kukni do mojho popisu a bude ti to jasne :arrow: :DCitace:
Původně odeslal Q
treba len "nadratovat" v sockete prepojku aby si vedel nastavit aj nieco okolo 1,8V ... ale to tu najdes ....
Printable View
kukni do mojho popisu a bude ti to jasne :arrow: :DCitace:
Původně odeslal Q
treba len "nadratovat" v sockete prepojku aby si vedel nastavit aj nieco okolo 1,8V ... ale to tu najdes ....
Anebo koukni ke me :wink:Citace:
Původně odeslal Q
2 Mutant: to ti bezi na 1,52V ? :o , parada - ako to hreje ?
téda...taky se mi těm 1,52 ani nechce věřit...je to real napětí ? je to rock stable ? nebo jsi na tom běžel jen testy ? vypadá to na úplně super kus procáku...Citace:
Původně odeslal mutant2
jj na 1,52 V :-) ted kdyz je v pokoji kolem 30 stupnu to hreje pri zatezi kolem 60 C je to dost... ale nemam taky na tom Vodnika ani odvetravany case, ale to se zpravi :wink:Citace:
Původně odeslal Marcelino
no v Biosu i v testech mi tohle napeti ukazuje :wink: a spolubydla (stanis) to ma udelane uplne stejne, tataz deska pameti napeti :-) a pohoda... prime mi na tom bezelo 18 hodin... a pod zatezi to mame ja i on skoro porad 8-)Citace:
Původně odeslal Chocen
Citace:
Původně odeslal mutant2
Sem na tom podobne. DLT 1.54V Primestable. 12.5x170
pěkné...
hmm... zatial len tisko zavidim. :o
Funguje v teto desce Barton ?
byl tu dotaz - nechce se mi to vše procházet, ale jde na SIS 746fx locknout PCI / AGP ???
:eek: jak locknout, co locknout :eek: , kua chlape :wink: , ved ta je default locknuta na 33/66 (podobne ako u nForce2 cipsetu) a po nahrati modifik BIOS-ov , trebars od Killeroya vies zmenit AGP aj na inu hodnotu (ja mam tusim 77 ci tak nejak...) 8-)Citace:
Původně odeslal Chocen
Uz existuje CheepoBIOS kterej ma nastaveni AGP/PCI mnohem bohatsi... treba 70/35Citace:
Původně odeslal Marcelino
Offtopic: Ma tato doska nieco proti spaleniu cpu? Nikde som nenasiel poweroff teploty? Ake mate priepustnost pamati? Je 2730(merane v Sandre) v poho? Inak doska je super - az na to, ze ked chcem zvysit voltaz musim drotikovat. BTW neviete ako nadrotikovat 1.6V? Ja viem iba na 1.7V. Niekto ste tu uz sice davali odkazy na nejaku stranku, ale tam je to cez mostiky a to sa mne nexce :?
Tak sem nadratkoval 1,65V, BIOS aj Speed Fan mi ukazuje 1,57V...ktera hodnota je spravne?? ??? Ale pomohlo to, ted mi to jede 12x175, pri násobiči 12,5 uz mi to woken naběhne modrá smrt
Eště si zkusim trocha pohrát s FSB...
Tak sem nadratkoval 1,65V, BIOS aj Speed Fan mi ukazuje 1,57V...ktera hodnota je spravne?? ??? Ale pomohlo to, ted mi to jede 12x175, pri násobiči 12,5 uz mi to woken naběhne modrá smrt
Eště si zkusim trocha pohrát s FSB...
spravne je ta, kterou ti ukazuje BIOS...Citace:
Původně odeslal Busch
Jak mam zprovoznit IR port, kdyz v Boisu neni volba pro COM2 (IrDa). Mam tedy druhou verzi desky. Pomuze mi jiny Bios, ktery (kde ho vzit)?
Nebo tam i fyzicky chybi nejaky chip? Diky Zdenda72
Divny při delsim hrani se mi třeba sam resetuje pocitac s touhle deskou jestli se v biose nenastavuje nejaka teplotni mez taky kdys přehodim jumpery nasobiče tak se mi po restartu nic na monitoru neukazuje a jak vam to muze behat na tak nizky voltazi mam +5% 133, nasobic sem nechal bejt=1700+@ 2400+ a na 2600+ to nedam pritom max teplota je 49stupnu ???
me se s ECS k7s6a pri hodne pretaktovanym prociku taky sam pri hrani restartuje...kdyz uberu, tak to jede v klidu...Citace:
Původně odeslal Q
zkus pridat volty...
a kde si ten cheepo bios muzu stahnout :?:
Cheepobios dělá maník jménem Cheepo a vyskytuje se na tomhle fóru: http://forum.ocworkbench.com/ecs Úplně nahoře jsou linky na speciální stránky o L7S7A2L, kde najdeš i Cheepo bios :wink:Citace:
Původně odeslal Q
Nějak se mi nezdá teplota kterou tahle deska ukazuje na procesoru mám xp2200+@1888MHz a přez noc puštěný sety (tedy 100% zatížení procesoru) a speedfan mi ukazuje max 34°C (bios taktéž) bez zátěže i pod 30. Na disku mám běžně 38°C. O kolik bios upravuje teplotu z čidla v procesoru???
hele ja mam 1700+@2600+ 1,8V a hřeje mi to normalně kolem 50 a v prime kolem 60 stupnu není to trochu moc? :?:
No tak som konecne vyskusal ten Cheepo bios 313 a tu je vysledok :
zatial odskusane max: FSB220 : XP2600+ skore 3DMk01 : 10233 a skore v Sandre2003: 2741/2514 pri casovani FAST a CAS2
- ale pri tomto nastaveni mi okamzite zamrzne Prime95 , tak som to znizil na :
XP2400+ FSB220 casovanie zostalo CAS2, FAST a vysledky: 3DMk01: 10094 a Sandra2003: 2742/2514
pre porovnanie som znizil casovanie na NORMAL a CAS2,5 - a tu je vysledok:
3DMk01: 9980 , Sandra2003: 2656/2452
...teda pokles vykonu u 3DMk01 je iba cca 1% ...
...zaujmave je , ze ked som spustil Prime95, ktory na FSB200 , XP2400+ ide vpohode, tak teraz na XP2400+ a FSB220 sice nejaku dobu cca 2min isiel a potom sa mi restartovalo samovolne PC :? ??? ... tak teraz neviem - skusim este ked bude troska viac casu zaparit si nejake 3Dgamesky - ci to bude stabilne alebo nie ...
inak voltaz procaku bola 1,8V (DUT3C) a pamate 2,91V ... grafika ide na 290/290 , a PCI/AGP mam tusim na 38/77 ...