takova otazicka , newim jestli ste to tady rozebirali ale jakej ma vykon GeForce 6800, 128MB GDD3 nevite , respektive s necim srovnat :wink:
Printable View
takova otazicka , newim jestli ste to tady rozebirali ale jakej ma vykon GeForce 6800, 128MB GDD3 nevite , respektive s necim srovnat :wink:
Zejtra by mi mela prijit ASUS 9999Ultra Deluxe,testovaci kus z Thajska.Stala strasnej ranec,ale vyzkouset ji muzu az pres vikend.
6800 nepouziva ddr3 neviem o tom ze by ich tam nejaka firma davala zatial co som videl tak vsetky pouzivaju referencny design nvidie cize ddr1.k tomu vykonu je celkom dobry staci si nejake testy najst na nete trebars tu je porovnanie s 6800ultrou:
http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv40-3-p1.html
ne pozor ta karta ma DDR3!!! je to tak prave proto jsem chtel videt srovnani cenove neni vubec spatna :wink:
Nevím o 6800, která by měla 128 MB DDR3, jestli o nějaké víš, tak sem hoď odkaz, ať jsme chytřejší :wink: Jinak obecně výkon 6800NU je dost tragický, záleží samozřejmě na ceně, ale v AA+AF je defacto nepoužitelná.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
takze je to Club-3D GeForce 6800, 128MB GDD3, DVI, TV-out, AGP (CGN-686TVD) cena 9k :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Kde a ako si ju splasil ? Aj ja chcem. :cry:Citace:
Původně odeslal OBR
nejaka odlahcena 6800 sa mozno chystaCitace:
Původně odeslal Semik
http://www.theinquirer.net/?article=17159
http://www.theinquirer.net/?article=17163
ale je to inqquirer tak treba brat s rezervou aj ked par krat boli celkom trefni
otazka vsak je ci odlahcena 6800 bude este k niecomu dobra
osobne som planoval 6800 ale teraz cim dalej tym viac rozmyslal o 6800gt
a za 4-5k to asi nebude, pocitam ze vyjdu tak najskor na vianoce a budu mozno stat 5-6 bez dph
A vycházíš z čeho? Z pár německých ceníků? Pokud znáš specifikace karty, nebo existuje aspoň její picture, tak ho postni ... Imho je to blbost a chyba stejná, jako byly spousty u nás - tu kartu zřejmě ještě nikdo neviděl.Citace:
Původně odeslal K!ll3r
jasny taky mne to napadlo ale kdyz jsme ji nasli i na Norsk IT za podobnou cenu a stejnyma specifikacema tak si rikam ze to neni jen nahoda , uvidime napisu jim uvidime :wink:
Mam ji od kamose z vystavy,stejne jsem koupil i X800 a 9800XT za 10000.Jestli to bude sunka tak ti ji za 13000 prodam.Je v zaruce.Citace:
Původně odeslal Richardus
No kdyby si pro ni Richardus nechtel prijet nebo tak, tak ja bych si ji urcite vzal ;DCitace:
Původně odeslal OBR
V CC uz maji v nabidce GT-cka a co jsem cetl, tak do Anglie dorazila nedavno dodavka 20xUltra a 30xGT , takze s dostupnosti je to porad spatne.
Nema kamos nahodou este jednu ? Zaujem by bol. :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
zeptam se ale nevim,ale tenkrat jsem bral 3xASUS A98XT TVD.Tak mozna jo.
To by bylo super, jestli neco budes mit, tak se mnou muzes na 100% pocitat :wink: A kdyby byli tri, tak by nase vysledky benchmarku pokryli vsechny platformy na kterych se ted hraje, Athlon XP, Athlon 64 a Pentium 4 ;DCitace:
Původně odeslal OBR
Ak bude , tak zrusim objednavku v LEVI a zoberem ju. Mas tu grafarnu uz doma ? Ak ano , aka je farba PCB ?Citace:
Původně odeslal OBR
Myslim ze toto by bolo nanajvys zaujimave. :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
mam ji uz doma, ale jsem v nemocnici,jdu domu zitra,takze zitra se podivam,objednavku nikde nerus,jeste nevim jestli ji prodam,az podle vykonu,kdyz bude slabsi nez X800 tak se ji zbavim.
To musí být opravdu hot karty, když jsi kvůli nim skončil v nemocnici ;DCitace:
Původně odeslal OBR
Ty jsi asi pořádnej de.bil, nepřeju Ti, abys tam kdy byl - a hlavně mi nezapomeň argumentovat smajlikem! :roll:Citace:
Původně odeslal Newman81
No hlavne sa nam skoro uzdrav , cakame na tvoj report. :!:Citace:
Původně odeslal jan555
No myslim, ze jedine co nam OBR napise je, ze si nechava 6800 a prodava X800 ;D A pak casem nejake vysledky testu, uz se tesim :drool:Citace:
Původně odeslal Richardus
Mam tiez ten pocit , ale snad ta moja pride v pondelok.Citace:
Původně odeslal Masster
Aj moja .Pozri si porovnanie Asus a Albatron:
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2126
ta teplota na Asuse je dost velka
Hmmm, a při stejném hluku - prostě je na tom Asusu míň železa ... Jinak Albatrony jsou slušný grafiky, navíc v ČR prakticky s nulou reklamací.Citace:
Původně odeslal Chodec
Ta teplota je mi dost suma fuk , planujem vodu. ;DCitace:
Původně odeslal jan555