Re: nVidia GeForce 8800GTX/GTS
To se každý něčím chlubí, ATI zase se chlubila že měla jako první WHQL ovladač pro Visty.
Jsem velmi zvědav co za ty týdny a měsíce NVIDIA vykouzlí s G80, jak ještě moc půjde s nima výkon nahoru, bez ojebávek na kvalitě obrazu.
Recenze:
GTX
TheRegister - zatim stazeno
GTS
ModPC - spanelsky
GTX + GTS
Tbreak - zatim stazeno
Proč to stahují když je 8.11. už snad všude?
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Proč to stahují když je 8.11. už snad všude?
Protoze NDA nepada s pulnoci ;)
pretoze NDA pada az za 7 ci 8 hodin ...
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Už ty výsledky někde postni :D
BFG GeForce 8800 GTX 768MB (german) (jenom zatím 3D Marky :-/ )
http://www.awardfabrik.de/index.php?...&id=68&seite=1
První výsledky vypadají skvěle (ModPC, Award fabrik), např.:
8800 GTS + Athlon FX60
Cell Factor R36 HDR, 16xAF a 1680x1050 jnak vše na max: průměr 39FPS
Farcry 1680x1050, HDR + 16xAF: minimální 56FPS (!)
8800 GTX + Core2 Duo X6800 (@3600MHz)
3DMark2006 Single: 11800
Nejvíc mě ale dostal 3DMark 2001 v SLI: 66502 :-)))))
Problem 8800GTX vraj odhalil ATItool.
http://www.techpowerup.com/?19840
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Myslis 24,00 hod kalifornskeho casu?
Recenze:
GTX
TheInquirer
GTS
TweakTown
btw. k NDA
Citace:
11:00 AM PST - But I would look around starting at Midnight...Seems some sites are either given permission or openely break the NDA at 12:00 Midnight PST...At least that has happened in the past..
blba otazka,vyplati se to ted,nebo pockat na R600?premejslim o poslani z USA-tam jsou preci jen ceny priznivejsi:p
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
blba otazka,vyplati se to ted,nebo pockat na R600?premejslim o poslani z USA-tam jsou preci jen ceny priznivejsi:p
To ti nikdo nějaký čas neřekne, ale určitě asi bude ATI o kousek rychlejší, když vyjde později, otázka je o kolik.
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
To ti nikdo nějaký čas neřekne, ale určitě asi bude ATI o kousek rychlejší, když vyjde později, otázka je o kolik.
No o moc to nebude, tak do 20%, aby se srovnali na 8900GTX :)
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
uz asi tyen procitam net a R600 je velka zahada-nekde tvrdi 65nm proces-tomu ale moc neverim-to by byl velkej skok-vzdyt nedavno ATI presla na 80nm,ale zaroven prej nvidia chysta po novem roce 65nm G80-tak nevim jestli si nepockat jak to bude vypadat po novem roce-prece uz to neni tak daleko a ted pred vanocema se za noviky plati draze:o
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
To zavisi od toho aku kartu a panel mas teraz. Ak mas X1950XTX a panel 1280x1024, tak sa to imho moc neoplati. Podla mna nie je podstatny rozdiel 120 vs 70 FPS v terajsich hrach pri zapnutom AA+AF+HDR. Hlavne ak DX10 hry este nie su.
Citace:
Původně odeslal
Comby
To zavisi od toho aku kartu a panel mas teraz. Ak mas X1950XTX a panel 1280x1024, tak sa to imho moc neoplati. Podla mna nie je podstatny rozdiel 120 vs 70 FPS v terajsich hrach pri zapnutom AA+AF+HDR. Hlavne ak DX10 hry este nie su.
no ja prave nemam zadnou grafiku-teda pokud se voodoo3 PCI da povazovat za grafiku.slozil jsem si nedavno komp a cekam jak se to bude vyvijet na trhu GPU-nastesti ji ani ted hned nepotrebuju-v prosinci se stehuju zpet do cech,tak bych mel zbytecne zabrane misto v kufru-uz jsem ale psal manikovi do USA,jestli mi ji sezene za normalni cenu17tis je pro me tedka az moc-ale za 12 coz asi tak vychazi bych ji vzal.
Citace:
Původně odeslal
BRABUS
no ja prave nemam zadnou grafiku-teda pokud se voodoo3 PCI da povazovat za grafiku.slozil jsem si nedavno komp a cekam jak se to bude vyvijet na trhu GPU-nastesti ji ani ted hned nepotrebuju-v prosinci se stehuju zpet do cech,tak bych mel zbytecne zabrane misto v kufru-uz jsem ale psal manikovi do USA,jestli mi ji sezene za normalni cenu17tis je pro me tedka az moc-ale za 12 coz asi tak vychazi bych ji vzal.
Za americku cenu je 8800GTS best kauf. Pre a proti si vsak musis zvazit sam.
tak mam jednu 8800GTS od MSI v ruke, dosla mi na sklad, rozmyslam, ci si ju vezmem sam, alebo ju necham na predaj :-D
Citace:
Původně odeslal
Fantomas
tak mam jednu 8800GTS od MSI v ruke, dosla mi na sklad, rozmyslam, ci si ju vezmem sam, alebo ju necham na predaj :-D
Jestli budou do konce roku nedostatkové, tak ji IMHO prodáš vždycky - měl bys ji spíš otestovat... >:}
Recenze:
(novinky jsou cervene)
GTX
Motherboards
TheInquirer
GTS
TweakTown
ModPC - spanelsky
GTX a GTS
Gamepyre
Phoronix - Linux preview
Tbreak - zatim stazeno
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Jestli budou do konce roku nedostatkové, tak ji IMHO prodáš vždycky - měl bys ji spíš otestovat... >:}
Teda osobne bych uz pouzitou kartu nechtel kupovat za plne penize... Tudiz otestovat nebo prodat, ale doufam, ze ne otestovat a prodat :confused:
Recenze:
(novinky jsou cervene)
GTX
GotFrag
Motherboards
TheInquirer
GTS
TweakTown
ModPC - spanelsky
GTX a GTS
HardOCP
Gamepyre
Phoronix - Linux preview
Tbreak - zatim stazeno
http://www.gamepyre.com/reviewsd.html?aid=783&p=11
Takže je klasické AA16x a Quality AA16x, nejenom jedna možnost.
Citace:
Původně odeslal
Haste
Teda osobne bych uz pouzitou kartu nechtel kupovat za plne penize... Tudiz otestovat nebo prodat, ale doufam, ze ne otestovat a prodat :confused:
A proč ne? Já třeba zrovna bral svou desku pro C2D z testu a byl jsem moc rád, že znám její parametry a výkon ještě před koupí...
v jedne z recenzi je napsano toto :
"DirectX 10 isn’t here yet, DirectX 10 games aren’t here yet. Do you really need this video card now?"
myslim ze to mluvi za vse.