no vsak mne je jedno v com to bude hlavne nech je!!! /dufam ze zajtra uz bude/Citace:
Původně odeslal b3nco
2 b3nco: ako kukam tvoj popis tak mas "grafiku" s3 ako ja. ako ti to slape ??? :-) ;D
Printable View
no vsak mne je jedno v com to bude hlavne nech je!!! /dufam ze zajtra uz bude/Citace:
Původně odeslal b3nco
2 b3nco: ako kukam tvoj popis tak mas "grafiku" s3 ako ja. ako ti to slape ??? :-) ;D
Jecky : No ja mam S3 Trio 64+ :-) Teraz cakam do Utorka bude 5900SP :-) A neslape vobec :? ide iba 640*480 ble :?
toz mne aspon 1024*768*16 ale obraz no fuj rozmazne. a skadial budes mat SP-cko ??? pokial mam dobre info tak SP sa uz neda zohnat, uz iba XT ktore je taktovane 400/700
Tie linky na recenzie fx5900 Sp co som nechal ovela skor tak na 16strane threadu sa tykaju aj 256mb verzie, idu na nej pamete do 800mhz, coz je zaujimave, ked tu budu na Slovensku taketo kusy, vidite efektivitu v nakupe takychto exponatov :? ??? ;D
Info mas dobre SP-cka sa zohnat uz nedaju. Ale ja s tym problem nemam, ta karta je na ceste :)Citace:
Původně odeslal Jecky
ani ja sa neviem dockat....Citace:
Původně odeslal MK2
Myslite, ze sa mi oplati vymenit R9600PRO za 5900XT s doplatkom 1000Sk? Pocitim nejaky velky rozdiel vo vykone? Hlavne sa bojim, ze ked kupim GEFORCE tak si moc nezahram HL ???
Oplati sa to, inak betaverzia Half life 2 moze ti byt u ..., to sa nikdy nestane aby Half life 2 isiel ovela pomalsie na GeforceFx kartach a Nvidii celkovo, vyrobca po jedno nieje padnuty na hlavu aby to slapalo na Nvidii zle, tak maju co robit ked doterz mali prsty v r.i.t.i aby to optimalizovali, a Nvidia vida taky ovladac ktory tiez spravy svoje, ta hra tak lahko nevide, a neviem preco si myslite ze daky pako ktory optimalizoval nieco viac na radeon v zaciatku vyvoja hry ovplyvni aj oficial verziu.
Fx5900sp ci xt sa ti oplati vymenit viac nez moc, ani nahodou sa na nu radeon 9600pro nechyta, a bude to horsie v buducnosti v neprospech 9600pro vykonovo. technologia 4X2pipelines na fxku, cize efektivne 8pipelines oproti 9600pro ktore ma 4 , tu nieje o com, fx5900sp je to iste ked ju pretaktujes ako keby si mal fx5950 ultra, +- dakych slaktrafenych 3-4%. Za 1000ku navyse keby som mohol tak to beriem okamzite ;D
Ja ted taky menim R 9600 PRO za 5900 FX a myslim ze se mi to furt vyplati i kdyz budu muset doplatit asi 2000 Kč!!Citace:
Původně odeslal andux
tak zozen aj mne , priplatim samozrejme!!! 8-) Ale seriozne!Citace:
Původně odeslal b3nco
tak to by som rad vedel s kadial budes mat SP. v cennikoch agem-u aj bgs-u maju sice oznacene SP ale predavaju XT s taktom 400/700.Citace:
Původně odeslal Wolloda
na 1.7GHz athlon xp 256ram ide hl2 v pohode na 1024*768 pri zapnutom 4*aa. niet o com diskutovat, najlepsia karta za take peniaze
fiiiiha :o a co to potom bude delat na mojej zostave ??? lietat ??? :-)Citace:
Původně odeslal trt
akurat to trhalo, treba aspon 512mb ramCitace:
Původně odeslal Jecky
Citace:
Původně odeslal trt
takze to islo v pohode alebo to trhalo??? ;D
islo to v pohode ale trhalo :D
Asi ze ked niekam prisiel tak to zacalo tahat z disku -> zacalo sekat...
presne tak. grafika stiha, len tam su obrovske mapy s detailnymi texturami tak ked sa zaplnila ramka zacalo to swapovat a tym padom aj trhat, treba min 512mb ramCitace:
Původně odeslal THX_Corp
berte to s rezervou, je to beta a ziadna optimalizacia pre nove 53.xx ovladace, pojde to urcite lepsie ako na radeonoch 9600 pro a xt.
nepoznate nejaky program na otestovanie video ram? hadze mi to zvlastne chyby a neviem ci nahodou nie je odpalena cast vram
neviete nahodou ci funguje na tych novych pcb sp od MSI monitoring teploty? alebo len na pcb povodnych sp teda 5900, 5900 ultra lebo ja to neviem najst nikde poradte niekto komu to funguje :?:
pre tych ktory si chcu kuknut test msi fx5900xt davam tento link: http://www.darkhardware.com/st.php?u...s/msi-5900xt-1
je to sice po rumunsky ale s obrazkov sa da pekne vsetko vycitat
a mimochodom standartne tam bola taktovana 400/700 v 3d mode
Dík za odkaz, jenom to není rumunsky ale turecky ;DCitace:
Původně odeslal Jecky
co uz, ono je to vzasade jedno aj tak tomu dost ludi nebude rozumiet ;D
tak moje vysledky z MSI FX5900SP(440/800) 5526 v 3Dmarku2k3
2xXEON 2,4Ghz(400) i7505,512DDR(200)dual channel.
detonatory ForceWare v53,04.
Hlavně že popisky grafů jsou anglicky, ten zbytek nikoho nezajímá a čísla přečte každý :wink:Citace:
Původně odeslal Jecky
chtel bych se zeptat jestli mi k tyhle grafice bude stacit zdroj 300 W??? s tim zbytkem co mam v popisu??