Tak s tou Mozilou mi to bezi pomalejc jak s IE.....docela mi to zyrchlil ten CPROXY....Citace:
Původně odeslal Fleak
Printable View
Tak s tou Mozilou mi to bezi pomalejc jak s IE.....docela mi to zyrchlil ten CPROXY....Citace:
Původně odeslal Fleak
Mozillu Firefox ne obyc mozillu!!Me to s obyc mezillou taky moc dobre nebezelo nebo zkus tu OperuCitace:
Původně odeslal crazyape
No dyt jo....zkousel sem Mozillu FireFox....jeste zkusim tu Operu...jo stahni si to CPROXY je to fakt dost velkej rozdil!Citace:
Původně odeslal Fleak
tak jsem si stahnul to cproxyCitace:
Původně odeslal crazyape
ja uz ho jednou zkousel asi pred pul rokem kdyz jsem mel GPRS novy a nebylo to nic extra
ted jsem to zkusil vzal do ruky stopky a zkousel jak se zmenila doba nacitani jednotlivych stranek a celkem se to urychlilo takze to je dobry
Já jsem dřív měl Eurotel Data nonstop,tj. tarif a frčelo tak 5 -7 kB/s, teď jsem si pořídil Go datanonstop a připojení najede tak max. 19,2kb/s tidlifon zustal stejnej tak gde je kua chyba???? Ve vlastnostech modemu je nastavena max. rychlost,tj. 115,2kb/s :?:
EDIT: a jede to tak max. 1,7kB/s :-o
EDIT2: jsem fakt jouda ;D , chyba nalezena = problem vyřešen ;D
Jestli v tom nebude mít prsty kouzelné slovíčko "priorita".. Neporadím ti, ale zkusil bych se také na stejnou otázku zeptat na infolince...Citace:
Původně odeslal joudus
Díky, mám pocit že instalace mi tam Dial-Up připojení už připravila. Učet přišel v pořádku. Rychlost je teda děsivá, ale zase je to přenositelný. Hejbal jsem s antenou, a docela vtipný výsledky. Tady to tlačí 2Kb/s, o metr dál 4Kb/s. Je to sranda.Citace:
Původně odeslal RedRose
edit:Citace:
Původně odeslal RedRose
byl jsem upozornen ze kdyz uz vytvarim vytacene pripojeni rucne (bez mobilePhoneTools) a zadavam DNS mel bych pouzivat ty ktere patri tarifnim EDN:
DNS1: 160.218.10.201
DNS2: 194.228.2.1
...proc presne bohuzel nevim... ...rozdil v podstate zadnej...
Ludia prosim o pomoc mam problem, ma usb modem MC35i na mojej zostave to nejde nainstalovat a bohuzial ma odmietli s tym bezplatnym kuponom na instalaciu. Behom instalacie mi vypise chybu 10 a neviem co s tym, nviete mi poradit kde je chyba?
Mne to ide nejake 2KB/s.. :-( aku rychlost vymackam zo siemensu M55?
Potreboval bych plz radu, jak co nejrychleji odhlasit ET data nonstop? Prechazim na mistni komunitni Wi-Fi (za 300,-/mes. :P ), takze se ET chci zbavit co nejrychleji. Jenze co si pamatuju, tak kamos kdyz odhlasoval data nonstop, tak to musel platit cely stavajici mesic a jeste i ten dalsi :-o
Vim, ze to jde nejak pozastavit za urcity poplatek (netusim kolik :-( ). Slo by to tedy pozastavit a nasledne zrusit? A co pak volne minuty? Mam jeste z minuleho mesice, ty by sly provolat pri pozastaveni? :wink:
Proc proboha nezavolas na infolinku, nebo nezajdes na pobocku?
datanonstop ti odhlasej i po telefonu behem 5 minut ale pak ti tam zbyde jeste ten pausal Individual za 150 Kč bez DPH na kterej je vypovedni lhuta 1 mesic!Citace:
Původně odeslal MV
Taky jsem asi pred mesicem prechazel na Wi-fi
Tzn. kdyz to ted odhlasim, tak do konce zuctovaciho obdobi zaplatim pomernou cast pausalu (tak 1/2) a pristi mesic 150,-kc? nebo je to jinak?Citace:
Původně odeslal Fleak
Stejne je to teda naprd ale co nadelam :roll:
jo presne jak pises ale ted je 1.9. takzen zaplatis 150 Kč tenhle mesic a i pristi protoze tam je 1 mesic vypovedni lhutaCitace:
Původně odeslal MV
takze urobili mi to v BB a chyba bola v USB musel som kupit USB pci kartuCitace:
Původně odeslal Shephard
vzhledem k tomu ze to tady pekne lezim ladem se zeptam-
od koho vzit aktualne GPRS?
jakej mobil? /MT50/ nebo neco jinyho?
bude to k NTB prevazne stred Brna takze dobrej signal
Ja bych doporucil nejakej Siemens a Eurotel.
A chtel sem se zeptat uzivatelu EDN, jestli je laka rychlejsi Expres, nebo zustavaji u EDN, jako ja.
gprs od ET to je asi jasny.a co se tyce telefonu tak bych ti radil nejakej od philips!maj 4+2 a nevypinaj se.Ale jestli moc nestahujes a mas to hlavne na web tak MT 50 staciCitace:
Původně odeslal Prokop
Pouzivate na EDN nekdo nejakej GPRS modem?
Pokud ano, rad bych vedel jaky, kolik stal a jestli jste s nim spokojeny.
Uvazuju o modemu, protoze ten muj pitomej kram Siemens C55 se porad trapne vypina (i kdyz sem povypinal veci v servisnim menu).
siemens MC35i starsi verze a novejsi MC39i fungujou bez problemu je k nim i antena se 4m kabelem ale nepovim ti jejich cenu protoze ji nevim.
Mám modem siemens mc35i, dostal jsem ho za 1,- k paušálu a spokojen s ním nejsem. No, ani nevím, jestli nejsem spokojený s modemem nebo s internetem. Pač jestli stáhnu 60Mb v kuse, tak se stal zázrak. Běžně stáhnu max 30Mb a spojení spadne, ale možná to není chyba modemu. Jinak signál mám pořád na 100%.Citace:
Původně odeslal howard
ja s tema modemama pracuju dene a to bezej nonstop v kuse a asi jednou za tejden se provadi restart stroje , v dobe kdyz sem mel jeste GPRS od TMobile tak sem jel prez telefon tak se to porad hryzalo a to i kdyz sem to mel v lokalite kde sem to mel snad jedinej pac sem sosal i 6.5kB/s ale restartovani pripojeni me nikdy neminulo.
Hmm, tak doporucite mi nekdo nejakej gprs modem, se kterym mate dobry zkusenosti?
Jinak, reknu vam, vezl jsem se nedavno autem, jeli jsme pres prahu, mel sem pucenej notebook a hodinu sem v aute GPRSoval, hrozne se mi to libilo, dokonce i v prazskych tunelech sel internet normalne ;D ;D ;D
Ono je to krasny pouziti gprs s notebookem, jinak to pouzivam normalne doma, jiny pripojeni krom toho v praci nemam.
Dá se věřit tomu speedmetru na ww.dsl.cz? Mám dojem, že ta ručička ukazuje pokaždé něco jiného a to zcela náhodně. Chci změřit rychlost připojení na Eurotel Data Express, protože modem mi ukazuje 28,8 kb/s, což se mi zdá málo. Nemá na to vliv ani připojení a odpojení antény.
Kromě toho bych rád věděl, jak zjistím umístění základnové stanice v našem městě, abych se dověděl, jak jsem daleko, případně stíněn zástavbou?
A mohla by pomoci anténa na střeše a prodlužovák a jaký?
Díky za zkušenosti.