Já to myslel trošku jinak - ne že bych si to nedovedl představit pověšené, ale že bych se na to nechtěl dívat před spaním ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Printable View
Já to myslel trošku jinak - ne že bych si to nedovedl představit pověšené, ale že bych se na to nechtěl dívat před spaním ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Vinci, mohl bych mit prosbu ? :) tvuj styl mi sedi a rad si prohlizim ty fotky a moc rad bych je uvital ve vyssim rozliseni tak jestli bys dystak mohl prikladat nejaky odkazy aspon na 1024x768 byl bych vdecnej a urcite bych nebyl sam.. jinak ty nuzky me fakt berou... takovy dost temny, jen ta predstava zrezivelejch nuzek couhajicich z barelu s olejem ve me vyvolava kruty pocity :D
az bude trocha casu tak dodelam web a tam to bude ve vetsim, ted moc nestiham :(Citace:
Původně odeslal J.Wade
mene uprav nez je obvykle pro tuto serii...
http://www.fotoaparat.cz/g/06/07/06/253054_efe67.jpg
parada, tech mene uprav je dokonce jeste pusobivejsi, to je focene v noci?
Někdy méně znamená více... moc pěkné... ;)
jj je to v noci, zjistil jsem pri te prilezitosti ze mam vadne 3 pixely :( takze znova premapovat...
Tak reknu ti, tahle se mi opravdu moc libi :) naprosto famozni :) jinak k tomu mrtvemu stromu --- ten je opravdu mrtvej nebo upravenej nebo je to starsi foto ? :)
EDIT: jinak vsiml sem si ze druhej monitor mam lehce do zelena a libi se mi to omnoho vic, zkus to decentne poupravit jestli se to zalibi tvemu oku ?:) a minimalne zesvetlit
parada ! docela rad bych opet videt original . slo by ?
tady to jeCitace:
Původně odeslal DOT
tak jednu fotografii temer bez uprav, dalsi ze serie uz asi budou upraveny ;)
http://www.fotoaparat.cz/g/06/07/09/253905_696e2.jpg
Vcelku fajn, ale mozna by se mi libyla bez tech svetel v pozadi a ten capek by mohl bejt vic osvetlenej byl by z nej takovej "prorok" :)Citace:
Původně odeslal Vinc Black
ja jsem do toho nechtel moc zasahovat pac jsem si rikal ze musim alespon nekdy postnout nejakou fotku a ne samy fotografiky :D jinak capek jsem ja ;) treba postnu jeste pokrocilejsi stadia, lampa byla fotogenicka tak jsem vymejslel bejkarny.. :)Citace:
Původně odeslal J.Wade
edit zapomnel jsem na nazev fotky: 6277
jasny :) ale tak ja sem si ji upravil jestli ti to teda nevadi a libi se mi tak vic :)Citace:
6377
tentokráte zase něco domalovaného :), serie pokračuje...
http://www.fotoaparat.cz/g/06/07/11/255019_6b0c0.jpg
Povedena... jen nevim jestli by nevypadala lip kdyby nepadala doleva... a opet bych se zbavil tech svetel v pozadi -- byl by z toho takovej pocit cerny nekonecnosti...
nepřipadá mi to, že tolik padá, ano sloup je nakřivo, ale jinak myslím že je to celkem rovný, ještě na to mrknu :)
Maličko ano, ale jen maličko - srovnej to kdyžtak jen podle zábradlí. Myslím, že za tímhle je i skutečně dobrá fotka a chtěl bych jí vidět i jinak zpracovanou - takhle to ve mně opět vyvolává nutkání, aby byl obličej a la "leatherface" a v ruce pořádný kus železa ...
Ten člověk je tam dokreslenej ? .. chybí mi od něj stíny. Pokud je dokreslenej, tak proč to tak nevyfotíš ? To dělá dobrýho fotografa dobrým fotografem že má nějakej nápad a dokáže ho dostat do té fotky. Vždyť toto by přece nebylo těžký nainscenovat.
Jinak atmosférou se mi to líbí, i když nevím jestli tam ten šum není spíš naškodu. Taky bych asi řezal těsně s tím pravým sloupem ... ten prožek fotky za tím sloupem v pravo mne tam dost ruší.
neni dokresnelej, s tim orezem jsem vahal..ten sum mi taky trochu vadi, ale nechtel jsem prijit o kresbu tak jsem to tak nechalCitace:
Původně odeslal theedge
ty nohy jsou nějaký divně rozmazaný a působí to na mne jako by visel ve vzduchu.
tan barak co vypada ze spadne (ten z mene upravama) je fakt super
6477 / sumonér
TK nic moc, je to foceny z ruky
http://www.fotoaparat.cz/g/06/07/18/257861_f531f.jpg
tadle je supr ;)Citace:
Hmm, já na ní teda nic zajímavého neshledávám... :confused:
libi !
jen bych v duchu tech predeslych doplnil do fotky cislice 6477
treba jako kerku toho stojicicho chlapka . . .
Mno, fotka se mi nejak moc nelibi, ale ten tlustej chlapek je tam fajn :) libi se mi dej, ale nelibi se mi ten efekt... jinak z prvu sem si rikal jestli si nahodou nenafotil mne, protoze presne tuhle cinnost sem predevcirem vykonaval :D
jinak vzdycky sem chtel vyfotit neco podobnyho ale nejak nikdy nebyl fotak pri ruce :)