budu to zkoušet v úterý, tak ti dám vědětCitace:
Původně odeslal Boin
Printable View
budu to zkoušet v úterý, tak ti dám vědětCitace:
Původně odeslal Boin
Tak to ja radsej zostanem u mojeho Winchestra. Ziadny upgrade sa nekona - skoda :|
kua, nejak nemuzu donutit moje mushkiny aby bezely 1:1 s fsb 300 pri 2,5-4-4-8 na 2,84V . . . nebo po nich chci uz moc ?????????
--------
2x512 + 2x512 taky zkusim, ale moc od toho necekam . . .
A k čemu potřebujete propustnost pamětí ??? je to nepříjemný že je to menší ale to je jediná věc kterou neměřim. :-) hlavně že to dá vyšší frekvence. A pro spoustu lidí je to taky výhoda že dokáže lepe pracovat se 4mi moduly na 2GB RAM a to sou myslim důležitejší věci než propustnost pamětí kterou nikde nevidíte.
k cemu potrebujeme PROPUSTNOST??????ja mam za to ze to je smysl cely 64ky, ta tvoje nedulezita propustnost, protoze jestli sis nevsim, tak a64w na 2,4 ghz nakope zadek xpcku, i kdyby bezel na 2,8ghz, jen tak pro vysvetlenou ;DCitace:
Původně odeslal aless
Ja bych bejt vami vyzkousel winnie a venice na stejnym kompu v 3DMark 01.
Tady bych to pochopil, chybí megahertze. Ale nechápu, jak dokážete vyrazit s 2T na 300 vyrazit z Winchestera 8GB/s ? já z něj dostal při 305 a 2T cca 7200MB/s, s Venice na 285 1T 7234MB/s. PoraďteCitace:
Původně odeslal MadCap
8GBB @300Mhz 2T je blbost a nezapominejte prostupnost u A64 je silne zavisla na taktu procak, treba ja mam 8050MB @300Mhz 1T @2.7Ghz, kdybych ten procak mel @3.45-3.5Ghz tak mam neco kolem 9100-9200MBCitace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Citace:
Původně odeslal epidot
tak tenhle problem s muchama DDR550 mam taky :evil:
U DFI si musis pohrat s casovanim ;)Citace:
Původně odeslal epidot
nie, rozdiel medzi 3500+ a FX-55 je skoro nic ;) takze nemoze byt taky masivny medzi tym co som sem napisalCitace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
zkuste porovnat jakej vliv ma zmenseni propustnosti na rychlost enkodovani videa do Xvidu a MPEG-2
to jo hraju si jako o zivot, ale zasadni uspech jsem nezaznamenal :( na netu je hodne metodickych postupu jak nastavit pameti, ale nektere se dost lisi..... no nic, budu hledat daleCitace:
Původně odeslal elemeNt
Citace:
Původně odeslal epidot
ja mam zase Abit fatal1ty a taky porad si s tim casovani hraju, ale uspech zadnej
ja jsem si hral s casovanim pameti mesic!! minimalne, porad jsem nebyl schopnej to vyladit
add venice: ta propustnost je velka skoda, na vykonu asi fakt nejde poznat, ale potesi
ja stejne nebudu mit nikdy osazeny 4 ram moduly :-(
Ted jsem cetl recenzi na Techxxxx, uz nevim kde a vypada to, ze Venice TAKY NEURADI 4XDIMM - oficialne ..... Kreteni.
Ze bych si poprve v zivote koupil intel ??? :-)
Skoro bych počkal na nové biosy, třeba se pochlapí...Citace:
Původně odeslal svaca
Jinak pokud Venice ztrácí v propustnosti pár procent, proč nezůstat u Winchestera a čekat třeba na San Diego..?
Ja newim ale muj winnie da 4 ramky @400Mhz 2T bez problemu
prave to 2T tam neni pekne ....Citace:
Původně odeslal elemeNt
SD je natom s priepustnostou tak ist ok je natom Venice ... takze sa oplati cakat len kvoli OC :? :wink:Citace:
Původně odeslal Tantalos
No jo, jak ktera sestava a jak kde ....Citace:
Původně odeslal elemeNt
Ale offico nic ....
No, jak to tu pročítám, San Diego to také nezachrání, mám ho, konkrétně 3700+ a také se s ním nemohu domluvit, myslím,že celkově je problém s BIOSy, dle mého soudu neodzkoušené a narychlo napsané....zkrátka a dobře neodladěné, z mého pophledu zatím zklamáníCitace:
Původně odeslal Tantalos
Venice i SD, jsou zatím dost nová jádra. Budu optimista a počkám na nové biosy...
Tak everest je pěkná haluz 8200 -> 6200 MB/s :eek:
v Sandře je rozdíl cca 300MB/s
zkoušel jsem 4x 512MB
přidal jsem 2 moduly a PC nešlo zapnout -> clear cmos -> aspoň naběhlo, ale po nastavení pamětí na 600DDR zase ani nenajelo :-(
Víc si s tím asi hrát nebudu, protože to pro mě nemá význam
Pokud se nemylim tak AMD u Venice jen zarucuje 4 moduly @400Mhz a pritom neuvadi jestli 1T nebo 2T, muzes sem hodit link kde pisou ze je to 1T plsCitace:
Původně odeslal MadCap