to marek:
tak ze ty si myslis ze aj Glassman je lama? hm nezda sa mi
Printable View
to marek:
tak ze ty si myslis ze aj Glassman je lama? hm nezda sa mi
Koukam, ze jeste porad se najdou experti, kteri porovnavaji otevrena portable sluchatka s uzavrenyma na poslech na doma...mozna, ti to jednou dojde.Citace:
Původně odeslal alizeeboy
to Masster:
ked budes citat vyssie zistis ze som porovnaval koss sb45 a technics rp-f400. ano viem aj medzi nimi je rozdiel, jedny su uplne uzavrene a druhe ne, ale to je podla mna jedno nech sa pchaju ked aj do nosnej dierky, dolezity je zvuk, tak nechapem ako niekto moze tvrdit ze koss sb 45 ma super zvuk. ok ine koss som nepocul (a ani nemam uz chut sa s tym zatazovat) ale cital som vyjadrenie viacerych a hlavne Glassmana.
to marek:
si asi zosalel, 7500sk za sluchatka? ved vravim ze technics za 900sk hraju lepsie (priam zazracne) ako tie nechutne koss sb45 (a podla vyjadrenie inych aj tie vase ospevovane porty su na nic. takze ked investujem 2500sk este do nejakych lepsich technics- Panasonic, mozno philips http://www.hifishop.cz/Compare.asp?C...ID=0&DPG=41811 tak nie ze budu hrat zazracne, ale musia priam bozsky, ale neviem ktore z tych dvoch na tom linku si mam vybrat, popripade ak mate nieco lepsie v podobnej kvalite. ale rady prosim len od userov zmyslajucich-sluchajucich :) podobne ako Glassman.
vopred vdaka
hm to je temer na facku...a jeste k tomu neumi ani precist co mu ten Marek vlastne pise.
glassman by ti kamaradicku asi nenapsal nic jineho nez hd580 a podobne kategorie....
Edit - post zmazany, nema mu zmysel nic pisat.Citace:
max. 2500sk a keby splnali fakt vsetko co by som rad (ovladanie hlasitosti na kabli a tak..) tak nech aj 3000sk, ved predsa aj v tejto cene musi byt neco dobre, berte v uvahu ze pred tym som mal rp-f400 a nemozem sa stazovat za to sb45 fuuuuuj
chcem sluchatka na doma je jedno ake budu velke, a nech zakryvaju cele usi.
a co ja som povedal ze Glassman mi poradil sb45? nic take. ja len ze som konecne nasiel aj inych co tvrdia ze technics a ine sluchatka maju v cene do 2500sk neporovnatelne lepsi zvuk ako koss. citajte poriadne
kukam ze vy ste tu same stare paky:D tak jo no nekdo ma rad basy a vysky zadne a iny ma rad cisty jasny zvuk (ja) mozno vam teda bude vyhovovat pri pouziti technics ked si medzi ucho a sluchatko date deku a budete mat svoju predstavu o zvuku:D
a teraz bude vyprask:)
to uberguru:
len sa tolko nefackaj, by si si mohol bubienok v usku pretrhnut :) a to by si asi nerad
a este som zabudol povedat ze chcem sluchatka BEZ SLUCHATKOVEHO ZOSIKU (zbytocnosti nerad). moja zvukovka je SB adigy 4, jj vim nie moc dobra na hudbu koli tej konverzie vseho na 48, ale ja myslim ze to sa neda vsimnut. teraz by som bral SB X-fi sice pre mna este dost draha
no vyzera to ze sa na mna vsetci vykaslu.
Glasman kde si, potrebujem tvoje skusenosti
to all: rad by som vedel aky je rozdiel medzi dj sluchatkami http://www.hifishop.cz/Default.asp?P...T=Up&CatID=256 a Normálnymi.
na tie Stanton DJ Pro 3000 S som zvedavy
jj ja vim, ignoracia je najlepsia, ale snad sa nejaky priaznivec ozve (Glassman :) )
Citace:
No asi mozes zabudnut na to ze by sa ti Glassman obtazoval poradit.
Ale ja ti davam poslednu sancu - pozri si AKG, senny a beyery , hladaj take ktore maju impedanciu tak do 100 ohm(aby si ich nakrmil bez zosiku).A ka chces zvukovku len na hudbu(nie na hry) tak nekupuj x-fi ale lacnejsiu m-audio revo 5.1. Kupovat drahsie zvukovky k sluchatkam za 2500 nema zmysel. ked si vyberes nejake konkretne kukni co o nich pisu na fore head-fi.org
http://headphones.cz/inshop/scripts/...d=212&level=42
ha kukam ze tam uz maju v ponuke aj pecky Shure, no parada.
no ja rad aj hry a pokial viem, tak m-audio nema jack out-in, chcem priamo do karty vopchat sluchatka.
a tie ohms hmm moje stare rp-f400 maju 40ohm a tie sb45 az 100ohms a podla toho co som cital a dufam ze spravne pochopil tak na vela ohms je potrebny sluchatkovy zosik tak ako to povedal Glassman, ze vsetky koss ho potrebuju inac ten zvuk bude vzdy o nicom a pri pouziti EQ duplovane.
myslim ze vsetky tie sluchatka co si vymenoval su uz dost drahe s tymi hodnotami co by som chcel Hz
teraz urcite nekdo povie ze Hz niesu dolezite, tak preco potom cim drahsie headphones tym vacsi rozsah, dokonca som pred chvilou videl riadne drahe sluchatka a rozsah zachadzal az na 80 000Hz
no kupovat sluchatka podla toho aky maju rozsah je uplna kravina, pretoze to o ich zvuku nehovori uplne nic.Citace:
som editol moj predchodzi post a pridal ti tam link na AKG 81DJ tie su tusim ludia celkom pochvaluju.
ty si idijot, a necakaj ze ti aj ja nieco este napisem. A btw. najdi si ucebnicu prirodovedy a zisti si aky je horny prah pocutelnosti ludskeho ucha.Citace:
hmm AKG K 81 DJ 16 - 24.000 Hz
ale
Panasonic RP-F880 5-30000Hz
teraz budem vyzerat ako pako ze porovnavam Hz ale neco som pisal vyssie
a ktore su podla teba lepsie?
ale ale relax marku :) ja prah pocutelnosti poznam
no vis, ludia si pochvalovali aj koss a to teda uz neni nic pre mna, ale tym nechcem povedat ze su zle, len sa uz nemozem spolieahat na kadejakych ludi, uz som mal dost problemov s vracanim tovaru
No zrejme mas problem i rozeznat forum a chat.
Divim se, ze te jeste nekdo neupozornil, ale tento typ postovani neni na foru standartni.
EDIT: I never felt truly alive until I was staring death in the face rekl Solid Snake v MGS, ktereho mam jako avatar ;)
a tiez by som asi nerad uplne uzavrene sluchatka, ten zvuk je potom taky utlmeny, nepriestorovy, zaduseny
jj chat mam radsej :) TAK BUDEME IDITOVAT
JA SOM NIKDY NECITIL ZIVOT DO TEJ DOBY AKO JA SOM MAL SMRT V TVARI :) a coze sa ti stalo masster
sorry for my english is very very bad
Citace:
Původně odeslal Marek
v poriadku , jasne marku mas pravdu, ale je to jedina rozumna vec ktorej sa da chytit (myslim), alebo by si chcel kupovat ako tu uz jeden mudrlant spominal podla farbi? no vidis to je fakt super napad, si umelec
a tu ucebnicu prirodovedy by si mal poradit aj vyrobcom sluchatok, ze nech sa tolko nesnazia a nenavrhuju blbosti, mozna dostanes nejake ocenenie.
mozno sa o zvysovanie Hz nesnazia umyselne ale su len vysledkom stale dokonalejsich materialov a potom je jasne podla co ho si mame sluchatka vyberat ================================================== ==========================
btw: si nemozem pustit ani svoju oblubenu hru americas army, ked ze tie koss totalne sklamali (uz som ich poslal spatky do obchodu)