http://4um.ocguru.cz/profile.php?mode=viewprofile&u=385Citace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
Printable View
http://4um.ocguru.cz/profile.php?mode=viewprofile&u=385Citace:
www.rsc-computers.cz
a Venice uz jede v kompu. zatim default, chvili ji necham :) a taky musim vycistit vodnika od ras. pak zacnu testit
no u mna sa to vyvijalo cez viac faz...Citace:
najprv som si robil podrobny prieskum a vyberal som z Abit AV8, Epox 9NDA3+, Gigabyte GA-K8NS Ultra-939, MSI K8N Neo2 Platinum
kazda ma nejake muchy ale nakoniec som si vybral epox, dostupnost bola ale biedna (sofos)
nedavno som mal moznost vyskusat tu msi (+winchester) a bol som spokojny a vlastna skusenost je lepsia ako teorie/praxe z webu
potom som sa nato vykaslal a nechcel som ist do a64 vobec (male rozdiely vo vysokom rozliseni a detailoch)
teraz ale idem skladat kancelarske pc pre rodicov tak im posuniem moju mb a cpu (im to bude bohate stacit, este to podtaktujem) a sebe zobebriem a64
nevidim v sucasnoti v pci-e ziadnu vyhodu oproti agp a kym bude ta "strasne blizka" buducnost tak ubehne vela casu a bude sa menit mb kvoli novemu cpu apod.
tak to sem zvědavy
postupujeme... :-) 8x340 = 2720 (1,552V cpuZ) - 35minut prime stable pak jsem to rucne ukoncil, nechci cekat ;D
To fakt netusim :-) nehral jsi(hrajes) UT2004 ?Citace:
re: OCZ
2/3 roku 2004, byl jsem chvili CL prevazne ONS klanu nU (national unit). zacal jsem na ONS a postupem casu jsem presel (na DM a TDM). ted uz jsem dlouho nehral (hlavne nemam instalacni CD-a). casto jsem hraval na gamezone. znam te,... ?
a veselo pokracujeme v OT :roll:, kde nakupujete rohliky? :roll: mISHAaaaa kde siiiii :roll:
re: MadCa
omlouvam se, ted uz jenom k tematu, ok?
Myslim že by nebylo špatné zavést takový jakýsi porovnání max STABLE OC Winchester vs Venice, aby se vědělo o kolik je VENICE v průměru lepší...a dalo se podle toho odvozovat jestli se vyplatí přechod...a podobně.
ja myslim, ze prechod se vyplati pouze v tom pripade, ze dosahnes minimalne o 500Mhz vic(tj. 2400=>2900)Citace:
Původně odeslal Boin
i tak je to jenom o vetsich vysledcich v sandre a superPi
na grafice ti to moc neprida
Rekl bych ze kazdy komu jede procak na 2500Mhz a vic tak nema cenu na venice prechazet, pokud uz tak bych chvili pockal az zlevni SD
taky by zajimalo, porovnani venice vs winchester (max. frekvence:stabilite)
to je dost těžký, některý W šli moc dobře, některý ne. Venice se moc nevyplatí. Oproti týdnu 48 na 100% ne ;DCitace:
Mám tady W 0448 co jde na 2650 a Venice mi jde na 2700
co jsem měl 0448 tak kromě jednoho šli všechny výrazně víc jak 2600
nejmíň mi šel Winnie na cca 2500, takže se určitě nevyplatí (pokud někdo nemá vyloženě špatnej kus) přecházet
souhlasím s tím, že by se vyplatilo až tak 500+Mz rozdíl, čož asi těžko někdo bude mít (zatím)
Lidi, zkoušeli jste porovnávat paměťovou propustnost?
Máte taky takový pokles v Everestu jako já oproti Winchesteru?
*jak tak procitam, spis se pomalu priklanim k winchesteru.
**predpokladam, ze se vyplati investovat 1500kc do modelu 3200 s 10x nasobicem. predpokladam spravne?
podla mna:Citace:
a) usetrim na procaku (3000+) - ak ma OC potencial potrebujem drahsiu dosku ktora zvlabne vysoke HTT
b) usetrim na doske a vrazim do procaku 3200+
ale asi sa viac oplati ten 3200+
jj, já teda jo :roll:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
to je teda dobrý, že mám propustnost menší s Venice 2700 než s Winchestrem na 2600 :cry: :evil:
a nemuze to byt nevyladenosti biosu? mozna treba pockat na dalsi biosyCitace:
Původně odeslal M.K.
o kolik je ta propustnost mensi??
A čím to je?? :?:Citace:
Původně odeslal M.K.
koukam ze venice je nafouknuta bublina, mam za to, ze winchestery zustavaj neprekonany, mozna az amd za par mesicu "vychyta" vyrobni procesy, pujde to lip, ale do ty doby bych urcite z winchestera neprechazel, zvlast ne z dobrejch kousku (darth maul a spol.)
koukam ze venice je nafouknuta bublina, mam za to, ze winchestery zustavaj neprekonany, mozna az amd za par mesicu "vychyta" vyrobni procesy, pujde to lip, ale do ty doby bych urcite z winchestera neprechazel, zvlast ne z dobrejch kousku (darth maul a spol.)
Já bych řekl, že to je ten "vylepšený" paměťový řadič - prostě mu nasadili konzervativnější práci s pamětí a tím dosáhli fíčur jako je stabilita a 1T na 4 modulech... bohužel, za cenu propustnosti... :?Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
U mě propustnost -25% na stejném nastavení... :evil:
slabu priepustnost mozem potvrdit, trochu som to nechapal ked som to meral ale zjavne je to tak :-O 5848/2023 vs 4377/1940 pri 400 2-2-2-6-1T an8 fatal1ty 3500+ win vs 3000+ ven ....
Zkoušel tady někdo osazovat DFI LAN PARTY (Nf4) + Venice a obsadit všechny paměťové sloty? Popřípadě funkčnost...OC 2 a 4 moduly.