klid :-)
já osobně vím o dvou lidech co jsou nad 3G s podobným Vcore (oba mají CABNE)
Printable View
klid :-)
já osobně vím o dvou lidech co jsou nad 3G s podobným Vcore (oba mají CABNE)
no ja jen ze me tohle fakt vytaci, kdyz uz ma nekdo kliku nebo sikovny ruce a nejakej kazis*k zacne remtat "pche na netu sem videl.....", ja uz toho na netu taky videl a nikomu to nechpu, az to budu mit doma nebo aspon nejakej (radoby) kamos to bude mit, tak teprve zacnu "no kamos to ma taky, takze normalka...", a jinak drzim hubu...ze ;D
jasně
edit: měl jsem na mysli Vcore podobný jako já (tj. +-1.5V) a ne to 1.36V ze "zahraničí" :-)
Dalsi poznatky o 144ce CABGE:
Na 9*300 @ 1,5V bez problemu
Na 9*305 @ 1,55V do win ok, SuperPi 1M ok, CPU Mark 2.1 ok, Prime95 N/A, 3dMark01 N/A (nejspis slaby zdroj)
Na 9*311 @ 1,55Vaz k log screenu win, pak reset..
Chtelo by to pameti lepsi a zdroj taky.. A mozna i desku, i kdyz tohle uz asi bude procesorem :(
Dneska dorazila do LEVI nova zasilka Opteronu - serie CABNE a CABCE.
O CABNE toho vime dost ale nema nekdo nahodou CABCE?
Jo a koncem rijna (pristi pondeli, utery) prijdou Opterony 146 a 148 pro soc. 939 tj 2,0Ghz a 2,2 Ghz verze.
Tak kdo vaha s koupi at pocka:-)))
Ty 146 by mohly byt zajimave
Ono i ty 2,2Ghz budou ok :) pri hodne dobrym kousku pujdou na 300Mhz sbernici taky a to pak bude ficak :) 11*300 - 3300Mhz (ale to je nejspis jen predstava)
Jo urcite bude zajimava i ta 148 ale rozdil v cene je jiz vyssi. Zatimco 146 bude o cca 800 - 1000 Kc drazsi nez CABNE verze 144, tak 148 uz zhruba o 3 - 3,5k drazsi.
ani nie zdroj skor napätie treba zvysit ..Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
prave som taktoval jeden opteron 3000XP a isiel na 320x9 (2900mhz) ale az pri 1,65V..
Jenze me se do toho tolik voltu davat nechce :( ja bych rekl, ze ot bude zdroj, protoze se neda rict, ze by ten 3dmark spadnul, proste zamrznul.. V tom prime to na uv vyssi voltaz uz holt vypada.. Ale ted si jedu krasne 9*245 a jsem spkojenej, bohate to postaci :)Citace:
Původně odeslal Champion
CABNE? Tomu se mi moc nechce věřit, že by teď ještě přišla várka CABNE...Citace:
Původně odeslal Joseph Porta
Kdo muze referujte o seriich at pripadne dobre nakoupime ... :wink:
Nechá se to z Levi objednat?
Uvidime mam to info jeste z jedne strany, tak pockame jak se to vyvrbi...Citace:
Původně odeslal M.K.
Dneska jsem dostal po 1,5 mesici cekani Opteron 144 CABGE, TCase 57°, zatim jsem se dostal na 2800MhZ pri 1,5V. Mam celkem shit desku, takze na 2900MhZ uz hlasi prime chybu, zkusim trosku jeste zvednout Vcore a na chipsetu. Jinak pameti mam taky naprd.
Tezko ted rict, cim to je, ze je to uz na 322FSB nestable, CPU, RAM, deska?
tak zapoj mozog a vyskusaj najvyssiu dosiahnutelnu frekvenciu "base frequency" s nizkym nasobicom :)Citace:
Původně odeslal JohnnZ
Jejich produktak psal ze jsou CABNE, tak urcite budou. Objednat se to u nich da pokud se registrujesCitace:
Původně odeslal neGryk
Citace:
Původně odeslal Joseph Porta
A vime to jiste ze budou cabne? V brnae uz nemaji v PHA poslkednich 10 kousku.
achjo tak co ted pockat si na 146 nebo objednat cabne z levi ? uz tu mam 3 desky cekajici na proc tak beru ty z levi
Jestli chces z levi tak spechej, v 11:00 jsem 2 objednal (ze skladu Praha, jinde nejsou - tak doufam ze budou CABNE ) a zbyvalo jich tusim 6 ... JO a produktak to nebere, takze jestli to jsou CABNE jistota neni ... ale co i kdyby nebyly tak je testnu a poslu spokojenym zakaznikum pod stromecek :)
Ano, potvrzuji, volal jsem na do Prahy na sklad a donutil jsem je, aby se dosli podivat do regalu. At uz je to jakkoliv neuveritelne, tak mi potvrdili, ze je to opravdu serie CABNE. Dva kousky uz jsou na ceste ke mne. :wink:
Právě si hřeji v dlani jednu 144 CABNE. Příští týden by měl přijít další, tak zkusím OC potenciál.
tak sup s ni do kompu a testovat a testovat...jsem vazne zvedavej, jaky ty procaky z Levi budou...Citace:
Původně odeslal Tantalos
taky budu mít v sobotu CABNE, ale jak vysoko dám FSB to netuším, na tom mém prkně, to tady nikdo nemá (akorát vím že to deska rozpozná :wink: ) hergot proč to nemá násobitel odemčený nahorů :evil:
Smarjaaa, tak ono to asi fakt dopadne, dnes jsem z Prahy 2 objednal ... piste vysledky ju ?Citace:
Původně odeslal Hrady
OC zadar
BTW : Kouknete na muj pocet postu ;D ;D ;D