Asi nějaký nezdokumentovaný urychlující bug ve Vistách jinak nevím :p . Udělám ještě jeden pokus - nasolím maximum, co povoluje overdrive ...
Printable View
Asi nějaký nezdokumentovaný urychlující bug ve Vistách jinak nevím :p . Udělám ještě jeden pokus - nasolím maximum, co povoluje overdrive ...
kua, 5560 nejak mam :) ale pravda na GDDR4 verzi
tak jsem si ted pustil 3Dmark 06 a mam 5088b
karta v overdrive na 850/850
btw. uz se to pohnulo a jde taktovat v necem jinym ?
http://www.ukazto.com/img/872622,3dmark.jpg
zajimavy... me vubec rivatuner nespolupracuje. kdyz dam monitoring tak mi rivatunner ukazuje takty 800/800, pritom v catalyst control je aktualni takt 110/297
teploty a zatizeni jadra zobrazuje dobre.
kdyz zkusim taktovat rivatunerem, tak po spusteni 3D aplikace mam cernej obraz a musim restartovat :(
taky me napadlo jestli se to nehada s overdrive... jak ho mas nastavenej (unlock overclocking? nastavene nejake frekvence ? ) na jakou vyslednou frekvenci jsi se dostal ?
me taky jen RivaTuner... kazdy den jak debil google a atitraytools :) uz aby to podporovalo
Ano, RivaTuner mi taky neukazuje 2D takt, ale jinak taktovat jde i se zapnutým Overdrive, taky když nataktuji přes RT, je to v Overdrive vidět.
tak me se v OverDrive zobrazuje pouze takt jadra.... pameti to nejake neumi detekovat... asi 1250 je na nej moc.. :)
tak zmena, kdyz taktuju pres rivatuner do 850 tak se mi takt v Overdrive zobrazuje korektne (odhaduji, tedy ze RivaTuner taktuje korektne)
ale zjistil jsem ze mi monitoring RivaTuneru nejak neukazuje dobre takt (porad si drzi 800/800)
na jake takty jste se dostali ?
ukazuje vam Overdrive takty i nad 850 ?
Jak se řešilo, tak asi to záleží od BIOSu - mně umožňuje Overdrive max. takty 880/1760 a taky je ukazuje.
omlouvam se, RivaTuner pro taktovani funguje spravne (pouze nefunguje monitoring u taktu), ted jsem provedl testy
850/860 - 3Dmark 2006 - 5137
850/870 - 3Dmark 2006 - 5189
850/880 - 3Dmark 2006 - 5194
860/880 - 3Dmark 2006 - 5202
2 all :
tak hosi mam problem som to chcel otestit v 3d mark 2006 a ono to nejako zatuhlo musel som to vypnut bo to aj tak nic nerobilo neviete co s tym
Mně na ní nešel pustit PCMark05, projevuje se to stejně, bohužel patch/nová verze není ...
2 all :
to znie ako dobre pripravena sabotaz . no nevadi pockame si na patch, nechce sa mi verit ,ze o tom vedia a prd urobili aby to fachalo spravne, ech volba amd ati asi bude suspendovana na viacerych frontoch :-(
btw : v ut cku to uz neseka :-)
Proč čekat na patch? Stačí přejmenovat příslušnou knihovnu, nebo spustit benchmark s parametrem -nosysteminfo
2 no-X : lenze v tom odkaze som to nejako nepochopil, vies mi to pretlmocit do zrozumitelnejsej reci ?
To jsem udělal o post výše...
Jake mate zkusenosti s driverama na 2600?
Stavel sem kamosovi kompa, Ridick stroboskopicky blikal, oblivion bylo jenom cerno, v GTA-SA byly misto zenskejch jenom same kere :rolleyes:
http://obchod.bscom.cz/d29997-sada-a...d-warfighter-2
tohle jsem koupil já a dost jsem se rozmýšlel jestli tu X1950GT nebo HD2600XT(http://obchod.bscom.cz/d27628-ati-sa...6-2xdvi-tv-out), hlavně kvůli mojemu Eurocase 350W zdroji, ale nakonec v pohodě i když jí nataktím