1.625V ale pameti jenom 2.7V jinak je konec s cpu.
Printable View
1.625V ale pameti jenom 2.7V jinak je konec s cpu.
2 obr: Ja som napríklad dal do biosu 1.55 V a čo to nevidím ?!
Softík k doske a aj speedfan 4.13 ukazujú od 1.52 V až po 1.63 V
tomu hovorím výkyv napätia !!
BTW : čo s tým ?!
Ja teda nic nevidel...kamos me neco posla a napsaloto "is no supported"Citace:
Původně odeslal sofokless
ee max 2.8V Mam to napsany v manualu k desce...Citace:
Původně odeslal OBR
jo jo taky jsem to zjistil.. :oops:Citace:
Původně odeslal OBR
Díkas :wink:
V jakém programu ho pořádně otestuju?Nechce se mi pročítat 19 STRÁNEK...Chtel bych nějaké porovnání s desktopovými PC ;D
Hele stava se me ze kdyz mam muj proc pretocenej na 2400Mhz tak mě při "studenym" startu(rano) napíse overcloking faild... myslite ze by to mohlo bejt těma mejma pamětěma... nejsou totiz nic moc a schanim lepsi
To: d00mgiv3r
:eek: Pozeram ze mas tu istu dosku ako ja ako si dal nasobic na 10 moj je stale na 9 :?
ako na to ???
A este nieco v Aide 32 napise ze max fek je 2200MHz to ako uz viac neda zatial na defaul som mal max 2180 MHZ :?
To je snad jasne... ma 3000+ a Ty "len" 2800+.Citace:
Původně odeslal cluzoe
Njn mě nektery programi psaly ze to dam jen na 2200 taky a sem tam kde jsem ale potrebuju poradit co s tim kdyz me to to při "studenym"startu hodi Overcloking faild.. kdyz to opet ulozim at to jede tak to jede normalneCitace:
Původně odeslal cluzoe
A sisi ma pravdu A64 2800+ ma nasobic "jen" 9
To uz to tak slevnilo? Prave ted uvazuju, ze bych sel do upgrade deska+A64 a jen sem cekal na slevu...jdu to omrknout na web.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Uz to nepotrebuju vedet .... bylo to jen ve spatnym nastaveni pameti....Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
Nechcete napsat teda nejaky poradny vysledky tech procalu?Kdyz uz se ten thread tak jmenuje... ;D Me by to dost zajimalo, uvazuju taky nad koupi novyho procalu...
No co bys chtel asi tak vedet :)Citace:
Původně odeslal s.kral
Jedno reknu urcite si ho kup :)
Dnes ho poriadne prevetram a zajtra nahadzem vysledky ;D
Ale max frekvencia bude koncit niekde pri 2200 MHz no ved uvidim ???
zatial Aida 32 pamete A-Data priepustnost 3580 -1500 Hmm
P.S stahujem Win XP 64...
Jezis z toho das daleko víc... koukej na ten muj krumplCitace:
Původně odeslal cluzoe
stale som to este neotestoval nebol som doma :oops:
ale dam tomu compu na frak tak ako povedal :arrow: d00mgiv3r
musi to dat viac :!:
Jen mu dej:)Citace:
Původně odeslal cluzoe
2 d00mgiv3r : noo ta fsb by môhla byť
ale ako to ovplyvní výsledky trebárs na cpu marku alebo pifaste alebo superpi ???
Pochvál sa !!
Kk...podivam se na to:) Copak zda se že mě neveris :wink: Ja tomu taky neveril :)Citace:
Původně odeslal Janosik
Janosik :arrow: ako ti slape 64 a socket 939 hod tam vysledok z Aida 32 pripustnost atd nech mozem slintat :oops: mne to zatial stagnuje :?
Hmm SuperPi 38s voproti minulejm 39 na 2300Mhz nic moc :?Citace:
Původně odeslal Janosik
CPUMark 261b
Propustnost paměti jen 3100+- mam jen 333 je to shit
Az budou A-data tak to zkusim znova...
no tie A-Data su celkom fajn ale Treba to dat do dualu pojde to lepsie ;D asi pojdem do Agemu este pre jednu :!:Citace:
Původně odeslal d00mgiv3r
2cluzoe : sak kukni do sekcie zrovn'avacie testy je to asi v strede
BTW : okolo 6900 mb/s a 1920 mb/s a slape to celkom dobre len ma trochu zamrzelo ze som dal za to hafo panazi a po 1 mesiaci to kleslo o 30 percent. CPU mark 282 bodov pri nastaven'i co m'am v popise a superpi za 35 sec pri aktu'alnom nastaven'i a ked som dal 2530 mhz tak to frklo 34 sec inac 512 mb ram je fakt m'alo
IMHO s.754 nema dual channel,takze si moc nepomuzes.Ale dnes je 1GB ram tak akorat :wink:Citace:
Původně odeslal cluzoe
sakra mas pavdu :!: no to som v pr... :-(Citace:
Původně odeslal nex