Re: ALU casy - co by good case mel mit?
Hola!
No, nevim jestli me pocitas, ale ja to beru na 100% ... uz mi ten papundelk vadi, nemuzu si na nej odplozit nohy :) Ale zase, to vam reknu, perfektne tlumi vsechny vibrace.
Pocita se u mrizky s nejakou ochranou proti prachu, jako ma napriklad CM centurion 5, nebo se bude vesele prasit? :)
jj, pocita se => resi se jako to je u stackeru tj. slabej molitan
vypracoval jsem seznamek lidi co o tu bednu projevily zajem (nebo to z jejich prispevku vyplynulo). zatim je to teda nic moc, 10 + 1 beden neni na seriovku ale snad se jeste nekdo pripoji az bude nafocenej prototyp :arrow: pocitam tak leden unor. jestli si to nekdo na seznamu rozmyslel tak se ozvete!
DnF
MISKOBOSS
Mythos
Milx
honzAK
neGryk
Vinc Black
Ramses
Austin
M.K.
dej nabidku do bazaru
takovou case bude chtit vic lidi
pokud by byl za slusnou cenu (do tech 3k), tak bych o nej mel taky zajem
Ja myslim, ze zakladem bude kvalitne provedeny vzorek a potom uvidis, ze se jich proda hodne. Na papire vypada moc hezky. Jenze je otazka jak vyroba bude casove narocna a jestli ta prace bude nekomu stat za obdrzene penize.
Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
Ja myslim, ze zakladem bude kvalitne provedeny vzorek a potom uvidis, ze se jich proda hodne. Na papire vypada moc hezky. Jenze je otazka jak vyroba bude casove narocna a jestli ta prace bude nekomu stat za obdrzene penize.
vyroba bude samozrejme narocna (jak casove tak financne) a stat mi to zato bude, protoze kdyz uz sem si dal praci neco takovyhleho vymyslet a nakreslit tak si jeden kousek necham udela v kazdym pripade (ikdyby to melo stat 5tis). akorat sem cekal vetsi zajem nez doopravdy je. za mesic by mel byt udelanej prototyp - zatim pocitam s 10ks - vy ostatni si tu zatim muzete vychvalovat chieftecy ;-)
Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
vyroba bude samozrejme narocna (jak casove tak financne) a stat mi to zato bude, protoze kdyz uz sem si dal praci neco takovyhleho vymyslet a nakreslit tak si jeden kousek necham udela v kazdym pripade (ikdyby to melo stat 5tis). akorat sem cekal vetsi zajem nez doopravdy je. za mesic by mel byt udelanej prototyp - zatim pocitam s 10ks - vy ostatni si tu zatim muzete vychvalovat chieftecy ;-)
a ty sa divis? rozbehni si "business" poriadne! tj presne rozmery, hafo obrazkov, rozpisanie vsetkych vyhod ci moznosti etc. takto to je to kupovanie doslova macky vo vreci (aj ked verim ze to je kvalitna krabicka) :)
Citace:
Původně odeslal MadCap
a ty sa divis? rozbehni si "business" poriadne! tj presne rozmery, hafo obrazkov, rozpisanie vsetkych vyhod ci moznosti etc. takto to je to kupovanie doslova macky vo vreci (aj ked verim ze to je kvalitna krabicka) :)
uvidime jak to dopadne ;-) kazdopadne si myslim ze tech 10 vyvolenych nebude litovat ;-) pac nic podobnyho jsem proste nevidel vcetne tech nejdrazsich lian-li (bezne kolem 300ecek)
edit: jinak nevim co myslis tim "presne rozmery" - myslis ze sem na formfactors.org nezavital? chacha, to by asi slo jen tezko! vsechny rozmery jsou proto presne (papirove, skutecnost se overi prave na tom prototypu)... ja furt nechapu proc si myslite ze sem nakej 15ti letej co si od oka zmeril hardisky a ted dela bednu a chce na tom zbohatnout ;-)
no a to je ta chyba ... ja ako potencionalny zakanik nemam chut ani cas liezt po dalsich weboch a hladat aka je ta krabica vlastne velka ... preco nenapises vonkajsie rozmery, nedas obrazok okotovany etc. etc. etc. .. stazujes sa ze mas "iba" 10 objednavok podla vizualizacii tak vedz ze to je viac nez dost ked nikto s nich este ani nema potuchy jak to v reale dopadne ;)
Citace:
Původně odeslal MadCap
no a to je ta chyba ... ja ako potencionalny zakanik nemam chut ani cas liezt po dalsich weboch a hladat aka je ta krabica vlastne velka ... preco nenapises vonkajsie rozmery, nedas obrazok okotovany etc. etc. etc. .. stazujes sa ze mas "iba" 10 objednavok podla vizualizacii tak vedz ze to je viac nez dost ked nikto s nich este ani nema potuchy jak to v reale dopadne ;)
to je fakt, pres svatky teda zpracuju nejaky reklamni kecy ;-)