ta druha se mi libi, ale pripomina mi to pozadi z Windows XP :mweheh:
Printable View
ta druha se mi libi, ale pripomina mi to pozadi z Windows XP :mweheh:
Jj, je to srdecni zalezitost :D No asi ze 6 fotek, no vidis ty mraky to me ani nenapadlo, pravdou je, ze jsem si to vsechno nejdrive nastrelil abych, videl jaka bude nejlepsi expozice a pak to vzal celkem rychle. Tedy s tim jsem problemy nemel, ackoliv jeden mracek mi to spojilo s mensim zoubkem. Spis jsem mel problem, ze byly ruzne barevne oblohy, ne moc, ale znat to bylo. Myslim, ze je to zpusobene vinetaci, ackoliv ji objektivy netrpi, tak tady se to imho muze projevit, no ted si rikam, ze jsem mel i BW na Auto, tak mozna proto, ale trava ta sedla uplne dokonale. Tedy jen jsem orazitkoval ty prechody na obloze, priste mozna udelam predem nez to sestavim devinetaci.Citace:
Původně odeslal MadCap
EDIT, no jo Svycarsko - Vinc psal, ze tam chybi vyraznejsi motiv, krava Milka to by bylo neco!! :lol:
Tak od MS se distancuju :!: Ale kdybych za to dostal takove prachy, tak co by ne, sak porad rikaji jak podporuji sirokouhle obrazovky, to by jim tam krasne sedlo :mweheh: :lol:Citace:
Původně odeslal wong
auto WB je ten dovod, nedoporucujem ... nastav si "slniecko" alebo "pod mrakom" to tak vacsinou zvykne fungovat, ja si to doladim este rucne +-3 ako potreba a auto WB sa vyhybam, mat potom serie fotiek, kde je kazda ina je fakt vopruz (pri tejto panorame to nepocitis vyrazne, mas tamstale rovnaky motiv, ale fotil som futbal a na kazdej fotke bola trava ina :) )
Asi jo, pomalu na ruzne veci prichazim, zrovna jako naposled jak jsme resili AF pointy, ze? :) Tak pokud mas jeste neco, na co prijdu pri dalsim foceni, tak mi to rekni uz ted, jo? :lol: Jinak WB nastavuju zasadne podle bileho papiru! Priste to urcite zkusim, dik za radu.
ty panoramata jsou pekne, krasne barvy
osobne WB manualne nenastavujem v zasade nikdy, este sa mi nestalo, aby nefungoval preddefinovany rezim s korekciou pripadnou :) ked uz sa obavam o farby tak to isti RAW ale AWB som fakt opustil pred rokom a never more ;)Citace:
Původně odeslal Skodik
tyjo... nadhera.. pekny barvy.. obe se mi moc libi.. ale druha je lepcesi :-D
super skodiku. jedna lepsi jak druha. (trochu kecam spis druha lepsi) ;-)
jak bude cas jeste to proberem
Vsem dik!Citace:
Původně odeslal tominek
btw: tominek jasny, byl jsi offline, a tak jsi nevidel prerelease :)
Zdravicko,
tak jsem se navratil z jizni Anglie a Londyna.. pocasi bylo perfektni, ze zacatku takove stylove mraky a zamraceno na Londyn uz krasne slunecne pocasi (az moc vedro) :) Casto mi tedy nesedly svetelne podminky, jako ze jsme neco navstivili, kdyz to bylo v proti svetle, ale tak se stane. No nebudu to nejak moc okecavat a jdu postupne pridavat fotky, mam toho hodne, takze to budu pomalu pridavat. Tedy prvni..
Narodni prirodovedne muzeum (1)
http://skodik.ic.cz/galerie/londyn_a...ne_muzeum2.jpg
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
EDIT: zelene svetlo (nouzovy vychod) odretusovano!
Predem dik za komenty, tohle je jen takovej rozjezd, kde jsem vlastne nic neupravil ani..
Pekne, mozna trochu tmavsi, ale co ten zeleny "budisknicemu" ? Celkem to u me rusi dojem, protoze mi to tam tahne oci.
PS: ten hosting ti stoji zo ho*no :)
Tak tak, odretušovat zelenou jebku prosím:)
Jinak pěkné a zajímavé.
Tak opraveno, tedy vyretusovano, dneska sem hodim jeste jednu, osobne se mi hodne lidi, tedy lepsi jak toto... a pak zas budu drzet chvili hubu ;) Aby toho na Vas nebylo moc :)
Beachy Head - křídový útes (1)
http://skodik.ic.cz/galerie/eastbour...eachy_head.jpg
Opet jeste jednou dik za komenty, Skodik
EDIT: opraven nazev
jo tak to se mi hodne libi , snad bych to jen dal vic do obdelniku , ale i takhle mi to hodne sedi .
Jo no, taky jsem chtel vetsi sirokouhlost, ale ono to moc potom nejde riznout, zaprve ty utesy pak nejsou cele a navic se mi potom zda ze ten majak musim hodit moc ke kraji..Citace:
Původně odeslal DOT
jsem trochu nalitej, tak s rezervou, ale ten utes na me v ty zmensenine pusobi naprosto uzasne (v tuhle chvili nevim proc), ale kdyz to zvetsim, ztrati to veskery kouzlo a ja tam hledam golfovy hriste (je tam?) :D
/me by v tomhle stavu nemel prispivat
No me se to taky libi vice v tom mensim, ale je to asi tim, ze ten velky je vetsi jak tvoje plocha (mozna), tak kdyz to neni cele, tak to pusobi asi divne ci se ti to zmensi, nevim proc no..
Jinak golfovy travnik tam neni, ale je tam vysekany a uslapany takovy pruh, ktery na te fotce je videt.
btw: v poho, ja bych ani nepoznal, ze jsi neco pil ;)
EDIT: Pocket, jo mas pravdu Beachy Head, dik
ten utes vypada docela dobre... skoda, ze obloha nebyla vice zajimava, bud nejake poradne dramaticke mraky, nebo naopak zapadovka..
Jinak se to podle meho pise Beachy Head.. byl jsem tam :-)
Inu Londyn je mesto velike a bohate, tedy cestou jsem potkval pekna auticka, Porsche uz bylo casem nuda, to tam fakt jezdi vsude.. a tak se s vami o nejake lahudky podelim ;)
Bentley Continental
http://skodik.ic.cz/galerie/auta/bentley.jpg
Predem dik za komenty!
Hmmm koukam, ze to tady fakt zije :( To to nikoho neoslovuje? No nic ja jedu dal, tedy mate nejake dalsi..
Ferrari (1)
http://skodik.ic.cz/galerie/auta/ferrari1.jpg
Predem dik za kritiku..
polarizak si nechal doma? ten odlesk ma tam nijak neoslovuje (ferrari)
No, me se tam prave docela libi, imho mraky jsou tam umyslne a dotvari atmosferu. A pokud chcete muzete si to dokonce vylozit i tak, ze znacka Ferrari je pro vetsinu z nas stejne tak v oblacich jako je na tom snimku <- ale tohle jsem si popravde, kdyz jsem to fotil neuvedomoval, fotil jsem to tak skoro za behu...
Ale dik za nazor, aspon vim ze to treba nebyl tak uplne nejlepsi napad :)
ako mraky aj hej, ale tie baraky? tie symbolizuju uzke ulice, kde sa s tym neda jazdit? :D
abys nenadaval ze to nikdo nekomentuje:
ta kostra mi prijde po odstraneni toho zelenoho hajzlu vcelku dost dobra. zajimava fotka s atmosferou
ten utes je vpohode ale nezda se me ten format jako 2:3 (netestoval sem) ale vetsi sirka by opravdu neskodila
no a auta nevim co me vadi na bentley ale neni to dle me uplne OK (kdyz nevim tak asi kompo)
to ferrari me tak nejak neoslovilo vubec. a to jsem celkem fanda ;-)
mozna ti prjdu moc kritickej ale fotit auta (a hlavne detaily) chce dle me urcity cit pro kompozici...
sice jsem to nikdy nefotil ale prijde me to skoro jako fotit portret hezke modelky. tady se proste kouka na kazdy odlesk, kazdy stin, rozvrzeni sceny...
ad kostra: zajimava, ale moc me neoslovila
ad utes: souhlas s tominkem... sirsi by byla urcite lepsi, ale je to pekne.
ad bentley: moc pekne, akorat jsem to uz myslim jednou videl (mozna v megathreadu
ad ferrari: mozna s tim CPL by to bylo zajimavy, ale neoslovilo, sry
ad Bentley> volil bych jinou kompo, na me je to jen maly vyrez, tkery nic moc o autu nerika, urcite vetsi cast vozu, sirsi uhel, nehodi se mi tam odlesky baraku
ad Ferrari> taky ne ok kmpozice.. chapu, ze jsi to myslel dobre, ale ted kdyz se na foto podivas tak vidis komporoztristenou, jak barevne tak i co do hloubky ostrosti... spatne svetlo, je nevyvazena, proto tak neoslovi.. vlastne u tehle fotky nemas pevny bod, kam se oci maji zamerit..
no ferrari se mi libi asi prave diky tem odleskum