ten blok je z bigwatera? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29937
Ten bude možná míň restriktivní jak cascada.
Přestože jsou přípravky zabraňující korozi (např. ACfluid), radši bych to nekombinoval.
Printable View
ten blok je z bigwatera? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29937
Ten bude možná míň restriktivní jak cascada.
Přestože jsou přípravky zabraňující korozi (např. ACfluid), radši bych to nekombinoval.
Ano je to ten blok co se dodava i k bigwateru.
To ze bude mit mensi "odpor" vuci vode jako kaskada tak v to doufam, ikdyz kdovi.
Nevim ale jaky jiny blok koupit hlavne aby neomezoval hadicky 10/14, da se jeste ta cibule od Radka ? nebo dela(s) jen cascade ?
Ten hlinikovy chladic teda nepouziji, on stejne asi trochu tece, ikdyz kdovi jesli by tekl pri te teplote vody ktera vznika ve vodnikovi. Jinak kdyby nekdo chtel hlinikovy chladic z auta tak ho za odvoz a 5litru destilovane vody podaruju ;D (njn bazar ja vim).
on ti hadičky omezovat opravdu nebude :lol:Citace:
Původně odeslal <BiG>LAMA
mám ho doma - kdyby mi nerupnul (hapal), tak bych ho určitě neměnil
jsem to spatne definoval, to ze mi bude omezovat hadicky, melo to byt ze mi bude omezovat prutok, jakoze bude diky tomu mensimu prumeru, a me zajima jestli by bylo poznat kdybych si koupil blok s vetsim prumerem kanalku. Tudiz se ptam nemate nekdo skusenost s tim jak se zmeni teplota pouzitim bloku s vetsim prumerem kanalku. :?:
2 M.K. Co ti ruplo ? ;D a co je "hapal" ???
Neřeš ten kanálek, je fakt v pohodě :-) Je sice úzkej 6mm, ale hlubokej je víc. Jsou lepší bloky, ale pro pár stupňů nemá cenu měnit.Citace:
ruplo - prasklo
hapal - upadl
Ahoj prosim vás nevíte co je s Galaxim objednával sem od něj před 14dněma blok a pořád nic nepřišlo psal sem mu všude kam sem moh a eště neodpověděl ???
Ja cekam cca 14 dni na jakoukoli reakci od RadkaB.... :?
ty jo tak to je špatný kluci co je s váma?
Panove prosim nevite kde sehnat nejakou expanzní nadrzku???
třeba Erty dělá hezký měděnýCitace:
Původně odeslal Paladin
Tak dneska mi prisel eheim 1046 ;D
ale, kdyz neni ve vode tak dela celkem slusny randal(jeli vyply pocitac, pokud je zaply tak hdd a tri tiche fany ho prervou, a kdyz ho dam do vody tak je tizsi ale porad to neni ono, jsem myslel ze bude lepsi, v te vode neni o moc tizsi jak ponorne cerpadylko za par stovek do akvarka), samozrejme ze nemyslim ten randal kdyz jede na prazdno nebo dokud je neodvzdusneny ;)
No cekal jsem za ty prachy neslysitelny chod, ale uvidim, treba se musi trochu zajet, jako nowe auto :)
mno jinak jsem chtel koupit blok na gpu+chipset ale jak vidim tak ani jeden tvurce neodpovida na objednavky.Viz vyse...
Vode zdar :)
mám sice upravenou 12V 1046ku, která je lehce tišší a výkonnější oproti klasice, ale pokud ji nechám volně na dně case, tak je slyšet vrčení. Pokud ji připevním speciálními úchyty, nebo postavím na molitan, tak je neslyšnáCitace:
zda se ze se to potrebovalo fakticky trochu zajet, uz neni v te vode vubec slyset, jen slysim bzuceni, asi od civky od motorku, proste nadhera, jeste se zbavit hluku HDD a bude to uplna nadhera ;D
hele neodpovídají jen ty co dělaj bloky s plexi víčkem tj. RadekB a Galaxi ale Erty ti určitě blok udělá nejdýl do čtrnácti dnů kdyby náhodou musel vyrábět ale nejspíš jebude mít na skladě takže tak do tří dnů bys ho moh mít web: www.ertyh2o.net ICQ: 138-669-502Citace:
Mam problem, potrebuju upevnit radkuv blok na NB (chipset), jenze to zasahuje do grafiky, nedelaji se nejake bloky s vyvody vodorovne a vyskou bloku max. 17mm ? Nebo jak to mate vyresene na nForce3 ci nForce4 ?
Dik za cokoliv
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=79622Citace:
Původně odeslal Jackin
jinak nejaky Low profile blok na NB dela Danger Den. ale tusim ze snad jen na Asus
No... ja taky cekam asi dva mesice jestli se radek jeste nekdy ozve. Poridil jsem nove socket939, a tak mi kaskada s vikem na socketA porad lezi a zahali ve skrini. Nevite nekdo co je s nim?
To nevim.. taky bych s nim potreboval hodit rec.. :( Nevite nekdo, kde Radek kupuje ty jeho pruhledny plastovy fitinky? Moc by mi to pomohlo.. Prosel sem par obchodu ( treba Gumex atd. ) a nikde sem to nesehnal.. :(Citace:
Původně odeslal DnF
on ich nekupuje ale skor vyraba (aspon z casti) ... ak chcete nieco s nim, napiste mu email/SZ/icq/whatever ... tento thread uz aj tak davno prerastol svoje moznosti takze LOCK a rest in peace ....Citace:
Původně odeslal Flizsk