Ja platil 5600 + 200 za prodlouzeni zaruky na rok ;DCitace:
Původně odeslal THX_Corp
Printable View
Ja platil 5600 + 200 za prodlouzeni zaruky na rok ;DCitace:
Původně odeslal THX_Corp
5600 s dph? Mal si nejaku zlavu? Ja som mal 10% isic, teda som platil 5400. Dufam ze mi ho vymenia, ten moj je nejaky do cervena, uplne ciernu na nom nedosiahnem ani keby som sa neviem ako snazil a navyse ma v 1280x960 celkom silne neviem ci je to moire alebo co, ale ak dam default nastavenie, tak monitor mi pekne svieti na celu izbu a okolo textu svietia pixely ktore by vobec nemali. Skoda ze nemam fotak aby som to vyfotil...Citace:
Původně odeslal Masster
neděste...právě jsem si to SGI objednal
SGI je v pohode ;) On ma toho Suna.Citace:
Původně odeslal dravgunov
OK díky, tak už můžu bejt alespoň trochu klidnej. Jo to bude 24 pod stromem pěkně velká krabice.
Mel jsem mensi slevu :) Kupovali jsme totiz jeste tu FW900 ;DCitace:
Původně odeslal THX_Corp
a jakej ste sehnali kousek FW900? Dobrej? Sony mel s jejich kvalitou velky problemyCitace:
Původně odeslal Masster
Co myslíte vyplatí se připlatit si navíc půlroční záruku navíc ? Jde o to SGI
ja si myslim ze za ty dve kila to urcite stoji, uz pro lepsi pocit
Bylo to jen tak tak, teprve 4. kus byl v pohode. Vetsinou byl problem s konvergenci v pravem rohu a neslo to srovnat, treti kousek uz byl dobry, ale mel skrabanec.....Citace:
Původně odeslal DeeKay
no premejslim o tom ze si udelam po vanocich vanoce a poridim si to IBM v cerny barve ( LCD sux ) ma ho nekdo tady a jak je s nim spokojen?
No tak už mi dorazil. Jde o SGI gde-5411 za 5500,- A je to prostě bomba (večer sem dám foto) Jediný problém je, že na ploše jsou 2 tenký čáry a to asi v 1/3 monitoru. No právě se ptám jestli je to na reklamaci nebo ne. Jinak zatím pracuju 1600x1200 85Hz 106khz
nejsou to dratky drzici masku :idea:Citace:
určitě to dráty nejsou, ty ještě poznám
Tak mne dnes vymenili monitor za iny a ten je uplne OK. A u toho co som mal predtym bola jedina chyba - ze bol zle nastaveny a na opravu nastaveni trebalo servisny kabel... ktory som nemal.
No ten můj je taky vpohodě (až na ty čáry) Nějak se mi nechce ho vracet a ty čáry jsou skoro neznatelný. No nevím asi se na reklamaci vykašlu, snad jedině bych mohl požadovat slevu.
No ten monitor ma 121khz, takze mas jeste trosku rezervu ;) Ja pri 85Hz pracovat nemuzu, to blikani je dost neprijemny.Citace:
Jak říká Wolferine - jsou to stabilizační drátky, které drží masku. To není chyba, to je vlastnost Trinitronů. Za chvíli si zvykneš a nebudeš o nich vůbec vědět (narozdíl třeba od blbé konvergence nebo škrábanců).Citace:
Původně odeslal Wolferine
Tak to je on. Jen pro porovnání uvádím 14" monitor na kterým jsem musel dělat, když se odporoučela stará 17" (dělal jsem na něm přes měsíc, občas zežloutnul, ale pár ran to vždy napravilo) A teď si užívám luxusu. Case je upatlaná, neměl jsem čas ani náladu ji čistit. Repráky jsou rozházený po stole, obvykle jsou dva zadní za mnou. A zdroj musel bejt takhle dokud jsem nedostal prodlužovací kabely, ale ty došly dneska zároveň s monitorem a zdroj už spočívá na svém místě.
před...
http://sweb.cz/dravgunov/NFS/Sn%C3%ADmek%20009.JPG
nyní...
http://sweb.cz/dravgunov/NFS/Sn%C3%ADmek%20034.JPG
Nemas ten monitor nejak blizko?
právě, že mám. Budu muset posunout stůl od zdi a pak to snad bude dobrý.
Nevíš prosimtě kde by se ten kabel dal sehnat? Trošku se mi zdá rozjetá konvergence, sice jen nepatrně, ale když se na to soustředím, tak to postřehnu a nastavením v menu už se to nedá zlepšit. Tak si říkám, že bych to tim kabelem mohl doladit. Dík.Citace:
Původně odeslal THX_Corp
Netusim, to ze bol zle nastaveny mi len povedal ten clovek co mi ho prisiel vymenit... Inac tento novy tiez nie je celkom OK, ale je to podstatne lepsie ako henten tamten :)Citace:
Původně odeslal brazilterrorist
Kiez by som bol vedel skor o tom SGI.
No a ze ten kabel maju oni... a mozno este k tomu kablu treba nieco navyse? Neviem. Chcelo by to zistit ako sa dostat do servisneho menu.
Inac ked uz sme pri tychto velkych monitoroch... Ake rozlisko pouzivate?
Ja 1280x960. Vychadza to na 61dpi - co je to iste ako na 17" 1024.
No já docela pochybuju o tom, jestli ten monitor servisní menu vůbec má. Protože přes ten kabel se dá asi udělat všechno pohodlně přes PC. Vzadu na monitoru pod krytem je 4 pinovej konektor, kterej se bude asi připojovat do COMu. No a asi ještě nějakej jednoduchej SONY soft. Jenže kde je vzít.Citace:
Původně odeslal THX_Corp
Rozlišení používám 1600x1200*85 a málokdy 1280x960*85
Ja pouzivam taky 1280x960 pri 100Hz....Citace:
Původně odeslal THX_Corp