Vypadaj dobře, myslíte, že by jste mi to mohli poslat i do Francie ? Vezmu jich tak 10-15, když seženu nějaký kámoše, kterým by se to líbilo, tak víc.
Líbí se mi 4 a 7.
Printable View
Vypadaj dobře, myslíte, že by jste mi to mohli poslat i do Francie ? Vezmu jich tak 10-15, když seženu nějaký kámoše, kterým by se to líbilo, tak víc.
Líbí se mi 4 a 7.
A čo takéto niečo ??? .....už ani sám neviem ako by to bolo krajšie :?
http://jendo.webzdarma.cz/AMD1e4r.jpg
Ty poslední jsou krajšie :wink: Nelíbí se mi ty, kde je logo AMD přes půl nálepky. Z toho posledního threadu ta prostřední, akorát ta zbraň by měla mířit na druhou stranu.
EDIT:
A nemotal bych AMD Ik s overclockingem. To bych měl v plánu udělat na tu obdélníkovou nálepku, tak nějak jako je ten nápis na úvodní stránce 4a. ??? :wink: .
http://212.80.76.22/millisx//logo_phpBB.gif
jj
keď sa k tomu vyjadrí viac ludí tak skúsim podla ich gusta niečo zlepiť :wink:
no ty posledni jdou uz ferovy
No tak jsem to nemyslel,já myslel jenom to moje logo samostatně :? ,ale kdy ne,tak nevadí vezmu si jenom ti ostatní :lol:.Já jenom ze něco takového sháněl,ale jelikož se dělaj jen po většim množství,tak jsem myslel že bych si nějaké svoje přihodil aby se rychleji naplnil potřebný počet.
Díky za návrhy.
Dyztak si taky 5kusu beru........me se asi nejci libi ta 4,jen bych nechal prazdnej ten ctverecek uvnitr loga AMD ???Citace:
Původně odeslal honzAK
takovejdlech bych si vzal tak 10x o rozmerech tak 7x2cm, z fontu se mi libi jenom 8 :) Jinak bych tam nechal bud to co tam je nebo tu 9tku ?Citace:
Původně odeslal Millisx
ta peostredni s kalachem je fakt rulez :)
Tak len komentujte :wink:
Večer pripravím podla toho dalšiu várku návrhov :roll:
A jsi schopný(ochotný) udělat i klasickou AMD?? Takové, co na ně stále někteří čekají, jak je objednávali z netu??
EDIT: Možná se někdo opakoval, ale zatím jsme zhruba na 65 kusech :D
Jo, a co řeknou modemáci, když bude na každé stránce 20 obrázků?? Byl bych pro linky s čísly a vystavit jen nejžhavější modely.
Ja by som bral prvu tretiu a stvrtu tieto sa mi pacia najviac su take fest origo a z kazdeho druhu po 5 min mozno viac po dohode s kamosmi.Citace:
Původně odeslal Jendo
A kde ja ta pátá???
Jinak tyhle vypadají fakt good, zaoblit rohy .....
No, a už sme skoro na stovce. A co s tím overclockingem?? Já tam zamejluju, jaké rozměry má ta obdélníková a jestli může být předloha v .jpg, .gif.
Jinak se mi stále líbí ta jednoručka, ale jinak kalach rulezz(viz. thread nademnou)
Soorac uz som to opravil a este ak by sa dalo tak by som este zobral 5 takych ako mam avatara popripade logo FX.
P.S. Preco sa zmenil nazov threadu. ???????
Ako si som to postrehol az teraz. :idea:
[Edit]
Inac keby este tam bola taka nie folia ale plexi ako na to origo pentium killer tak to beru vsetkymi desiatimi.
Protože jsem si myslel, ten thread je tady už dost dlouho, a lidi, kteří to neobjednávali přes net se o to přestali zajímat, tak aby věděli, že se tu něco děje. Já to taky sledoval tak do druhé strany a pak až asi osmá. Prostě jsem kolem toho chodil a nečekal od toho nic zajímavého. A především jsou potřeba lidi, ať nasbíráme aspoň minimální počet. Tak proto.
No tak jsem to nemyslel,já myslel jenom to moje logo samostatně :? ,ale kdy ne,tak nevadí vezmu si jenom ti ostatní :lol:.Já jenom ze něco takového sháněl,ale jelikož se dělaj jen po většim množství,tak jsem myslel že bych si nějaké svoje přihodil aby se rychleji naplnil potřebný počet.
Díky za návrhy.
Pardon,blbne my tu net. :?
Díky za návrhy.
ManDark: Počkej počkej. Ty myslíš, že to co nabízím, je nějaká plochá pokreslená nálepka?? Je to taková ta vypouklá, či já vím z čeho to dělají. Obr jak by měla ta nálepka vypadat(samo bez motivu, ten si navrhnem sami)je na straně 15 v příspěvku od Jenda. Chápeme se??
A jak to vidíš cenově??
Mně se líbí trojkaCitace:
Původně odeslal Jendo
Ceny jsou tam někde napsané. Asi 14 za čtvereček a asi 19 za obdélník. U toho obdélníku ještě nevím rozměry. Kdyby to bylo po známosti, je to něco jiného, ale je to firma, na kterou jsem náhodou natrefil, když jsem byl nechat polepovat firemní vozítko.
Hej to uz jsou detaly, ktere by to jen zdrzovali, proste se uz pust do prace at se to uz nezdrzuje ani o jeden den!!!Citace:
Původně odeslal Jendo
BTW ses sikula.
Ještě nemáme plný počet, teoreticky polovinu, tak ať si vyhraje, ale jak říkám, to co je o stranu z5 se mi líbí, není to nějak přeplácané, prostě good. Teď ještě chci ten overclocking na obdélník a standard AMD. Uvidíme. Kdyby jste chtěli ještě i něco jiného, tak klidně, ale ať je to pro adekvátní počet lidí, né soukromě pro každého dvě. To by mohlo vyjít pěkně dráž.Citace:
Původně odeslal eraser
BTW. Šikula to on jó :smoke: