nemozete tu dat poriadne rychly link na LIVE-NewYear drivery?? tie co su ti idu strasne pomaly 3-4kb/s!!!
Printable View
nemozete tu dat poriadne rychly link na LIVE-NewYear drivery?? tie co su ti idu strasne pomaly 3-4kb/s!!!
[quote="Fleak"]EAX by mela bejt jen otazka ovladacu,at jiz original ci modnutejch(to ale neplati o ty Value verzi)Citace:
Původně odeslal bananalama
[quote="mejla"]Citace:
Původně odeslal Fleak
a toto som fakt napísal ja ??? ??? ???
;D ;D ;D ;D ;D ;D
nejak si nespomínam, inak potvrdzujem že "value" je kapitola sama o sebe
No jo,tedka na to koukam,ze sem to tam pekne zkomolil,tak to se Ti omlouvam,pokud to budes vyzadovat,tak to opravim ;D
no problem :wink: ;DCitace:
Původně odeslal mejla
http://www.ringstad.cc/pcbgfiles/PAX-NewYear2005-AX.7zCitace:
Původně odeslal debo1
Mě to jelo kolem 200KB/s
Tak už několik hodin tady pročítám všechny příspěvky na změnu A1 na A2 popř. na A2 ZS a lehce se mi z toho kroutí voříšek. Nejdříve jsem naistaloval sb_install_multilang.rar 122MB a upravil pomocí ctcomp.exe. Mám A1 a 5300 a zdá se, že to hraje líp, ale mám problém s jednou z mechanik, nejde z ní spustit audioCD. Další problém je, že při kalibraci beden mi to přeskočí subwoofer a napíše, že je špatně připojen (i když pak hraje normálně) a hlavně muzika jede jen 2+1. Byl jsem radši, když chrochtaly všechny 5+1. Teď tahám PAX New-Year2005.rar 309,7MB a chci se zeptet, zda po vyčištění woken stačí instalace tohoto balíku, nebo se musí doinstalovat ještě něco? Prosím trochu polopatě a česky, páč americky nevládnu. Dík
už to tu psal bananalamaCitace:
Původně odeslal Váša
Citace:
Původně odeslal bananalama
To jsem samozřejmě četl, ale moc mi to nepomohlo, navíc jsem z mnoha linků na PAX New-Year2005 našel jen dva, který jely bídně a z obou byly archívy zbořený. Nevíte někdo o FUNKČNÍM linku s NEPOŠKOZENÝM archívem?Citace:
Původně odeslal sebad
Zkoušeli jste někdo ty nové ovladače YouP-PAX-ZSv4.00, prý mají dost vychytávek, pokud nikdo nekecá.Já mám zatím na své Audigy 1 ES PAX-NewYear v1.2 drivers bez softu.Jde mě o zvuk 5.1 u her a 2.0 pro mp3
Jinak jak probíhá instalace jiných driverů než ty co jsou v balíku + PAX-NewYear2005 package
Jde mě o správný postup!
První mám nainstalovat třeba drivery PAX 1.2 (nebo 4.00) a potom bez restartu ten pack softu bez driverů nebo naopak a nebo pokud mám drivery pax už nainstalované stačí ten pack (software) doinstalovat, a nebo nainstalovat celý pack s ovladačemi PAX které jsou uvnitř toho packu tedy YouP-PAX-ZSv3.89 .
Původní jsem měl ovladače z Audigy 2ZS modlé přes compatibility patch ale některé hry jely jenom ve stereu a né 5.1 třeba NFU2 ale zvuk good.(až na oddělovací frekv. Subwoofru a jeho zvuk no hrůza ,zlaty KX)
Jinak všechny PAX drivery jsou na
http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66519
3.99
Features:
Enhanced separability of high, intermediate and low frequency through the modification improved flexibility of low frequency sound, it’s stronger and lower than the official driver, tone color of different sound level is perfectly balanced, intermediate frequency sound field is close for music playback, improved gaming sound effects and greater 3D sound effect compatibility with games ,it also has greater DVD-Video playback quality.
This set of drivers optimized aims on analog output only, it has not been tested for digital output, please uninstall it and change to other drivers if any problem occurs during the use.
Audigy2 to Audigy2 ZS soft-mod patch are integrated; debug audio control panel, replaced with creative audio control program, installation program will automatically choose the option, it also allows you to choose whether to install the “speed-up shut down” patch provided by Microsoft.
Known problems:
To gain better sound quality, port definition files of the driver are modded, if install on the Audigy2 or Audigy2 ZS soundcard with external box or digital I/O card, it may represent unable to adjust volume of front left/right channel, however, it does not effect the volume of front channel, this problem is currently not able to be fixed.
Note:
1.Before the installation, please uninstall the current soundcard drivers on your OS, otherwise, it may interfere with the new drivers installation.
2.If any incompatible issue occurs after the installation, please uninstall the driver and reinstall it, and if the problem occurs again, please reinstall the OS.
3.Please close the other programs before the installation, it may interfere with the installation progress, some antivirus software may also cause problems.
4.00
Updated. YouP-PAX ZS v4.0 has been out.
Fixed a few bugs of YouP-PAX ZS v3.99:
-fix that conflict occurs when installing related DVD-AUDIO software
-sound effect in Games are enhanced and better performance with the games in that hissing issue is fixed with some games.
ty PAX New-Year2005 + nové drivery pax 4.00 jsou na:
http://ordorica.org/index.php?id=31
Tak poslední dotaz, protože tady se asi ODPOVĚDI NEDOČKÁM, pokud jsem si stáhl poslední tedy druhé vydání PAX-NewYear2005 a k tomu ovladače YouP-PAX-ZSv4.00,tak v jakém pořadí má proběhnout správně instalace? - vše vyčištěné (regedit + driver cleaner pro…atd)
Je to na Audigy 1 ES
1)Naistalovat správně ten pack volba bez ovladačů,počkat na okno creativu instalovat (bez restartu) pak nakonec skočit na Pax okno pro update a restart a pak PAX 4.00 a znova restart
2)mám nainstalovat první holé Pax 4.00 drivery a restart a pak ten velký PACK (volba bez driverů) a znovu restart.
3)a nebo za ráz tj. pax 4.00 bez restartu ten pack (volba bez driverů) a pak až restart ?
Předem díky
já sem první instaloval PAX-NewYear2005 bez ovladačů a potom sem nainstaloval YouP-PAX-ZSv4.00
No já jsem první zkusil ovladače pax new year 1.2 samotné, reset a k nim jsem nainstaloval nový new year pack 2005 , a to jede v pohodě ,oproti ovladačům modlým z audigy 2zs to má lepší zvuk, basy a detaily jsou o něco lepší,(na Aud.1ES)
Samotné ovladače pax 4.00 mi nejdou instalovat na Audigy1 ,prý jdou jenom po New year Packu 2005 tak jak jsi to psal ,a prý mají ještě o něco lepší zvuk.Ale ted se mi do toho nechce rýpat.
řek bych,že maj lepší zvuk,předtim sem měl NGO modded driver,instaloval sem to celý bez restartu až když sem doinstaloval pax 4.00 tak sem restartovalCitace:
Původně odeslal SOUL
Takze ty jsi nainstalovat ten pack 2005 bez driveru nedaval restart a doinstaloval 4.00 az pak restart, vetsinou jsem cetl o postupu pack 2005 bez driveru restart az pak drivery 4.00 a restart.
Sice to nema logiku davat prvni software a pak drivery ale budiz pokud to tak jede proc ne ;D
jj tak sem to udělal,odkoukal sem to od instalace komplet pax2005 with driver ,tak se taky prvně instaluje pax a až potom driverCitace:
Původně odeslal SOUL
Ja sem si to tou 4kou pekne rozdrbal..ted nejde ani naistalovat ten starsi driver.Proste kdyz dam instalaci,tak to hlasi,ze chybi zarizeni a konec ???
Tak já jsem si tam nakopal tyhle drivery " YouP-PAX-ZSv4.00" a k nim tenhle soft PAX-NewYear2005(302MB) a zdá se mi to oproti předchozí kombinaci (Creative_PAX-NewYearv1.2 + PAX-NewYear2005-AX(291MB) ) takové tišší,teď musím mít víc vohulený bedny i celkovou hlasitost ve woknech.
Nesetkal jste se s tim nekdo ? Jinka zvuk mi příjde přibližně stejnej.
Takže nevím čím se mi tenhle přechod vyplatil ???
ja jsem si tam dal taky ty NewYear2005 drivery, a nehorazne mi to porad v reprech praska :-(
Ja mam na svojej LIVKE PAX Drivery VI v1.68 a vyjadrjem spokojnost, ziadne praskanie pri hrach ako s povodnymi ovladacmi.
EDIT: Nove ovladace pre LIVE, PAX VI v2.0, stahujte odtial: http://mitglied.lycos.de/dohmoep/pic...PAX-VI_2.0.zip
Pred instalaciou treba odinstalovat predchadzajuce drivery. Maju len okolo 10 MB, akurat ich stahujem, som zvedavy ake budu...
Panove a damy, moc moc prosim, mam problém s ovladači na SoundBlaster Audigy 2 ZS OEM HP (v. SB0359). Zvukovka nejde regulerně nainstalovat, potřeboval bych poradit.
Koukněte sem: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=85724
Dík.
VERDIKT: Dorazne varujem pred instalaciou tychto driverov na LIVKU, mne uplne dobabrali system, hadzalo mi to len BSOD, zvuk vobec nesiel, musel som urobit reinstal, ani driver cleaner nepomohol :?Citace:
Původně odeslal daggy
Mam modnutou Audigy 1 (YouP-PAX-ZSv4.00 a PAX-NewYear2005)
a chtel bych se zeptat, jak se daji ovladace, popr. soft. dale uptadovat.
Diky moc :oops:
? :?: