ja to zrusil snad pred pul rokem - zacalo se mi to hadat uz nevim s cim :)
Printable View
ja to zrusil snad pred pul rokem - zacalo se mi to hadat uz nevim s cim :)
ja uz teda fakt ne, uz nevim, v ktery hre mi to delalo problemy a nechtelo se mi to furt manualne vypinat (resp. nepamatoval sem na to a pak me to dycky na**alo)
Tak zacinam znova pulsovat. Bolo mi smutno :D
Treba, ale uznat, ze sa poradie pekne premiesalo. Ked to zacinalo SR mala len 3 clenov (!) a bola na 119. mieste a teraz ma clenov 373 a posunula sa na 27. miesto. A CR je na tom este lepsie... Sladke spomienky :-)
No ja sem porad verny pulzovani..:o)
Koukam ze uz nas moc neklika ;)
Ja to mam nainstaleny spis pro srandu a pocitani frekvenci stisku klaves, a proc nepocitat kolikrat jsem kliknul a klavesnul :)
nj, taky sem na to uz zapomnel pri instalaci na novej kompl, ale uz zas pocitam :-)Citace:
Původně odeslal Marty
mam tym, dva clenove, jsem founder, jak mam kicknout toho druheho abych ohl opustit tym? prohledal jsem to vsechno nekolikrat a nemuzu to najit
tak od vcerejsiho odpoledne klikam za OC a jiz mam naklikano
99,311 keys
clicked 41,664
a vite proc mam tolik keysu ? protoze pouzivam mirandu a mam nastaveno jak mi nekdo napise zpravu tak mi zacne blikat SCROLL LOCK
a ono to taky pocita a silene rychle to naskakuje :-o coz je takovy nefer no ale co nadelam :(
Klika jeste nekdo?
Ja uz neee... setrim asi misto v RAM ;D
Mam nějakou zajímavou náladu, počítám už UD, Uptime a i WhatPulse...ale já vim že mě to stejně přestane bavit :lol:
Zdravim vespolek,
potreboval bych pomoct s nastavenim account v praci... kdyz chci poslat kolik mam naklikano vyskoci okno s:
"Unable to Pulse server. Reason:Spojení se serverem nebylo navázáno."
V "program setting" nemam nastaveno pripojeni pres proxy a abych rekl pravdu ani nevim jake hodnoty bych mel doplnit, zrejme by je mel vedet admin mistni site ne??
predem dik za pomoc
Tak nejdriv bych zkusil, jestli to nepojede bez proxy a pokud ne, tak zkus zkoprirovat nastaveni proxy z tveho internetoveho prohlizece, pricemz treba zde je popis, kde to mas hledat http://www.mlp.cz/kopr.html#explorer
Klikáme? Už mam za půl roku běhu 30. místo ;-)