heh, tie karty uz potom kupis len na inzerat, urcite nebudu niekde vo VO.Citace:
Původně odeslal Semik
9700vky uz nie su a po nastupe 6800viek stiahnu aj 5900vky... ostanu len nejake shitoidne low-endy
Printable View
heh, tie karty uz potom kupis len na inzerat, urcite nebudu niekde vo VO.Citace:
Původně odeslal Semik
9700vky uz nie su a po nastupe 6800viek stiahnu aj 5900vky... ostanu len nejake shitoidne low-endy
jj, tak som to myslel. Takyto nakup je najmenej stratovy za vykon co dostanes. Kupovat 20k karty :lol: naco, ked za par mesiacov kupis to iste po 5-10k.
btw... verim tomu ze Spajdr za nejaky ten mesiac (ak nie skor) bude tu X800vku zas predavat... bo chce daco ine. Mno a zas bude imho poriadne stratovy.
Tak už mám HIS X800Pro v rukou ;D přesně ta samá značka co šla odemknout na svethardware.cz :-)
2Semik: je to otazka penazi a toho, kto kolko zarobi. Pre niekho je 15.000-20.000 za kartu niekolko mesacnych platov, pre ineho tyzdenny plat, tak preco si ju nekupit, ked za tyzden na nu zarobis, ze?
2Spider: cgrtl!
nj...to si uz skorej mohol hadzat nejake vysledky :D (ju zapni v praci .. a mozno zistia ze stoji zato dat ju do kazdeho PC :-o :eek: )
To nebudu riskovat, ale fortron 250W tady zvládnul R9800Pro, takže tuto by zvládnul taky :-)Citace:
Původně odeslal Semik
pekny...
koukam ze k tomu davaji arx fatalis :lol: ne ze by to bylo spatne al tu hru by utahla mozna i geforce2 .....
JJ, to moc nedali :lol:Citace:
Původně odeslal Wolferine
Co je zajímavé že na SH odemkly dva kousky a dívám se na ty obrázky co jsou dole a pod napájecím konektorem je napsáno něco jako 8+8 nebo 8>8. Co to asi bude znamenat? ;D což tam jedna z těch karet na SH má, stejně jako ta moje tady.
přátelé, tak to byste nežrali ... sundám chladič, a někdo tam už zkoušel modifikaci pipek :evil:
Takze reklamace? Teda v pripade ze se nepovedlo, jako ze jo, jinak nevim proc by ji davali z ruky :roll: Tak to je hnus :evil:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Víš co je sranda? že mám přesně tu kartu co byla testována na SH .. sedí tam jak to číslo pod napájecím konektorem, tak i čmárání fixem na kondíkách!!!! takže mám nejspíš funkční verzi ze 16 pipkama, za chvíli dám fotku pro porovnání.Citace:
Původně odeslal Masster
v tom pripade bych si nestezoval :wink:
V tom pripade je na miste myslim gratulace :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Mozna by taky nebylo od veci zkusit dohodnout nejakou slevu, preci jen uz je pouzita ze jo ;D Jestli teda uz nejaka slevicka nebyla :D
ja myslim ze slevicka byla :-)
jinak pokud to pude tak samozrejme gratuluji a tesim se na testy
kukejte .. nic pro modemisty
http://home.tiscali.cz/plejko2/52.jpghttp://home.tiscali.cz/plejko2/89.jpg
všimněte si stejných čmaránců na kondíkách a nápisu pod napájecím konektorem. Ale ten ohnuty kondík vpravo nahoře, se mi moc nelíbí teda.
Kua... tak to som maximalne zvedavy ... ak to nepojde to bude maso :) btw.. nechali ju prerobenu, alebo to zas vratili na 12pip ??? ;D by bolo prakticke ked uz je nie :idea:
No zjistit jestli jsou aktivovane vsechny pipky by si mohl zjistit uz v praci ne? ;D Kdo ma cekat pres vikend ze? :lol:
Btw. na PCT foru ma nekdo v podpisu 6800Ultra a dokonce extreme, ne ze bych mu teda neveril, ale nepostnul ani jeden vysledek, doufam, ze se Spajdrem to bude jine :D
jj podla tych fotiek to vyzera ze ta samostatna fotka je ta lava z tych dvochCitace:
Původně odeslal Spajdr
a ten kondik - pokial nie je nejako moc tak by to nemalo vadit
ved poskusaj a pokial nebude robit blbosti tak pohoda
povolené to není, to bych musel zase sám.
Nerikal jsem ze po testech zase jdou do vyprodeje ? ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Cim to ze byla tak levna ? :wink:
Levná nebyla, ale někdo má občas lepší ceny :-)Citace:
Původně odeslal Dawe
Záruku mám i tak, pohoda.
Lacna ? Kolko vlastne stala, aby som vedel co znamena LACNA ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
12000Kč
Jasne ze mas zaruku proc bys nemel....Citace:
Původně odeslal Spajdr
A ver ze levna byla :wink: