drahá zenerka :?
Printable View
drahá zenerka :?
Ako vies aku teplotu ma jadro? - Uz som to nasiel v atitool :) Ale medzitym som vymenil vetrak za vacsi, v desktope mam 30C, pri zatazeni mam 44C, ked ho dam na 5v tak mam 34C a pri zatazi 50C, vtip je ze neviem kolko som mal s povodnym :) Kolko si mal ty?Citace:
Původně odeslal DAN2
mozete niekto poradit?
kupil som grafiku Jetway 9550xt ultra s TSbohemie. Spolu s kamosom sme zobrali hned dve. pamete ma super - samsungy 3.3. Na jadro som sa nepozral. No ale k veci. Hodim ju do kompu (viz podpis) a uplna smrt - tak som sa s tym neparal a rovno som formatol disk po hodine neuspesnych pokusov o rozchodenie grafiky. Takze - format: install winow (xp cz sp2) - install som robil na tej grafike - secko ok. Nabehnu winy , default na 640x480 - stale secko OK. no ale ked chcem zdvihnut rozlisenie tak windows vytuh, resp. cierna obrazovka a po 3-4minutach sa nastavia ovladace na skoro minimalnu hardwarovu akceleraciu , pricom obraz seka uz pri obycajnom posunuti okna - no proste hroza. PRe istototu som ju testol u kamosa, catalysty mu hodili dva errory. U seba som ju skusil este parkrat a dostal som screen s vypisom pamati a nieco o subore ATI2DVAG. Dnes som ju zaniesol na reklamaciu, ale mam zle tusenie ze karta bude dobra. Nemate nejake rady? Mozno nejaka nekompatibilita ... komp viz podpis..
Diki
No skus ju na inom kompe, a hned uvidis ci to je nekompatibilita alebo vadny kus, potom by som vypol fastwrites a agp dal na 4x, ci pojde, pripadne ju skus potom podtaktovat, ci to nie je v tom........Citace:
Původně odeslal tomase
tomase: Stejný problém jsem popsal na straně 15. Taky sem kupoval v Brně v bohemii teď ve čtvrtek. V pátek jsem ji reklamoval. Dnes je reklamace vyřízená (ukazuje to zeleně na interlink.tsbohemia.cz (svůj účet), tak snad kladně).
Co ta druhá karta, co s te s kamošem koupily, jede?
Je možné, že v Bohemii dostali nějakou dodávku šrotů. Takže jestli mě ji vymění (v což doufám), tak se asi bude opakovat reklamace.
Ještě určitě dám vědět, jak to dopadlo.
tie > kupovali sme ich naraz... kamosovi to vali fpohode. najviac ma stresuje ze v jeho kompe ta karta ide, takze je mozne ze je dobra, napriek tomu je v reklamacii, zobrali ju fpohode, zajtra idem po nu takze takisto dam vediet ..
Atitool Ti ukazuje gpu temperature min/max/avg. Mluvim pouze o teplotě max.. S původním uječencem jsem měl po cca 2h hraní CoD 56C, teďka mam hodnotu max. 51C, avg. se pohybuje kolem 44C (to ale nic neříká, protože to nějak průměruje s teplotou v desktopu). Zajímavý ale je, že ten pasiv je normálně studenej, neni ani vlažnej... Asi by to chtělo ho vyměnit, protože po původním větráčku tam zbyla pěkná díra. To by byla teplote asi někde jinde.Citace:
Původně odeslal STiLL
Ma niekto z vas na Sapphire R9550 chladic ATI Silencer 1? Nikde na nete som nenasiel, ze by na nu pasoval.
Jinak zajimava vec, na strankach Jetwaye,
http://www.jetway.com.tw/evisn/index.html
tahle karta (95XT-AD-128C) vůbec neni! Je tam jen 96XT-AD-128C, která i podle fotky vypadá nachlup stejně jako ty naše 9550ky. Když se kouknete do datasheetů pro 95xx, tak tam žádná 95XT neni. Karty 95xx i na fotkách vypadají jinak-pasivní chladiče a celkově hnusný.
Je to s těma kartama nějaký divný, podle mého názoru se jedná o nepovedený R96XT (možná že jsou nestabilní na default frekvencích)!!! Proto jich je asi tolik problémových.
Mam takový pocit, že až budu kartu za rok reklamovat, tak tyhle 95XT už nebudou a dostanu klasickou 95xx s takty 250/400 s pasivem...
toliko moje konspirační teorie, zajímají mě vaše názory na věc.
vypada to tak... ale ak su nepodarene, preco idu viacerym ludom dobre taktit? 500+/700+ . Na obale je Core 250 a pritom ma 500 co by odpovedalo tej 96xt a pamate maju dobre o tom ziadna diskusia. Moja bola asi nanic, uvidime co povedia v servisem, dufam ze ju vymenia... Kazdopadne niekto tu spominal ze mal kusok ktory musel podtaktovat aby isiel...
a neni to nahodou tim, ze je to 95TX-AD-128C? Jinak jsem si ji dneska koupil, tak uvidime. Snad bude bez problemu.Citace:
Původně odeslal DAN2
jako je dost možny že pak dostaneš normalni nejoemovějši jakou budou mit a to mi věř že bohemce maj solidni odpad :-)
no pokud ti daj jinou kartu, tak to nemusis prijmout a muzes chtit prachy a pokud ti daj stejnou, tak no problemoCitace:
Původně odeslal joXerus
TS Bohemia je VO, tam se to rídí Obchodním zákoníkem. Tuším, že se musíš zaregistrovat a podCitace:
Původně odeslal jaluvkap
Což ale nás jakožto spotřebitele vůbec nemusí zajímat, že :roll:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Pokud se zaregistrujes jako podnikatel, musis prijmout podminkyCitace:
Původně odeslal YohanN
ktere ale nemuzou byt proti zakonu ... a v zakone stoji, ze muzes chtit prachy, ale musis jim to dat vedet. a navic kamos se tam registroval a AFAIK nikde zadne potvrzeni o souhlasu s podminkama nebylo ... ale konec OT, podobne veci se resi nekde jindeCitace:
Ja jsem se nakonec dneska zaregistroval a nejsem si jistej, jak to je... nechtej ani ICO ani zivnostak a do telefonu rovnou rekli, ze odber po zaregistrovani normalne i FO, tak nevim... kazdopadne jsem zaregistrovanej na svoje jmeno a adresu a nevlastnim ani zivnostak ani firmu, takze nepredpokladam, ze jsem jako podnikatel.Citace:
Jinak tu mam kamosovu Jetwayku a blbne mi v Epoxu 8K3A+. Uz pri POSTu jsou videt chyby v grafice, pri najizdeni win pak svisle prouzky a nemizi ani ve win. Ovladacema to samozrejme neni, pac to dela uz primo pri POSTu. :-( Prolejzali jsme s kamosem nastaveni v biosu a laborovali s tim asi hodinu a pak jsem to vzdal a bude ji zkouset zitra on u sebe, ja ji mel jen na chvili na odzkouseni. Jestli mu zitra pojede normalne, tak mam aspon vyzkousene, ze si ji objednavat nemam, ze problem bude u me. :-o
Ta Gecube Infinity ma ake jadro?350 alebo 360?!
Islo by dat jadro zo 470 na 500?!
Takze TA tolik diskutovana JETWAY bude asi opravdu 9600xt ale prodavana jako 9550 ... ati tool mi totiz meri teplotu, coz AFAIK maji jenom 9600xt jadra(rv360), ne? chladic jsem jeste nesundaval, takze nevim co je tam zac ... jinak pameti mam SAMSUNG 3,3ns ... za 2483KC ku*va slusna karta
Ja som to urobil presne ako ty, povodny maly prec a velky 12v na 5v a teplota 51C pri zatazi, 31C v desktope. Hluk ziadny, to je hlavne. Zaujimalo by ma, kolko stupnov maju ti ludia s VGA Silencermi.....skuste niekto odmerat v atitoole.Citace:
Původně odeslal DAN2
2jaluvkap: ne, je to 95XT-AD-128C, podle nálepky na karte. Taková ve specifikacích prostě neni.
Kdo jste z jetwaye sundával původní chladič? Je tam teplovodivá pasta nebo ta žvejka? Pokud je tam pasta, je jí dostatečné množství nebo je jí jen "mini bobek" - ptám se proto, jestli to mam případně rozebrat a pastu vyměnit.
Pořídil jsem tuhle kartu příbuzným do PC a potom objevil tenhle thread a zkusil OC. Nedopadlo to zle:
KT600, XP2200+, 512 MB
GPU/MEM 250/400
3DM01 7500b
3DM03 2110b
GPU/MEM 435/580
3DM01 10110b
3DM03 3250b
Za cenu 1995,- Kč je to bezkonkurenční karta.
GPU s lepším chladičem by šlo i výš, zkoušel jsem i 490, ale po minutě už vytuhnul 3DMARK...
Škoda jen, že příbuzní OC možnosti nikdy neocení :roll: :lol:
Je tam ta zvyka jak rikas - taky jsem tam priplacnul trosku pasty.Citace:
Původně odeslal DAN2
Žvejku si kompletně sundal nebo si na ni připlácnul trochu pasty? Snížila se ti teplota?Citace:
Původně odeslal kajos