A v čem vidíš problém ??Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Printable View
A v čem vidíš problém ??Citace:
Tak asi toho cloveka nemuze sehnat :wink:Citace:
Původně odeslal Dudu
Chtěl bych koupit něco lepšího a funkčnějšího (nevím, jak to lépe vystihnout) než je moje už troufám si říct zastaralá case Chieftec DX 01B, kterou už mám už ani nevím jak dlouho, ale dlouho to fakt bude :-) a něco jako je toto i když zatím jen na výkresech se mi velice, ale velice moc zamlouvá přátelé! Dosavadní plán i připomínky se mi osobně zdají jako na místě a pokud to klapne, tak to už bude fantastická bedna a hlavně za fantastickou (teda doufám) cenu! Tak asi tak a držím palce! :wink:
zdravim,
mozna jsem narazil na spravnou cestu a realizace je na dobry ceste - na 100% bude moznost vypiskovat logo (moje) + vlastni ;D
jeste musim kejs trochu upravit / sem tam prekreslit a pak necham vyrobit prototyp :wink: a podle nej se dovychytaji mouchy...
ptam se tedy kolik lidi by melo o bedynku zajem ???
to je zavisle od ceny ;) aspon orientacnej ... a samozrejme kvality vyhotovenia atp. ;)
No hele, pro ilustraci jak se na novou kastli tesim:
http://dnf.beer.cz/bedna/sbleskem.jpg
http://dnf.beer.cz/bedna/zvenku.jpg
Takze jestli nebude cena uplne v oblacich, tak do toho jdu okamhite. :)))
Takze - orientacne kolik? 2000? 4000? 6000? ...
Taky bych do ni sel.
To bude tezky sehnat...Buhvi jestli je vubec dovazej nebo budou dovazet do CR... :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal DnF
A hlavne ta cena bude vysoka... :wink:
záleží na ceně ale možná bych ho chtěl
cena rekneme kolem 3.000,- ???
kvalitou bych rek ze lianli :wink: mozna o chlup horsi, ale niz nejdu - zadny smecko si fakt na triko nedam :-)
Hmm, tak koukám, že se to zas kousek hnulo a to je jen dobře a držíme palečky dál!
Ano, tak nějak kolem 3000,- s DPH samosebou ;D bych si uměl za takovou funkční skříňku docela živě představit. Já bych teda předběžně zájem měl :wink:
EDIT:
Koš na disky bude nějak / něčím už standardně odtlumen proti vybracím a rezonancím přenášených na kostru case a nebo se s tímhle nešvarem bude muset každý vypořádat způsobem "urob si sám"? Tohle hodně výrobců přehlíží a pak to dělá slušně řečeno neplechu a přicházejí na řadu home made udělátka a nebo v horším případě už hotová (drahá!!) komerční řešení. Díky za odpověď.
No pokud mas kvalitni kejs ne zadnej EC tak s vibracema nemas problem, a tato case s nima taky zajiste nebude mit problem.Citace:
Původně odeslal Milx
prave som si pozrel tie 3d modely a vypada to perfektne - aj dizajnom, aj funkcnostou. Za tie tri klacky by som aj nad niecim takym uvazoval. Chcelo by to ale vidiet v reale.
sel by kdyztak ten case upravit dle potreby?
protoze ,,vodnikari,, maji vetsi potrebu prostoru jako ,,vzduchaci,,
nebo so pocita jenom s vyrobou jedinyho kusu pro vsechny?
...a v tomhle se ti zda malo mista ???Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
pokud dobre vidim tak dopredu v pohode das radiator s 2x12cm a nahoru 1x12cm :wink:
ale vepredu jsou disky, ne?Citace:
dole je misto zhruba 120x140x350MM ??
jako proti case vubec nic nemam, je to Pan CASE
je to naprosto vyborne vyreseny
disky sou vpredu, ale pochybuju ze to nekdo bude mit uplne naslapany takze se mi zda ze 2x12cm radiator se tam vejde bez problemu + jeste nahoru a to uz mame velmi slusneho vodnika ze? a jak tak koukam tak ty mas hdd jeden? nebude problem udelat custom h2o case ale musi se nejdriv prodat rozumny mnozstvi tohodle, muzu se jeste dva-tri dny snazit a udelat o neco vychytanejsi verzi vcetne hydraulickyho otvirani bocnic ale pochybuju ze to nekdo zaplati ;D to bych nechal spis pro nejakou full tuned verzi pac ne kazdej to chce ukazovat kamosum ;DCitace:
...pokud bude mit ta bedna uspech tak bych se pustil do nejaky pasivni skrine, ale jak to tak vypada neni extra zajem ani o tuhle :?
no se mnou muzes pocitat i kdyby mi to tady melo stat prazdny { premontuju mlady pc } tak tenhle skvost musim mit doma.
mam sice lian-li V1100B, ale pokud tohle vyslo, mam vazny zajem...
No mozno tam mozes dat 2x120mm fany, ale radiator na 2x120 a vlastne akykolvek tam vlastne nedas. Naprosta vetsina radiatorov je sirsia ako 120mm, respektive ako ten rack na mechaniky (tie 2 plechy od hora az dole na prichytenie mechanik a racku na HDD), a tym padom ked tam ten rack je, tak dopredu radiator nedas. Jedine zeby sa zrezal ten rack tak, aby tam zhora ostalo len par miest na HDD, ale to by sa zospodu nejak museli spojit tie plechy, aby to nebolo labilne. Dufam ze som to popisal dost obrazne, aby sa to dalo pochopit. Ak nato mas vymyslene riesenie, tak sem snim :wink:Citace:
EIDT: este trosku poupravene :oops:
EDIT2: mozem sa spytat ako je riesene prichytenie fanu na hdd rack a na ten celkovy rack na mechaniky ?
ja bych taky urco bral :) proc tu neni hlasovani?
a ake hlasovanie by ste chceli?
nejde o hlasovani, ale o to, kdo by to urcite bralCitace:
Původně odeslal MadCap
nejakej seznam, kdo by si to vzal na 100%
to neni moja starost, nech si na to ten co to riesi spravi vlastny thread (v tomto by som to uz nerobil) ;)Citace:
ten case by bol super hlavne kvoli tomu vodnikovi. Moj stavajuci s tym nepocital, takze nad nim vazne rozmyslam. Nemozem ale napisat na 100%, chcelo by to vidiet (aspon foto) jednu funkcnu vzorku. Z nakresov to ale naozaj vypada ako PAN CASE!