cute, ale rusi ma to vertikalne rozdelenie fotky na dve a divna kompozicia ...
Printable View
cute, ale rusi ma to vertikalne rozdelenie fotky na dve a divna kompozicia ...
Jo s tim rozdelenim ma MC pravdu, je to takove divne. A imho i dost na tesno tomu nalevo uz chybi noha. Ale jinak je to zajimave, to ano!
"Let za sluncem"
Zatim venku to pocasi nevypada moc letne a clovek by nejradeji za slunickem nekam letel. Ted uz se to snad od pristiho tydne polepsi.
Nejedna se o fotomontaz, upravene jsou jen barvy a drobne motion efekty v PS.
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/08/241904_1bbe9.jpg
@let za sluncem
weeeee,
tak to se mi libi moc. To si fotil ty? jak? :)
Jj, hodne paradni! No jak asi ho hop :) Proste pred skokem, nebo by to jeste slo pri nastartovani, tak pokud by bylo naklonene hodne nahoru, tak by to mohlo byt kapku podobne, ale asi na tak realne a dobre vypadajici, ale zas kazdej neskace no :)
libi, mne by se asi jeste vic libilo jeste trosku odsaturovano, ale to je vec nazoru...
Nebojte, neskakal jsem, na to se mam moc rad :-). Je to focene na zemi. Je to rusky letoun vyrazen desitky let z provozu. Presne jak tu nekdo rekl, je mirne neklonen cumakem nahoru, pak uz stacilo jen komponovat tak, aby nebyl videt horizont. Musel jsem ale roztocit vrtuli v PS, jsem rad, ze se libi :-)Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
Tak jsem si to myslel dobre, ale je to udelane vzkutku vyborne, malem jsem ti to zbastil, ta vrtule jsem myslel ze uz byla nastartovana.. a tak vubec ty mraky tam jsout tak dole ze to vypada verohodne, dobre!Citace:
Původně odeslal Pocket
pekny obraz.
Dobrý nápad, výborné zpracování a tentokrát i pěkný rámeček (snad jen po stranách by mohl být trochu užší, nebo naopak širší) a vhodný font (jen ten letopočet se tam imho nehodí). Dobrá práce!
paradni zpracovani, kdyz jsem si precetl jak jsi to udelal, jenom koukam :) gratuluji
Já nevím co dělat jiného než jen chválit a chválit... Kromě té motofotky "rozdělené" vertikálně na dvě poloviny se mi líbí snad úplně všechno... Airborne je podle mně naprosto dokonalá...
Tak a ted neco na valecne tema "Mig21 shutdown"
Kdo si hraje, nezlobi :-)
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/12/243591_f23ba.jpg
na muj vkus jsou ty jednotlivy kousky uz moc maly ... a nejak mi to dohromady nic nerika ... (asi jsem to nepochopil)Citace:
Původně odeslal Pocket
myslim ze hodne podarene :)
no jestli chces, mam to samozrejme v 30MgPx rozliseni, tak muzes zkoumat detailne, ale vejit se do 200kilo nese sebou jista omezeni.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Proc ti ta fota nic nerikaji ? 1> Cesky MIG ve vzduchu, 2> Pozemni odstrelovani 3> kabina MIGU, zasah, volani o MAYDAY 4> vyslyseni MAYDAY sledovani letounu na radaru... ja vim, neni to kdovijakej pribeh, ale zase bych nerekl, ze jsou ty fota vytrzene z kontextu..
Trocha fantazie clovece! :-D
presne takhle jsem to pochopil :D
na me je to moc 'zensky' vymysleny (ale nic osobniho) ... :D ... domejslet chybejici kusy informace jsem nikdy neumel :)Citace:
Původně odeslal Pocket
Ty čerchovaný čáry jsou tam výborný, ale přesto mi to nic neříká :(
EDIT: ani po přečtení a vysvětlení :( Dvojka je dost špatně čitelná.
P.S. Jinak předchozí fota jsou výborná.
Dobove zpracovani pekne, ale hodne me z toho pusobi jak je to umele naaranzovane, coz je logicke. A nejak to moc nedava nejake ucelenej pribeh, to hlavne bych rekl.
puzzle/pexeso cudzich fotiek so znacne nejasnym vyznamom nie je prilis "vlastna tvorba v digitalnej fotografii" ... v preklade> nic mi to "dielo" nehovori
rozhodně je to zajímavě pojatý...
nerikam ze je to vylozene spatne ale me se to prilis nelibi.
kazdopadne je to podle me pod tvuj (vcelku hodne vysoky) standart
Jeden takovy pokus
http://www.fotoaparat.cz/g/06/06/15/244751_21767.jpg
Působí to na mne moc příjemně. pěkná zlatá spirála.