Sakra,sakra,už mám nějakou tu dobu objednaný katalog z U.S.,ale zatím nc nepřišlo.Tento týden kupuju nový zdroj,takže by se to celkem šiklo.Nu,ještě počkám(co mně taky zbývá,že jo... ;D ) :roll:
Printable View
Sakra,sakra,už mám nějakou tu dobu objednaný katalog z U.S.,ale zatím nc nepřišlo.Tento týden kupuju nový zdroj,takže by se to celkem šiklo.Nu,ještě počkám(co mně taky zbývá,že jo... ;D ) :roll:
a na co by byla 1/8?Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
No mohlo by slusne stahnout kabliky od ventilatoru...1/4 je na ne trochu moc...ta je lepsi na vetve zdroje...Citace:
Původně odeslal sebad
Tak já mám už týden oflexováno akorát mi po objednání volala slečna z Riegeru,že modrý,žlutý,černý nemají tak padla volba až na červený :? case mám sice nasvícenej modře,ale kupodivu do vpadá velice pěkně.
Rovnou jsem oflexoval i kabílky k Zalmanu ted přemýšlím co dál oflexovat :oops:
sakra chiefteca uz mam ted se jeste dokopat k tomu ho oflexovat :)
Tak si ještě oflexuj třeba ruce nebo....-jo,to by šlo dobře ;DCitace:
Původně odeslal globalkiller
Tak se teda prekonali, objednal sem si katalog asi pred tydnem a v patek me cekalo ve schrance prekvapko :arrow: ;D
Akorat me nastvali s tim, ze neposlali zadnej modrej vzorek. Zato se me tak zalibila zelena, ze asi pouziju tu. Beztak "modrou ma kazdej" jak porad slysim, tak doufam ze nez ten mod dokoncim, nebudu zase vsude slyset ze "zelenou ma kazdej" :evil:
PS: Ta modrou sem zkoukl na fotkach a stejne me docela zklamala, thx MadCap foto :wink:
Tak ještě jedno příjemné překvapení, u Rieggera velice rychle zareagovali na můj mail, tak si dovolím přeposlat část sem. Pár podnětů sem jim už sepsal, a podle ohlasu je modding PC velice zajímá, tak se snad dočkáme co nejdřív :arrow: :drool:
Citace:
V blízké době se totiž pravděpodobně objeví na nešem trhu novinka v tomto
sortimentu, určená právě pro toto použití.
Tato sada pro použití pro "interier" PC obsahuje:
cca 3m 1/8", cca 3m 1/4", cca 1,5m 3/8", cca 1,5 1/2" potahů flexo ve zvolené
barvě, k tomu ve stejném barevném provedení zakončovací pásky (12ks), 30cm
stejně barevné "stahovačky" ("návlek", který se po zahřátí "přicucne" na
kabel a úhledně tak zakončí jeho potažení Flexem ve stejné barvě) průměr 9mm,
30cm "stahovačky" průměr 18mm, cca 15cm "stahovačky" průměr 24mm. Vše, co
tato sada obsahuje je odolné teplotám až 110°C (přesně 255°F). Sady budou
dodávány v několika barevných provedeních, pravděpodobně jen v UV reaktivních
barvách, což znamená: růžová, neonově červená (růžovo-oranžová), neonově
žlutá, neonově žlutá v kombinaci s perleťově zelenou (nejsem si jist, zda-li
je sada i v této barvě), neonově zelená. Jak jsem se již zmínil, jsou to
barvy UV reaktivní, čili po nasvícení UV světlem jsou fosforeskující.
Co se týče dotazu na Flexo o průměru 1/8", bude zatím dostupné pravděpodobně
jen v těchto sadách, samostatně je dostupné jen v černé barvě.
a kolik taková sada bude stát?Citace:
Původně odeslal Aigor
dovolim si podotknout ze TECHFLEX takouvou sadu uz prodava a Vantec dela neco podobneho. Takze byx neco podobneho sehnat mela byt pouze otazka distributoru. Nepodotkne to nekdo "Dudu" 13/17dolacu :idea:
Pravda přišli mi ty ukázkový kousky a je to tam na obrázku.
Vrtalo mi hlavou kde sebrali ty barevný smrštovačky :-) a ted už je mi to jasné ;D
Uplnej souhlas :wink: , ale jelikoz rychlost s jakou to k nam zacnou dodavat rekl bych zalezi na zajmu, jsem pro, aby jsme jim kazdej hodili aspon jeden request na info@riegger.cz ;DCitace:
Původně odeslal Kazdic
PS: Nevim jestli je to jenom muj dojem, ale jejich vyjadreni k pouziti flexo v PC bylo spis prekvapujici, ze by o neco takoveho byl zajem.
mmch, radeji bych moznost poskladani vlastni sady treba po baliccich s minimalni metrazi, ale bez zbytecnosti jako barevny stahovaci pasky apod. To sem jim tak i napsal 8-)
Takže pokud to shrneme tak pokud počítáme sundání konektorů tak na napájecí větve 1/4", na ATX 1/2" a třeba na fany 1/8" ? Je to tak, či tohle je ikdyž přetahujeme?
btw:sem zjistil, že kolim riggera chodim každej den do školy:)(jen tak naokraj)
Asi tak,ještě bych dodal,že toho 1/4 bys měl objednat tak o 2-3metry víc protože dalšímu flexování všeho možnýho se neubráníš.Citace:
Původně odeslal commander
1/2 jde objednat minimálně metr,ale musíš uznat podle svojí šikovnosti jestli ti to vystačí na přetáhnutí přes ATX. Já při tom zmrvil je 10cm a to tím,že sem si to rozpletl do tří pramenů který sem slepil izolačkou k sobě :idea:
)Citace:
dyť říkám, že ty konektory sundám.. takže ty hodnoty jsou ideální, nebo můžu vzít menší, když sunadavm konektory? abych toho pak nekoupil za nevim kolik, a zjistil, že je to velikýýýý
Jenom napad - zkouseli jste zaflexovat hadice na vodnika :arrow: :idea:
Myslim ze by to vypadalo suprove, jen netusim jestli by nebyly vic "lamave", nemam zatim flexo ani silikonovou hadici, tak to nevyzkousim.. :-(
uff, tak uz jsem nakoupil, ovšem zakysl jsem. Molexy uz mam hotovy, prvni kabel byl spis sbirani poznatku, ale pak uz to slo. OVSEM! dy debilni ATX konektory, tak to je moc.. Jak je vyndat, kdyz tam chci dat jeste buzirky?? fakt nevim, navic jsem v nem zlomil spendlik, tak to jeste musim dostat ven. :cry: co ted?
No já nevim já ATX olepil ne koncích flexa stejně barevnou izolvačkou a je to naprosto GOOD.
Doporučuji si ATX konektor než ho rozebereš vyfotit digitálem aby si pak neměl problémy :idea: ;D
nejjednodusi je fakt asi ta paska, pokud nemas to flexo zluty jako ja sehnat odpovidajici zlutou pasku bez toho aby ju musel kupovat v celkym pbaleni je docela orisek. A vypada to taky dobre jak os buzirkou.
na kažej kabel jsem si udělal takový vlaječky s izolačky s číslem pinu, kam jde, docela vopruz, ale lepší než vodpálit komp :-) .Citace:
btw: to zmrvený ATX jsem ještě nepokořil. 12v ATX šlo jak po másle, ale velkej prostě nejde, a to to dělám stejně jako ten 12v, a mají stejný způsob zapojení :evil:
Hele a co ten celej konektor rozlousknout a pak nasadit novej, sam s tim praxi nemam ale bavili se tom tady jedni kolci. Ja mel podobny tendence ale pri pohledu na ty deb*** mini piny sem radsi koupil o fous vetsi flexo a bylo toCitace:
Původně odeslal commander
taky možnost, ale v PS nemají ATX, možná ještě v pondělí do GMka.. Idyž ten plast je celkemk tuhej, asi se to bude muset rozřezat/rozštípat, louskání asi nestačí... ???Citace:
Původně odeslal Kazdic
proste ho hrubou silou dostat dolu ;D Nebo sehnat ten specialni nastoroj, kterej sme ale nikde u nas nevidel
To už mi přijde jednodušší odpájet to ve zdroji jednoduše navléct a zase připájet bude to rychlejší než shánění ATX konektoru :idea: :!:
Na co chcete davat dole ATX konektor,?Ved to flexo 1/2 ide cez nen krasne prevliect.Ked sa to flexo stlaci na max priemer(t.z. minimalnu dlzku) , atx konektor sa do neho zmesti.Potom uz ho staci len na strane zdroja natiahnut na kabel a zas su kusok stlacit a zas to pretiahnut -a za par sekund to je hotove.