no moc ohlasu fotka nemela.. je zajimave, jak na kazdeho pusobi jinak.. me zaujala hodne..
no ted pro zmenuneco do pohody..
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/19/246325_e7c47.jpg
BTW> vertikalni pruhy jsou zpusobene JPEG kompresi..
Printable View
no moc ohlasu fotka nemela.. je zajimave, jak na kazdeho pusobi jinak.. me zaujala hodne..
no ted pro zmenuneco do pohody..
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/19/246325_e7c47.jpg
BTW> vertikalni pruhy jsou zpusobene JPEG kompresi..
do pohody ? ja mam z ty fotky primo deprese :D ale libi se mi , perfektni kompo .
jinak aby pro me byla do pohody , musela by byt v barve a pekne zalita sluncem .
a ohledne te predesle : ta je pro me hodne zajimava , celkem by me zajimalo jak jsi to fotil a jakymi prosla upravami , v kazdem pripade ale LIBI .
k te spirale libi se mi moc. ale nepsal jsem nic protoze jsem nechtel byt za debila na co se to ptam.
nejak me nesedi ze je to jdna fotka. takze dotaz je to kolaz? ;)
... hlavni je ze to pusobi prijemne
u druhe premyslim nad tim kde je kostel. nevim jestli by se mi nelibil vice doleva. ale pri tom formatu cos zvolil je to asi vpohode.
ta spirala se mi libi.. ale dost mi vadi, jak v tom jejim centru je ta spiralovita krivka narusena .. je tam takova vlnka v zabradli i na schodech. Asi tam hold byla v tom schodisti, ale kdyz je ted z toho takova abstrakce tak mi tam rusi.
u te krajinky si tou vezi taky nejsem jist..
Zeptat se muzes na cokoliv ;-). An, skutecne je to jedna fotka a krom jednoho filtru (obdoba diffuse glow bez sumu) krom prevedeni do BW neprosla zadnou upravou. Primo do fotky se nijak nezasahovalo.. ale musim rici, ze i mne samotnemu to prijde divne, ale mohu poslat original ;-).Citace:
Původně odeslal tominek
jj,.. chapu te.. no ale opravdu tam takhle to schodiste bylo zakoncene, ale souhlasim, ze kdyby byla plynule stacena, bylo by lepsi.Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
kdybys mohl ten original. jsem z toho nejaky zmateny;)Citace:
Původně odeslal Pocket
EDIT: uz me to docvaklo
jo to tak to je pak jasny... ,to nema cenu upravovat :)Citace:
Původně odeslal Pocket
ale je to ted a haluzoidni
Schodiste super, uplne jak do NOVEHO SVETA.
To schodiste to je mazec, fakt jsem to taky nejdriv nemohl pobrat, ale o to lepsi! Kostel takovej nemastnej neslanej :)
kostelik libi.. hlavne prechody diky mlze...
ad schodiste: pekna fotka, jenom mi prijde, ze je to az moc do bela... bila moc zari a hrozne to bije do oci.
ad kostel: pekne, akorat na me moc natesno vpravo. taky mi prijde, jako by to bylo asi malo kontrastni ( ??? ) nevim. neco mi tam proste nesedi... jakoby to bylo cele tak nejak mekke.. fakt nevim
Tomu se říká HighKey a je to běžný fotografický styl... :pCitace:
Původně odeslal bufobufo
safra, to se omlouvam... jsem nevzdelanecCitace:
Původně odeslal Darth Maul
Tak a ted jednu trochu technickou.. nocni foceni v muzeu v Luzne u Rakovnika (tam bydlim :-))
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/26/249080_79547.jpg
jednotlivy fotky by mozna byly dobry, ale tohle mi vubec nesedi. prijdou mi ty fotky deformovany (mozna je to jen pocit)..
Ten kostelík se mi líbí ... jemný přechody a zajímavá kompo. Má to prostor - působí to na mne.
je tam toho moc, nektere by byly samotne lepsi...
Řekl bych, že to má být plakát, ale je tam toho už moc. Dost mě ruší ty "ani ne" 1px rámečky. Kvalita fotek je o pár řádů výš než plakát. Bohužel jim nedáš šanci viniknout.
Tak ted neco z Prahy
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/29/250185_36c77.jpg
zaujimave, ale krive jak hovado ... na jednej strane pada barak na inu stranu ako na druhej :) + ked uz si vedla rozvadzal ten nazov, tak sa aspon nauc anglicky ked tomu davas anglicke nazvy :roll: preto "zlato praha" je divne ked uz tak "Golden Prague"
P.S.> aby ste si nemysleli ze som postihnuty dokonalou "rovnostou" tak toto mi proste vadi, pretoze to je pri okrajoch a nepaci sa mi to, ked to tak moc vidim ;)
Jo tak tohle máš pěkný .. dobrá perspektiva i kompo. Líbí i ten spodek. Tónování fajn.Citace:
Původně odeslal Pocket
Mě to zakřivení širokáčem nevadí ... spíš si myslím že to naopak umocňuje tu perspektivu. Nesmíte ty fotky posuzovat tak suše matematicky - technicky. Tady každej umí tak akorát napsat křivej horizont, padá ti to a máš to křivý jako hovado, ale o fotce se člověk nedozví nic :-/. Focení není jen o tom mít to rovný podle pravítka ...Citace:
Původně odeslal MadCap
Pocket: Ad název -> vidiš to :-D to je to o čem jsem psal ...
zakriveni mi neva, mozna by se mi libil vic orez zespoda
tak ja zase nie som "suchy matematik" ale toto proste nemam rad, vec osobneho vkusu :) inak treba uznat ze to je umne spracovane ;)
No, tady si také myslím, že srovnané by to bylo lepší. Na můj vkus je PP přehnané - spodní část funguje dobře, vrchní už tak ne. Nelíbí se mi nebe a např. tmavý (jakoby 2D) pruh cca uprostřed.
Já jsem sice puntičkář, ale zrovna v tomhle případě si říkám, že deformovaná perspektiva ladí se zdeformovanými barvami... :cool:Citace:
Původně odeslal MadCap