-
Re: Lenovo L220x 22" SPVA
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
tak při DVI ta možnost nebývá u většiny LCD :) dej si to přes VGA a půjde to :)
...pozeram ze moznost hybat plochou nemam ani v NVIDIAckom ovladacom panely...:confused:
..dokonca ani v OnScreen managerovi od Lenova tato moznost nie je!
...takze tato moznost je pre DVI uplne zamknuta a teda neexistuje ziadny sposob? Lebo sa mi zda ze pri hornom okraji mam 8pixelov nevyuzitych a po bokoch zhruba polovicu z toho. :o/
-
Citace:
Původně odeslal
duracer
...pozeram ze moznost hybat plochou nemam ani v NVIDIAckom ovladacom panely...:confused:
..dokonca ani v OnScreen managerovi od Lenova tato moznost nie je!
...takze tato moznost je pre DVI uplne zamknuta a teda neexistuje ziadny sposob? Lebo sa mi zda ze pri hornom okraji mam 8pixelov nevyuzitych a po bokoch zhruba polovicu z toho. :o/
zapoj panel na analog a uvidis jestli se ti to "zda" ci je to pravda. Imho resis totalni kraviny.
-
Dali by se nekde najit fotky apod... z hrani her na tom lenovu v nizsim rozliseni nez je tech full HD? Nebo aspon postrehy jak to vypada..... nejde mi o text a fotky apod... to je jasne ale jen o to jak ty hra na tom vypadaji.... protoze mit masinu ktera to utahne v nativnim rozliseni...... na to proste nemam :(
Je tu nekdo kdo na tom hraje casto?
Jsem stale na vazkach protoze cekat na 22" bez full HD a TN obrazovky..... to bych se taky dockat nemusel..... :(
-
Citace:
Původně odeslal
DAFER
Dali by se nekde najit fotky apod... z hrani her na tom lenovu v nizsim rozliseni nez je tech full HD? Nebo aspon postrehy jak to vypada..... nejde mi o text a fotky apod... to je jasne ale jen o to jak ty hra na tom vypadaji.... protoze mit masinu ktera to utahne v nativnim rozliseni...... na to proste nemam :(
Je tu nekdo kdo na tom hraje casto?
Jsem stale na vazkach protoze cekat na 22" bez full HD a TN obrazovky..... to bych se taky dockat nemusel..... :(
A proč teda nekoupíš nějaký 21" s rozlišením 168x1050? To už bys utáhnout mohl a navíc tam asi bude v nonTN technologiích výběr větší, ne?
EDIT: Tak koukám, že už je tam nabídka mizerná... :(
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
A proč teda nekoupíš nějaký 21" s rozlišením 168x1050? To už bys utáhnout mohl a navíc tam asi bude v nonTN technologiích výběr větší, ne?
EDIT: Tak koukám, že už je tam nabídka mizerná... :(
No právě ... já se už na několik díval ale kde ni tu nic a když tak jsou to ceny totálně mimo :(
-
Citace:
Původně odeslal
DAFER
No právě ... já se už na několik díval ale kde ni tu nic a když tak jsou to ceny totálně mimo :(
a kolik seš ochoten maximálně investovat?
-
Citace:
Původně odeslal
DAFER
Ale koukám, že ve 22" je při menším rozlišení 1680x1050 nabídka slušná...
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Ale koukám, že ve 22" je při menším rozlišení 1680x1050 nabídka slušná...
Ehm nenašel jsem žádný 22" LCD s non TN obrazovkou kromě toho Lenova.
Cena by neměla překročit 10K
-
Citace:
Původně odeslal
DAFER
Cena by neměla překročit 10K
tak to kromě toho Lenova nic neseženeš, leda že bys šel dolů na 20"
-
Citace:
Původně odeslal
Khadgar
tak to kromě toho Lenova nic neseženeš, leda že bys šel dolů na 20"
Ani 1680x1050? Já myslel, že výjimečnost toho Lenova je v kombinaci technologie a vysokého rozlišení za super cenu... :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
duracer
A to vadí v čem? Nemáš snad plochu vycentrovanou na obrazovce přesně? :p
btw: některé panely neumožňují při připojení přes DVI korigovat ještě mnohem víc věcí, resp. skoro nic.
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Ani 1680x1050? Já myslel, že výjimečnost toho Lenova je v kombinaci technologie a vysokého rozlišení za super cenu... :rolleyes:
on nechce TN. to se pak do 10k těžko něco hledá...
-
Citace:
Původně odeslal
Khadgar
on nechce TN. to se pak do 10k těžko něco hledá...
jedine muze zkusit bazar
nebo at si koupi to Lenovo a da pokoj :lol:
chybu s nim urcite neudela, a na hry si casem zvykne
me prave psali, ze si to mam jit zitra vyzvednout, tak si to necham predvect, at omrknu vadny pixely a dotahnu to domu :)
fakt se tesim
-
no ja ted schvalne kvuli odezve stahnul demo UT2004 a opravdu tam zadny problemy nevidim, nevim, mozna je to tim, ze vicemene hraju hry typu Heroes 3 apod...
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
jedine muze zkusit bazar
nebo at si koupi to Lenovo a da pokoj :lol:
chybu s nim urcite neudela, a na hry si casem zvykne
me prave psali, ze si to mam jit zitra vyzvednout, tak si to necham predvect, at omrknu vadny pixely a dotahnu to domu :)
fakt se tesim
hele nechtel jsem otravovat jen jsem chtel poradit :(
jste me nahlodali a premyslim ze se placnu pres kapsu a pujdu do 24" ktera umi 1:1 (prece jen to neni na rok)
takze jdu hledat znovu
-
Dafer: Možná je to jen můj zkreslený dojem a předesílám, že Lenovo jsem naživo zatím neviděl, ale viděl jsem v nižších nenativních rozlišeních hry (např. Unreal) na jiném 22" monitoru (TN ovšem) a myslím, že právě u her je ta nekvalita interpolace ze všeho nejméně patrná a neměl jsem čas si toho nějak všímat... ve windows si toho všimnu samozřejmě na první pohled a nelíní se mi to, ale ve hrách mi to připadá v podstatě furt stejný.
-
Citace:
Původně odeslal
DAFER
hele nechtel jsem otravovat jen jsem chtel poradit :(
jste me nahlodali a premyslim ze se placnu pres kapsu a pujdu do 24" ktera umi 1:1 (prece jen to neni na rok)
takze jdu hledat znovu
Však díky grafické kartě to 1:1 budeš mít hravě na jakémkoliv LCD, Lenovo nevyjímaje. Stačí si to jenom přehodit v ovládacím panelu nvidia.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Však díky grafické kartě to 1:1 budeš mít hravě na jakémkoliv LCD, Lenovo nevyjímaje. Stačí si to jenom přehodit v ovládacím panelu nvidia.
ja mam ati, kde 1:1 nejspis v driverech nejde, taky jsem mel puvodne strach ale zatim jsem to nepotreboval ani jednou...
-
Citace:
Původně odeslal
Ssnake
ja mam ati, kde 1:1 nejspis v driverech nejde, taky jsem mel puvodne strach ale zatim jsem to nepotreboval ani jednou...
ale jde ... mam to vyzkousene
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
ale jde ... mam to vyzkousene
co jsem zjistoval na netu tak pokud to nepodporuje monitor tak to pry nejde - ale nezkousel jsem, nepotreboval jsem to. pokud to jde tak taky dobre :-)
-
Včera mi tento monitor přišel domů a jsem z něj nadšený, předtím jsem viděl jen samé TN a je pravda, že teď už bych TN nechtěl ten obraz je fakt dobrý. Bál jsem se toho vyššího rozlišení na 22", ale je to v pohodě, subjektivně se mi to zdá lépe čitelné než na staré CRT 19" kde jsem měl 1280 x 960. z her jsem zkoušel zatim jen CS Source a nějaký inputlag jsem nepozoroval ( nejsem ale žádný profi hráč), odezva je taky v pohodě, zkoušel jsem i rozlišení 1680 x1050 ve win jde interpolace poznat, ale konkrétně v tom CS to vypadalo dobře možná je to tím že monitor má malou velikost bodu. Podsvícení je taky rovnoměrné, nevšiml jsem si žádných přesvícených okrajů. Předtím jsem měl asi týden LG 226WTQ a je to opravdu 100 a 1.
-
Citace:
Původně odeslal
CyberLucas
Včera mi tento monitor přišel domů a jsem z něj nadšený, předtím jsem viděl jen samé TN a je pravda, že teď už bych TN nechtěl ten obraz je fakt dobrý. Bál jsem se toho vyššího rozlišení na 22", ale je to v pohodě, subjektivně se mi to zdá lépe čitelné než na staré CRT 19" kde jsem měl 1280 x 960. z her jsem zkoušel zatim jen CS Source a nějaký inputlag jsem nepozoroval ( nejsem ale žádný profi hráč), odezva je taky v pohodě, zkoušel jsem i rozlišení 1680 x1050 ve win jde interpolace poznat, ale konkrétně v tom CS to vypadalo dobře možná je to tím že monitor má malou velikost bodu. Podsvícení je taky rovnoměrné, nevšiml jsem si žádných přesvícených okrajů. Předtím jsem měl asi týden LG 226WTQ a je to opravdu 100 a 1.
Divam se ze mas ATI... slo ti nastaveni obrazu 1:1 pri nizsim rozliseni?
Nenasel jsem konkretni odpoved naikde na netu... nekdo jen tvrdi ze by to melo jit, jini ze to proste nejde.... ale nikdo nenapsal jestli to jde a je to OK. Diky :)
-
Nezkoušel jsem to, ale jak přijdu domů vyzkouším a dám vědět ;-)
-
Citace:
Původně odeslal
Ssnake
co jsem zjistoval na netu tak pokud to nepodporuje monitor tak to pry nejde - ale nezkousel jsem, nepotreboval jsem to. pokud to jde tak taky dobre :-)
Aha, tak toto nevim, na "vsech" LCD s DVI vstupem co jsem v posledni dobe pripojoval (Samsung/LG) na ATI byla v CCC potrebna polozka. Pri pripojeni sveho CRT polozka dostupna neni.
-
ATI ovladače moc 1:1 nezvládají, u NVIDIA není problém, nicméně od catalystů 8.3 by to už mělo jít správně a bez problému. :D