Zkoušeli ste už nekdo tu čtečku napojit do normálního USB a ne na desku? Chtěl bych to používat jako "menší" přenosnej disk 8-)
Printable View
Zkoušeli ste už nekdo tu čtečku napojit do normálního USB a ne na desku? Chtěl bych to používat jako "menší" přenosnej disk 8-)
Udajne je problem na jinejch deskach nez ECS.Citace:
Původně odeslal Busch
??? >:}Citace:
Původně odeslal Q
Me to deska nepodporuje.Citace:
Původně odeslal Busch
Sice ji pozna, ale nemaka mi. :?
nevite jestli se da tahle ctecka sehnat samostatne :? , ja dostal desku bez ni :-( .
hroch
Jak nemaka?Citace:
Původně odeslal Arg
Na CD mas ovladace.
S nativnima ovladacema z WXP funguje jenom CF. Na ostatni formaty potrebujes ovladac.
hele v biose ma bejt zapnutej ten AGP FAST WRITE nebo ne, kamoš řikal že to je pomalejší a nestabilní ale ja měl se zapnutým v 3dmarku s r.9000pro víc ???
Nekde ve foru bylo psano, ze ji nekteri obchodnici z baleni seberou a pak ji prodavaji. Kteri to jsou uz bohuzel nevim.
Moc dobra reklama to pro ne asi neni ;D
Kamos muze rikat co chce...Citace:
Původně odeslal Q
nech to zapnuty, zadny problemy s tim nejsou
Ja bych se podival do ceniku ty firmy a jestli prodava neco jako 4 in 1 USB 2.0 card adapter v cene pod 400,- tak je dost pravdepodobny, ze to je ctecka vyndana prave z krabice od L7S7A2 a jsou to pekny svine.Citace:
Původně odeslal Arg
To je vec konkretniho hardware, nekomu to prida, nekomu ubere a taky jak v cem.Citace:
Původně odeslal Sasa
Jo a s tema svinema mas pravdu, akorat jsem to nechtel rikat tak drsne, jen jsem naznacil :-)
v ageme to tiez tak robili... dotycnemu predajcovi treba napisat mierne vystrazny mail, ze ich natres vyrobcovi, resp. dodavatelovi blablabla... myslim si, ze by sa to potom malo zmenit... na velke svine treba velke kladivo...
Citace:
Původně odeslal hroch62
kdyz mi zaplatis postovny, tak ti ji poslu:) napis mi mejla...
já mám V BIOSU Fastwrite zaplý, karta to podporuje ale nikdo nepřinutí SMARTGART aby to zapnul ;DCitace:
Původně odeslal Sasa
Ja ale nemam ECS, mam Epox a nejde mi ani s ovladacema.Citace:
Původně odeslal Sasa
Jeste to jednou zkusim, ale neslo to.
Aha, ty jsi chtel pouzit ctecku od ECS v desce od Epoxu a nemakalo to ?Citace:
Původně odeslal Arg
To by potvrzovalo ten udaj, ze ty ctecky jsou blokovany na desky ECS.
Tak nejak :wink:
Jestli jsou ty ctecky blokovany, tak pak by si ale ti dodavatele netroufli prodavat je zvlast. To je nesmysl...Citace:
Původně odeslal Sasa
Samozrejme ze sa predavaju samostatne.Citace:
Původně odeslal Sasa
Najlepsie je ze ti predavacka povie ze tato citacka spolahlivo funguje iba s doskami ECS.(Myslim ze to nieje pravda , kamos to rozchodil na nejakej mb matsonic s kt133).
Ta citacka stoji 199 abo tak nejak.
Maju ju tu : www.agem.sk
zdar lidi, mam takovej podivnej dotaz, musi se na ty desce neco vyrabet, kdyz do ni dam dur750?? protoze mi to tak nejak nefunguje a v manualu sem nic divnyho nenasel, tak ted sem v rozpacich, co je spatne, jestli deska, CPU, grafika... zejtra to budu checkovat v praci, diky za pripadne typy
Problem je v tom, ze default FSB pre tuto dosklu je myslim 133MHz , zatial co duron vyzaduje FSB100 (na FSB133 uz bezi D750 ako D1000 - a to zrejme tvoj kus nezvlada)Citace:
Původně odeslal Rabban
- riesenie: odomkni procak a nastav nizsi nasobic - napr.: 6
Default FSB je u poslednich BIOSu na 100MHz, takze po upgrade BIOSu Duron ma jit normalne.Citace:
Původně odeslal Marcelino
bleh, tak sem vcera vyzkousel desku s XP1700+ a stejne kulovy, dve grafiky, obe funkcni, dve pameti, taky obe funkcni a je to na pikacu, deska je asi death, jdu ji reklamovat a pak si ji nechavam ;D pribyl sem dalsi sisak :-)
...no nechcem z teba robit blbca, :wink: ale skus si este skontrolovat, ci nahodou nemas blby spinac "reset" :| - na mojej starej skrinke nejak blbo pruzil celny panel a tlacidlo "reset" mi zostavalo pod panelom zatlacene a zvonka to nebolo vidno ... :?Citace:
Původně odeslal Rabban
druhy mozny problem je jumper na reset Cmos - bios ... skontroluj aj ten... ???
2Rabban: ...tak vitaj medzi nami :wink:Citace:
Původně odeslal Rabban