Podľa toho aké bude počasie. ;D
Printable View
Podľa toho aké bude počasie. ;D
Tak co nech si tam hodi UPS a nejaky fajne velky accumulator a moze prist prietrz mraciem aka chce len nie Zemetrasenie :lol:
Aj tak je to pekne.
Prostě pech
Ale držíme ti palce. Si náš favorit. ;D ;D ......jediný. :mweheh:
Ale bohové mi asi nejsou nakloněniCitace:
Původně odeslal bananalama
Bohovia sú naklonení tým čo ich náklonnosť vôbec nepotrebujú. Takže hlavu hore a vydržať.
Ako ti ide ten 1700 na tych 23xx prime stable alebo ide v pohode okrem prime ja som doma testoval dostal som sa na 212 ale to akosi sem tam blblo asi ramka.
Este uvidime nemam aktiv na NB a ani pasiv na SB mosfety som neskusal ake su horuce ale SB tobi poriadne.
Pekne je to ze na default Voltazi na 2000 MHz v pohode ;D 2400+
To sa mi paci
To sa pýtaš mňa?Citace:
Původně odeslal ManDark
Ano bananalama sorry zabudol som tam dat 2bananalama:
Tak potom prime som nechal tuším 4hod. Viac neviem(ja som už nevydržal). K tej stabilite som sa dohrabal postupným zvyšovaním až na hodnotu dole. Zaujmavé bolo, že to zabralo skokom. Ešte o stupeň niššie to vyhadzovalo prime po pár riadkoch. A zrazu opakovane stabilné. Tiež mám podozrenie, že aj mňa už držia pamete. Išiel som na 220 ale nestab. A s tým chladením...keď už nič iné tak SB si určite zaslúži nejaké rebrá.
dod.Takže 3,5hod som to nehal smažiť......som sa pozrel do starého thr.
A ake mas chladenie chipset, mosfety, SB dnes to skusm som zvedavy ci sa dostanem na taku hodnotu ako ty.
Uvidime. :?
Takéto: http://www.pretaktovanie.sk/article.php?sid=1004 ;D
Nemám bohvieaké hodnoty. :oops: Keď dokončím nový chladič CPU, budem pokračovať.
2 bananalama: Tak to si ty spravil tu modifikaciu akosi som to prehliadol, to je super len, z coho si vyrabal chladenie pre MOSFET-y a ako sa to tam da pripevnit beyz toho aby som pouzil lepidlo teplovodive aby som potom mohol to aj dat dole 8-)
Inac to asi nevyreklamuju, a aky si pouzil ten trimer na 8rda.com mali napisane 1K ohm a 0,75W to staci viacej tepla to nevyprodukuje ?
S tím lepením je problém, i když chladiče urveš, pořád na čipu zbyde nějaká část lepidla a tu pak budeš muset obrousit nebo rozpustit.
Odpor můžeš požít i miniaturní do 0,5W. Je to pouze zpětná vazba a přes ni neprochází velký výkon.
Co se mi nelíbí je aktivní chlazení NB, jde to i pasivně a bez problémů. Stačí použít dostatečně veliký pasiv.
To bol zvyšok toho rozrezaného evercoolu na duron. Okraje po vyrezaní pre SB. Ja som to tam lepil, lebo som ani ja neprišiel na spolahlivý spôsob upevnenia bez straty záruky. Tie mosfety aspoň u mňa neboli v rovine. Trimer je 1k (wat neviem) odpor tuším 680ohm.
A tú prípadnú reklamáciu som predsa pochoval už vykonaním vddmod. Takže tak. ;D
odpor bych dal raději 600 ohmů.
Jafido, keby si počul kravál z toho meď. titana, tak nejaká vrtulka na NB nemá šancu sa prezentovať.Citace:
Původně odeslal Jafido
Co se točí to dělá zbytečný hluk a může se to pokazit, když tam je jenom kus hliníku nebo mědi nic se ti nemůže pokazit a hluk to taky žádný nevydává.
Ještě nějak vyřešit pasivní chlazení t-Breda a bude to naprosto bezchybné. ;D
A zdroja a GPU. A hdd bez phybl. súčiastok.......atd ;D
GPU jsem vyřešil GE4MX440, kterou stačí chladit pasivně, to samé postačuje i u R9100.
Disk mam nacpaný v molitanu a taky krásně tichoučko, ale zdroj to je problém, ale taky to jde. Pokud máš dostatečně velkou case a mas okolo zdroje místo, stačí odstranit plech a na pasivy přišroubovat velké pasivy a taky to jde bez ventilátoru
A čo to hlučné plieskanie klávesnice a klikot myši? :mweheh: ;D
Ale inak samo že máš pravdu v tvojom snažení. Aj ja k tomu asi dospejem.
Klávesnici si samozdřejmě vybírám také co nejtišší, vždycky přijdu do velkoskladu a nechám si předvést několik typů a vybírám podlel hlučnosti kláves, a to stejné i u myši :lol: :mweheh:Citace:
Bože na CDROM a floppy som úplne zabudol. A z toho sa už nevytočíš. :!: :wink:
To by ses divil.:idea: Co takhle že bych jim namazal ložiska tím sajrajtem co se patlá na běžky, aby tak neklouzaly. PS: FDD dostala výpověď.Citace:
No jasne vy ste ale riadny srandisti, co sa tyka tej kazivosti tak aj doska aj GK a ZK sa pokazia hoci sa tam nic nepohybuje ani netoci coz celkom nieje pravda.
2 bananlama & Jafido: Dik za radu ak naberiem dostatok odvahy, stability v mojich rozklepanyxh rukach tak siahnem po mikropajke a pojde sa.
2 bananlama: Skusal som to ale ani za certa na 11.5 * 206 nechodi a ramky som dal na najhorsie casovanie.
Teraz bezim na 10.5 * 206 1.775 to len tak som skusil mozno by islo aj nizsie napatie ale prime mi po druho teste padol hmmm :evil:
Este skusim pujcit od kamosa DDR 400 Twinmos s cipmy T/M a uvidime ci to robi pamat alebo Proc. :idea: