http://www.fotoaparat.cz/g/06/08/26/273103_1d7e8.jpg
Printable View
pro me super ;)
jj dobry, dobre barvy, dobra kompo. Nejak mi ani nevadi ta upravena v kontextu ostnich tvych fotek, to sedi.
obe paradni :cool:
No tohle je super! Co a kde to je? Nějaká socha?
je to focené ve staré Ruzyňi, u jednoho sochaře za plotem :)
http://www.fotoaparat.cz/g/06/09/18/282913_f7437.jpg
No ta posledni se mi fakt nelibi, je to hodne mekcene -> vznikaji glow je to nekotrastni ale zaroven to ma prepaly, ktery jsou fakt sila.. ne tohle se mi nelibi, snad jedine ten napad, toho prusvitu brany na kostky..
A ten "rytir" predtim, ten je fajn.
Vinci, ta poslední fotka je fakt zvláštní... na první dojem jsem si řekl, že je to špatný vtip, padající snímek s mizernou technickou kvalitou, ale pak jsem se na něj podíval znovu a strašně se mi zalíbil... Má v sobě něco nepopsateně romantického a všechny ty "chyby" pro mě dávají dohromady okouzlující vysledek...
Asi už stárnu... :p
dekuju :), ja se moc pravidly neridim, a tohle je jedna z ukazek... nedokazu to popsat, prepaly tam jsou vim, aberace uz je tam taky slusna.. je tam neco jineho nez TK...
Maule to nebude starim. Ja si starej nepripadam a taky z toho na me neco dejcha ...
snad jen ta tramvaj mi tam prijde takova ... mimo
je to superr!
obcas je potreba nechat fotku nejakej cas pusobit , poradne si ju prohlidnout. Akorat se to bohuzel nedari delat porad, pac tech veci se na nas vali odevsad moc a prvni dojem tak muze zabit veskerou myslenku veci. Samo je to individulani, pac mame kazdej nastaveny vnimani jinak, ale neco na to imho bude.. konec fabulaci :)
edit: posledni dobou jen resim jesi se takdle neda neco vycumet ze skoro kazde fotky, akorat pak uz tam clovek muze videt i veci, kerych si nevsiml ani sam autor, a to uz je ale docela tenky led, pac se dostava do krizku princip nahody a autoruv umysl.. jedine pak pomer zastoupeni techto dvou v celkovem pohledu na autorovu tvorbu by mohl nabidnout reseni...
No zajimavy napad! Ale nevim proc ale pripada mi, ze to pada do leva, vim ze to nepada, ale proste mi to tak pripada a je to skoda, no ale to je jedno :) Hlavne bych zkusil prevod do BW, tady jsou ty barvy docela zbytecne, tak at vice vyniknou linie ;)
Ja nevim, me to pripada jak pozadi na plochu (myslim rozmnozeny) nebo jak se to menuje... ale kazdopadne skodiku mam ten pocit taky, hlavne kdyz se podivam na pravou dolni stranu na sparu mezi "cihlama" a na levou stranu.. je tam videt urcitej rozdil... proste me ta fotka nejak nevzala...
Jsem si tady dovolil, neco ze sve zahradky :D
Skodik, toto ee. :confused:
original se mi libi , ale mam z toho pocit ze svetlo kdyz jsi to fotil nebylo idealni .
ta uprava rozhodne ne :/
Mne se to originalni zdalo nudne, tak jsem trochu zariskoval a zkusil, takovejhle "paskvil" nevyslo to, ale urcite to zaujalo vice, ackoliv negativne :D
nj trochu nudny to je :D, jinak jsem to fotil na max zoom takze neostrost bude asi nekde mezi rukou a objektivem ;), je to foceny rano
http://www.fotoaparat.cz/g/06/10/01/288724_2a75c.jpg
Ty jo, tohle mi přijde pomalu jak záběr z Matrixu nebo ze hry Max Payne!!! :D
Ale pěkné... ;)
supr, hlavne ta rozpulena tvar v zrcadle :D