Ještě že jsem vyrost z toho, abych musel mít něco první :wink:
Printable View
Ještě že jsem vyrost z toho, abych musel mít něco první :wink:
První na fóru? to už je slabota, když už tak první na světě, nebo v ČR ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Chlapi prosím Vás, prozraďte mi, co Vás žene kupovat lepší kartu? Např. OBR má R9800XT a už má objednanou X800Pro. Né, že by mi do toho něco bylo, jen mě to zajímá...Citace:
Původně odeslal OBR
Třeba já mám momentálně kupce na mojí 9700PRO takže mě ta nová kartička nevyjde tak draho a přeci jen už jí mam skoro 2 roky což je na mě nějak moc dlouho ;DCitace:
Původně odeslal Matio
No to si děláš snad pr.del ne :lol: tu svojí prodáš tak za 6000 a stejně furt doplácíš cca kolem 10000,- to mi teda moc OK nepřijde, za ty prachy bych si počkal, koupil si navíc RAMku a počkal pár měsíců až to sleze dolů.Citace:
Původně odeslal susman
Chci 13000 bodu v 3dmarku,zatim mam 7000.Proto ji chci.Poridil jsem si kvuli X800 i A64.Tak me nech ne, komputery jsou jedina vec za co utracim, krome DVD.Citace:
Původně odeslal Matio
Jo ale za pár měsíců bych už tu 9700 za 6000 neprodal a btw jsem za ní dal 16 000,-Citace:
Původně odeslal BeachKEN
tak to chces rovno aj prerobit na X800XT ze ano ??? tych 13 000potom v pohode ;DCitace:
Původně odeslal OBR
Nekdo to prochlasta, nekdo to prokouri, nekdo to prosousta a nekdo rad nakupuje HW :!:Citace:
Původně odeslal OBR
OBR do toho ;D
V Levi stojí HIS X800PRO 256MB 12900Kč, to snad není zas tak hrozná cena ne? Asus AX800PRO stojí 13500Kč, ceny s DPH, nejlepší dealer
Hmm to ujde, nicméně to budu mít ještě levněji ;DCitace:
Původně odeslal Daniik
Upgrade z 9800XT na X800Pro je rozhodně lepší než před rokem mít R9700Pro a kupovat snad FX 5900 nebo R9800Pro za skoro dvojnásobnou cenu. První co prubnu čistě ze zvědavosti je mother nature test, jak moc to padá na držku při pohledu do dálky :-)
To je slušný, sice odtamtud neberu, ale nejlepšího dealera mi asi dají :mweheh: :wink:Citace:
Původně odeslal Daniik
Tady je pár testů různých X800 http://www.ultimatehardware.net/video.htm , např. obyč. Powercolor X800 Pro šel na 550 MHz paměti se stock chlazením - to vypadá OK :wink:
Tak zítra mám přátelé doma HIS ;D tentokrát už doopravdy, škoda že nemám net už doma, takže výsledky až v pondělí.
Ako som cital, 14fps - korytnacka... t.j. skoro tolko, ako R9800, tam mi to klesne na nejakych 12-13... hehCitace:
Původně odeslal Spajdr
Fakt? kde to psali? to se mi nějak nezdá :-)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
medene len pokial ich chces nejako ofukovat.. ja mam dobre skusenosti s hlinikovymi - perfektne drzia a este lepsie chladiaCitace:
Původně odeslal Spajdr
http://stanleypqr.webpark.sk/TN_P5223672.JPG
Já mám super zkušenost s těma "klasik" od Revoltecu, ty jsou vynikající.
Jinak cu nebo alu je v tomhle případě imho spíš otázka vzhledu, než čeho jiného :wink:
..tie som tam mal predtym, inak ziaden rozdiel oproti tym BGA..Citace:
Původně odeslal jan555
to susman a beachken: kde jste sebrali že prodá r97pro za 6000? jste se trochu posrali ne? na inzeráty jsou za 5tis a viděl jsem i herkula za 4500. mnnn :?:
Budeš se pokoušet o 16pipelines?
Hosi a holky, skuste mrknut vedla do Nvidia sekcie, tentokrat to Ati asi tak na pol roka schytali, Far Cry rozchodili na Pixel Shader 3.0 s patchom na tuto funkciu,asi aj s beta direct X 9.0c a skratka to je uplne ina hra, ina grafika, iny zazitok, nema vyznam v tomto obdobi uvazovat o niecom s pixelmi 2.0B oproti 3.0, ked to ma fakt realny vyznam v dnes tak skvelej a krasne spracovanej hre akou Far Cry bezpochyby je, a jednoznacne by som 6800vku bral keby som uz nemal 9800pro, tiene osvetlenie atd. su tam celkom o inom,aj detail renderovania kamenov atd. v nvidia sekcii je odkaz na nafilmovane video s pixel shadermi 3.0 on :wink:
Hele ty chytrolíne, těch tvých offtopiců už mám plný kecky, nech si ty svoje přiblblý rady a že jich tu na 4u vidím bohužel přehršel. :evil: (jmenovitě tvůj "příspěvek" aby jsi mě tu pak nenařknul - http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?p=636925 -) klidně ať to pak Spajdr smaže.Citace:
Původně odeslal semeno.
No pokud vím, tak to bylo rozchozené na "PS3.0" který je porovnáván zatím jenom ve FarCry a nikdo neví, jak to vůbec s tím bude slavné, až se to porovná PS2.0 vs PS3.0 nemluvě o tom, jak dlouho to trvalo vývojářům udělat tenhle patch, stejně až vyjedou hry, které budou PS3.0 ready, tak se nebude 6800Ultra ani X800XT čapat nebo pojedou tak v 800x600 s trochou štěstí 1024x768, nebo AMD případně Intel budou muset udělat procáky tak na 5GHz a Intel tak možná na 10GHz ;DCitace:
Původně odeslal MK2
Jak jsem to už dával ve farcry příspěvku
http://www.nofeargaming.com/pafiledb...on=file&id=112
Ty šutry se dají udělat i na pixel shader 2.0 kartách. Jde jenom o to aby to hrat podporovala, offset bumpmapping.
@BeachKEN ....bla..bla. Neviem naco to vypravas, ked R8500 vedel 1.4 a GF4 1.1-1.3 ste seci ziarili aky pokrok, tak je tomu aj teraz. Ten patch sa da zohnat aj na nete. Imho je dvolezite co vedia karty. (taku GF3-GF4 upotrebis aj dnes pri peknom vykone :wink: ) Ak by teraz FutureMark vydal 3Dmark03 SE s podporou PS-VS3 a 6800vka by mala + dalsich 5k bodov co by si vravel?
Do konca roka tie shadery uz dakde upotrebis....na beton. (D3 to isti bo Carmak neni debo a aj dodatocne to tam napraska (to len ak to tam nebude hned) ....a potom to uz bude vsade.
TO mas pravdu, ale aj na mojej MX4 mozem emulovat efekty DX8.1 ...ze ;DCitace:
Ty šutry se dají udělat i na pixel shader 2.0 kartách. Jde jenom o to aby to hrat podporovala, offset bumpmapping.
Ak to budu PS3 a VS3 specificke efekty bezat cez PS2 veriziu (bo ako vieme VS3 sa emulovat neda :idea: ) pride R420 o peknu porciu RAW výkonu.
Ja si potom mozno kupim daco ako 5900ci R9700 a bude my to stacit :D (Ked budu este lacnejsie)