vyslo po celkovom prepocte+postovne
-
no ale pozor na to ze najlacnejsia ponuka ktora ma shipping worldwide je za 125US. Vsetko ostatne len CA a US.
-
este mam otazku, je potrebny sluchatkovy zosik pre Sennheiser HD 555 a napr. pre take Sennheiser eH 350 ?