děkujuCitace:
Původně odeslal Millisx
;D
Printable View
děkujuCitace:
Původně odeslal Millisx
;D
hele a vite nekdo kde Millisx bydli? Ja jenom ze kdyz nebere reklamace, tak aby sme si na nej mohli doslapnout ??? :lol: 8-) :wink:
Ještě nemáš zboží a už ho reklamuješ :DCitace:
Původně odeslal Maxik
BTW si v dnešní poště, že mě necháš :oops:
jinak přiďte, něco ugrilujem :idea:
uvidime az co prijde >:} :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
Obálka, pak ji budeš pomalu otevírat se sevřeným žaludkem a nakonec tvoje srdce zaplesá.........dostaneš infarkt :lol: :lol:
Tobě chutná lepidlo? http://mitchi.webzdarma.cz/smile/grc.gif
při tomhle objemu dávej bacha ať ti tonezalepí pusu :-o :arrow: :| :lol: :lol: :lol:
Pro dnešek mizím, uff, mám toho dost, du na pivo :!:
Nechce se mi to počítat, ale takových 80% by dneska mělo odejít. Ještě jednou uff a doufám, že budete spokojeni.
EDIT: 1001 postů, no slušné :smoke:
Tak som back teda uz som sa tu dlho neozval, inac ja som odysiel asi v tej prvej varke co???
Keby si potom nahodil na net nejaku tabulku a do nej komu si poslal a potom ten kto to dostane nech ti posle ze vse OK teda iba vse ok nic ineho tam ani nemoze byt. ;D 8-)
no, východní sousedé jsou všichni bez vyjímky v druhé várce. Už tak jsem dneska dělal na 120%. Zůstává mi 10 lidí + balíček od e1. Což si myslím, že je slušné.
to je výkonCitace:
Původně odeslal Millisx
Tak to teda je vykon to si zasluzis pochvalu, ma coraz viac prekvapujes Millisx +k tomu sprepitnemu co ti este doposlem keby bolo malo pridavam aj Pivo. ;D 8-) :wink:
Jaký to máš lepidlo ? Já sem měl takový na papír se štětečkem a to bylo tak dobrýýý - mňam :drool: :cry:Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal ManDark
Nic mi neposílej, ale to PIVO, sliiiint, hmm. Zveš??
BTW včerejší poštou odešli:(promiň, erasere, půjdeš dneska)
Kód:Lord ZED
opx123
Secret_Agent_Bond
pitro
holli
LookAS
tiktak
radar242
grizzly
grigi
zamis
BDs
Dolby_CZ
Ryki
Airwolf
DJ Google
chocen
Unz
OCZ
DeeKay
Marty
ViSuaL
mutant2
Maxik
Kamikatze007
honzAK
Don Carlos
jagoro
pety
Deny
Jarda Lenk
lekvar
petr5555
too Millisx: yes, yes, yes ;D
děkuju mockrát,už se těšim jak malej kluk :D
to bude chtít nějakou odměnu :arrow: pusu :lol:
tak to je good, thx...jo zagrilovat bychom nekdy mohli... 1.5kg kotlet rulezzz.
2honzAK: Máš to trochu z ruky, ale jestli přijedeš :wink:
2Ryki: http://mitchi.webzdarma.cz/smile/grc.gif :arrow: :mweheh: :mweheh:
To je kousek ;D
Už je mám doma, a jsou fakt vynikající !!! Děkuji Děkuji Děkuji ! :-) :!:
Už je mám doma, a jsou fakt vynikající !!! Děkuji Děkuji Děkuji ! :-) :!:
KUA,zase sem mezi poslednima ;D
Tak to nie fer ze slovaci su na rade druhy ale asi tak v tom mas vacsi poriadok, tak to beriem.
Cim vac sa blizi ten termin poslatia, primu mojho balicku tak som viac neuroznejsi. ;D :roll:
2Mandark: ...to chce klud, ved sa dockas :wink: (ak to posle Millisx dnes tak snad do piatku to dojde)
2Unz: Tobě už to přišlo :eek: :eek:
2SPYKER: Byl jsi první na seznamu a ještě velkým a červeným, tak nějaká satisfakce vůči ostatním userům ;D ;D
2ManDark: Neni to nefer, odpověděl sis sám :wink:
2ALL: Je zajímavé, čistě statisticky, že někteří se ptali každý den, a někteří prostě čekali a podle mě ani neví, že už jim to přijde,:smoke:
Nic si z toho nedělej,to já taky :cry: :cry:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Eště se mi tu rozplakejte, chcete lízátko ??? Do obálky to ještě stihnu dát... ;DCitace:
Původně odeslal valmet
EDIT: Pravděpodobně bych zasloužil i žalobu za diskriminaci.....
Kua zdrham do schranky.......blexem :-)
no tak, někdo musí být poslední, tak proč ne my ? ;DCitace:
Původně odeslal valmet
...jo, ale posledny komu to dojde budeme my na Slovensku :roll:Citace:
Původně odeslal eraser
Je to doma!!!! Hura,hura,hura 3x huraaaaaaaa!
Millisx na Hrad!!!
Millisx for president!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jedna samolepka OC ma sice drobny kaz,ale chuj stym.Nekomu podaruju.
Treba kamosovi z prace co netaktuje bo se boji :lol: :lol: :lol:
Diky moc Millisx.
kua jak znam ceskou postu tak mi to dojde nekdy koncem tydne :lol:
No, tak jdu odeslat zbytek. Mejte se a jen se množte, spokojení Ockaři.
Mr.Sticker se loučí
...nakoniec s teba este bude filozof http://www.overclocking.cz/4um/image...con_muhehe.gifCitace:
Původně odeslal Millisx
A kdo tvrdí, že nejsem :mweheh:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
2 Millisx: Tak ja o tom vobec nepochybujem.
S tou odpovedou mi to doslo ked som to pisal..... :-) tak pohoda.
P.S. Ale myslim ze do historie vojdes ako Mr.Sticker, a my teda asi len podaktory tiez. ;D ;D
To by bola sila...... :D
doufam ze to do patku dojde!! :eek:
KUA,ja se na to tesim jak babka na duchod ;D
2Milisx:Ale jen hodinu sem byl cervene ;D
JJ přišlo :arrow: Je všeobecně známo že Hradec je veden jako primární uzel z Moravy do Čech :arrow: Holt to se musí člověk umět narodit ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
ja este nic nemaaam >:E :cry: to mam asi za to ze postakum zdrzuju reklamace :P sem si to mel nechat poslat do prace... nebo sem si to tam nechal poslat ???
Millisx: Nechtelo by s ti kuknout jestli sem si to nechaval poslat domu/ do prace? ;D (v praci mame sekretarku na H tak abych ji moch buzerovat at chodi pro pustu kazdou hodinu 8-) )
SUPER!!! Tak je to doma!!!!
Sice sem to čekal až zejtra, ale vo to sem měl větší radost.
2Millisx: Díky Ti moc!!!! :wink:
Máš to u mě :wink: (Jestli ti to ovšem nějak pomůže)
Jo a taky máš u mě plnou podporu, až tě něgdo navrhne do síně slávy ;D
Dneska mě už podruhý uzemnili na amerikánský ambasádě :?
6 klacku v pr...achu :evil: a nic z toho :? zkažený celý prázdniny :-o ,
ale přídu domů a už na mě čeká obálka, otvírám jí a mé srdce přetéká blahem: Nálepky!! radostně sem je přilepil a řek si, ať se amíci pos.erou z těch jejich hnusnejch hamburgrů :D
Taky mi to dneska prislo a jsou skvele... :wink:
Daju sa este objednat tie nalepky (bol som do casu OFF z netu a teraz toho veeeellmiii lutujem :cry::cry::cry: )
jak ty zmrdy z cp znam, tak to budu mit tak v pulce prazdnin :?
tak cekam to dneska jestli postacka netaktuje tak mi snad dojdou ;D
Ne.Citace:
Původně odeslal ZycaR
Mam pocit, že ti to šlo do práce.Citace:
Původně odeslal Maxik
BTW pár kousků mi zbylo, infothread v míse.
2maxik: ...nebud nanho hnusny :lol: :lol: :lol:
2ZycaR: ...obrat sa na MillisXa cez SZ nejake nalepky dal vyrobit navyse :wink:
ja nejsem hnusnej, jenom suse konstatuju skutecnost :wink: ... netusil sem ze neco millisxovi zbylo...
...tak uz vies :wink:Citace:
Původně odeslal Maxik
Tak já už je mám taky doma :) ta overlocking je hustáááá :P
Díky Millisx :smoke:
Jak můžeš vědět, že ne, ty sa na tom nějak podílíš? Nebo dáváš najevo, že jsme si sice všichni rovni, někteří jsou si však rovnější?Citace:
Původně odeslal Maxik
Myslím, že teprve až se to dostane mezi lidi in natura, nastane po nich sháňka a bude možnost objednat jich mnohem víc. Každopádně by na ně autor měl mít přihlášen copyright, než to udělá někdo jiný. Jsme přece Češi, ne?
Dík za nálepky,
dnes mi přišli a jsou fakt pěkný.Hned jsem je začal rozlepovat.
P.S:Ironií je že asi do měsíce přejdu na Intel.
...ale logo oc.cz sa nestrati ani na kysni s P4kou :wink: (teda pokial sis neobjednal samych killerov :lol: )Citace:
Původně odeslal Lord Zed
No jelikoz to byla jednorazova akce, kdy nam tady Jendo delal navrhy dle nasich pripominek a pak si kazdej objednal co chtel a dalo se to vyrobit na zakazku - z toho sem vychazel :)Citace:
Původně odeslal jagoro
Ten copyright by to mozna chtelo... ja ted nechavam vyrabet magneticky foliie 40x10 na auto a tam je to to samy - muzou to zacit vyrabet a prodavat, ale jelikoz je to s logem OC.cz tak by jim to asi moc neslo
Jinak dneska sem si pro ne dosel, a nejlepsi je OC.cz, pekna velka hezky barvicky.... uz abych byl doma a zacal polepovat :)
Millisx kedy to vlastne posielas na Slovensko ci si to uz poslal, dufam ze hej....
Ale ten copyright by bolo treba potom by to bolo len mezi nami overclockermi a ostatny by si mohli oci vyocit.
Ale nie je dobre ked je kazdy spokojny.....a stastny.
Citace:
Původně odeslal ManDark
Poslal, už včera.....
A já nejsem autor, C by si mohl zařídit Jendo za návrh.
2 Millisx: díky - dnes to přšlo
2Milisx:Tak mi to dnes doslo,tak dikec,je to super :!: :D
EDIT:KUA,se mi libej,nebude se takova akce jeste opakovat???Ze bych toho vzal kapku vic???
heh ja si jich objedna po 5ti od kazdyho tak mi to bude na chvili stacit :)
Citace:
Původně odeslal SPYKER
Když bude zájem.................
Urcite bude a ked ukazem kamaratom ako to vyzera tak si piis ze toho objednam ovela viacCitace:
Původně odeslal Millisx
PS: neda sa potom pridat aj neaky vlastny motiv - tak 10 KS BIOHAZARD ( - urobim aj rastrovy aj Corel aj CAD aky len xces navrh )
Hej,ted me tak napadlo,jak pise OCZ,co udelat to samy jako ted,jen NVIDIA ATI KILLER a naopak :mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Millisx
K postu vyzsie -> nieco taketo :
http://neuron.tuke.sk/~hruska/biologo.jpg
Užžžžžž je mam takýý,supéér ;D ;D
THX Millisx :-)
tak mi dorazily uz samolepky :D
vypadaji fakt super, na kompu uz se vyjima AMD Powered ;D
Diky Milisx, putuje ti za to darecek ;D
...zeby ofotena podlozka AMD :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal DeeKay
presne tak ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...bude mat radost http://www.overclocking.cz/4um/image...con_muhehe.gif a moze si podla nej dat urobit sice cierno-bielu, ale "opravdicku" http://www.overclocking.cz/4um/image...icon_evil3.gif
Citace:
Původně odeslal Maxik
Ja taky tak len OCCZ 2 kusy na viac vtedy nebolo ael hadam to bude dost.
Nech len to cim skor pride-----ael tie nase slovenske posty a postarky to je tak na 100 rokov ked sa nieco posiela, skor to dojde ked to donesiem osobne a nie to......
...myslim, ze v piatok by sme to mmohli mat doma :wink:Citace:
Původně odeslal ManDark
Shit tak 54 stranku som nevidel ale uz sa to opravilo....
Tak ten nVidia ATi Killer by som bral a aj ATi nVidia tak isto by som bral, nahuckal par kaqmosov a bolo by.
Ked sa na takom niecom dohodne tak ratajte somnou, +sa rovno spravia tie podlozky po mousa ( :lol: to len podripujem :lol: ale keby nahodou ) ;D ;D
Mno, navrhoval bych ale založit nový thread ;DCitace:
Původně odeslal ManDark
2Dee: Thx
2SR: Když o tom budete pořád zpívat, stejně to neurychlíte. Nebuďte nedočkaví, dočkáte se :D
NO,udelat ATI-Nvidia killer,NVIDIA-Ati killer,pak ATI powered,nvidia powered ;D a jeste overclocking a je to ;D
Tak je mám doma, vypadaj sakra sexy. Až je zítra ukážu kolegům, přibude tu asi zájemců...
kolegove v praci taky zavideli, ale blbec sem si je nechal v praci na stole :| doufam ze tam zejtra budou vsechny :)
jo tak to chci taky, něco jako abit board killer nebo ocz inside atd....Citace:
Původně odeslal SPYKER
a taky něco pro Inteláky - například "INTEL rulezz"Citace:
Původně odeslal SPYKER
No,tak uz se muzou zacit delat navrhy,ne ;DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
uz je mam doma, sou fakt rulezni a kamosove uz mi to rvou z ruky, ale ja je necham vydusit :mweheh:
Kua, ako čítam, už vymýšlate dalšie návrhy ??? ....no mne sa momentálne s dalšími babrať nechce :? :wink: ;D..........možno keby ste sa ujednotili na jednotlivých predstavách(ale nie 10typov) ??? .......tak možno .....ale chcem :lol: řád nálepky zlaté :lol: ;D ;D ;D
tak uz mi taky prislo 5OCcz, sou fakt rulezzzni, schvalne je zejtra ukazu kamosum :lol:
thx
Vyhlašuju veřejnou soutěž o návrh a design "Řádu nálepky zlaté".Citace:
Původně odeslal Jendo
BTW tak teď trička, jak tak koukám do mísy, mno a vy chcete ještě nálepky, tak když tak založte někdo thread v míse a uvidíme. Hej
Takze to mame nove nalepky, Tricka, Zlate nalepky (a myslim niekto spominal podstavec na krysy :) )
PEKNA PRACE, THX SAMOLEPKY SOU RULEZNI VSICHNI ZAVIDEJ.
Millisx: thnx...už to dorazilo...ale někde se wloudila chybička ? chyběla tam samolepka s logem OC... :roll: zbytek byl w pořádku... :-( :?:
hmm, v tabulce tě nemám, ale jestli chceš, tak ti ji dodatečně pošlu. :wink:Citace:
Původně odeslal Airwolf
koukal jsem se, ale mé SZ už jsou smazány a ten post w 55ti stranách nějak nenalézám...je diwné že mě nemáš w tabulce...posílal jsem ti asi 10 kč...podle toho se dá spočítat 4x malá +1 OC...+ poštowné...Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal Airwolf
dúfam že to do next week do BA dorazí, každopádne THX Millisx
P.S. Dúfam že ti zostali korunky aspoň na 2 pivečká :wink:
VELKÝ DÍK Millisxovi! Už je mam taky a jsou fakt hustý!Dík moc!
ok já se taky přidávám, obálka pěkně napsaná na kompu, pěkně si s tím hošík pohrál :-)Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Díky
Mno, vzhledem k jistám problémům na 4u žádám znovu ty s reklamacemi, kontaktujte mě.
Dnes mi prišlo >>>Raseller CD III-Spring 2003<<< od AMD :wink: ....minule nálepky...... :idea: kua mna asi vážne berú ako distribútora :wink: ;D
Nevim, jak to budu mit pristi tyden s konektivitou, tak jeste jednou vyzyvam Airwolfa a toho druheho( ;D nechce se mi to hledat), dohodte mi adresu, at vam poslu, co vam chybi.
Tak VELKA VDAKA Millisx-ovi nalepky dosli ok vsechno je ok a ako vravel iGor tak dosli minuly piatok super proste.
Su paradne uz sa tesim na dalsiu akciu.....
Ozval som sa az teraz lebo akosi sa nam po*****lo forum cez vykend, ale uz to beha to je hlavne.
Sa uz budem ozyvat po menej kedze pre nedostatok prostriedkov uz nie som na Gympli, ale len doma shit to bude zase ucet za telefon.. :evil: :evil: :evil:
Zatim sa majte dobre...
jen tak na okraj, šéf si vzal do hlavy, že chce další samolepku na case, zavolal do reklamky, odjel na skůtru, přijel za 10 :!: minut a byly hotové - sice jen potisk na plastu, ale u tadyté předlohy je to lepší než řezaná fólie a je to v poho...
http://www.calver.cz/luke/pc/images/aaasamolepka1.jpg