do mojej 4200+ musim tlacit 1,5 aby dala aspon 2585MHz. V porovnani s ostatnymi ludmi slabota, mne osobne to bohate staci. (A myslim, ze nielen mne 2x2585MHz staci)
Printable View
do mojej 4200+ musim tlacit 1,5 aby dala aspon 2585MHz. V porovnani s ostatnymi ludmi slabota, mne osobne to bohate staci. (A myslim, ze nielen mne 2x2585MHz staci)
Maule,tak to je velka skoda... :(Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Vsichni jsme ti drzeli palce at ty 3GHz pokoris.Jinak urcite si myslim ze poridis nejaky novy a uz lepsi kus na OC ;)
Myslím, že v rámci s939 už ne. Koupil jsem místo něj za poloviční cenu X2 3800+ a šlape mi v pohodě 2,65GHz... a Conroe volá... :cool:Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
No to je rec :idea:Citace:
jeeeee....Kazdej chce najednou Conroe...Citace:
No ty už bys měl vyhodit nějaké 3DMarky, abych to mohl porovnat se svým druhým kompem, kde mám 4400+ na 2640MHz a 7600GT... ;)Citace:
Původně odeslal cluzoe
Vzdyt uz tady nekdo nejaky testy delal a pry tam zas tak velky rozdily v testu CPU nebyli...Takze si myslim,ze ve hrach to narust vykonu moc nebude.Nejspis to pujde poznat pri kompripaci,prevadeni videi,atd..Ale myslim si ze to nebude zas nijak extra bomba.No i kdyz...Citace:
v 3d06 rozdiel 20%. To je malo?Citace:
Jakých 20% prosím Tě? Podívej se nejdřív pořádně, co je srovnáváno... :pCitace:
Původně odeslal tomase
No 20% ani nahodou...To by to muselo byt nejak extra super a to bych snad do toho sel i ja...Citace:
Původně odeslal tomase
Pokud se nemylim,tak jsem videl rozdil snad 400 bodu...Ale to neni zrovna moc.
no hej ale cakam az pride od Gaba ramik na s775 pre Thermalrigh :cry:Citace:
tak skusim obnovit svoju matiku zo strednej skoly:Citace:
CPU skore:
DM 2036
Cluzoe 2440
rozdiel je 404
404 z 2036 je 19.8%
takze?
pre rypalov Luk(y)isek: "...a pry tam zas tak velky rozdily v testu CPU nebyli.."
no uz som mal skore aj 2500b ale len cpu testCitace:
Původně odeslal tomase
tam uz mas viac ako 20% ;D
tak laskave priste napis, ze se nejedna o rozdil v 3dmark06, ale pouze v jeho subtestu CPU, to aby jsi nedelal z lidi blbce :-(Citace:
Původně odeslal tomase
hovorime o teste CPU a 20% a nie grafickych kartachCitace:
Původně odeslal short24
takze nikto nerobi s nikoho blba... :eek:
;) mas pravdu...Mozna bych si to mel nejdriv spocitat nez neco napisu...Citace:
Původně odeslal tomase
Kazdopande si ale vetsina lidi myslela ze bude jeste vice prevysovat nad X2.
no ALE ratajte s tym ze tie testy su zatial iba 2800-3000MHzCitace:
ale bude tam rozdiel vacsi lebo dufam takt pojde este o dost hore...
pri 3200-3400MHz to bude viac "mozno" test cpu3dmark06 2600 a viac :???:
Citace:
Původně odeslal cluzoe
jj,asi jo...No uz se ale tesim kolik z toho vytahnes ty ;) :)
Drzim palce!
sorry, jeden post jsem prehlidl, ale tuhle diskusi zacal Maul s zadosti, aby Cluzoe nahodil nejake 3Dmarky ... coz automaticky neznamena test CPU
jinak pro mne je nejzajimavejsi test, jak se conroe projevi v hrach [nemusi to byt nutne 3dmarky] a to s vyhlazovanimi - typicke nastaveni 4x/8x. to je to, co hraji a to je misto, kde vykon nejvic potrebuji. parkrat zaznelo, ze pri zapnuti vyhlazovani a anizotropniho filtrovani jde jen o grafiku ???
Jasne ze pri AA/AF jde o vykon grafiky a ne CPU. Ve hrach rozdil mezi X2 4600+ a nejakym E6600 nepoznas, natoz s 4xAA a 8xAF :) Ten rodil poznas tak mozna v UT2004 pri 32 lidech :) Navic nechapu jak muzes hrat 4xAA a 8xAF napriklad takoveho FEARa v 1280, Oblivion atd. kdyz to dnesni karty dost nedavaji ani na trochu normalnejsi nastaveni.Citace:
Původně odeslal short24
EDIT: Sem ted prave kvuli tem minimalnim rozdilum mezi X2@2.4 a X2@2.6 zacal pouzivat radsi X2@2.4 na 1.3V pac ten vykon je naprosto dostatecny a da se chladit pasivne. btw. i na 2.4Ghz mam v AQM3 97 tisic s 8xHQAF, neni co resit ...
Možná bys k té matematice měl přidat i trochu pozornosti - X2 jel na 2,63 GHz, zatímco Conroe na 2,81 GHz, což je skoro o 7% vyšší frekvence... takže z těch 19,8% rozhodně ještě něco uber... :pCitace:
Původně odeslal tomase
Když si vezmeš, že ta X2 stojí kolem 6k zatímco Conroe kolem 9k, nepřipadají mi Tvé výpočty ani trochu správné... :cool:
z matematickeho hladiska su vypocty koser. Cenu a podobne veci tu netahaj, iba som argumentoval na to, ze niekto tvrdi ze ten CPU je proste "na ho*no"
No pockej,ja jsem nerikal ze ten CPU je na ho*no!!!Citace:
Původně odeslal tomase
Akorat jsem rikal ze tam nejsou nijak zasadni rozdily mezi X2-jkou a Conroe (i kdyz asi ten Conroe je urcite o neco malo rychlejsi...)
Rozhodne ne o "neco". Conroe je opravdu raketa, coz ale nepopira fakt, ze na dnesni generaci grafik ti to je na houbelec, nevyuzijes. Conroe zacne mit smysl az tak za pul roku az za rok a to uz snad budou i vychytane desky.Citace:
jj...Ono ted nema v podstate vyuziti ani to AMD X2...Az se zacnou delat aplikace co podporuji vic jader,tak bude X2 taky pekny delo - samozrejme ho ale pak Conroe rozslape,ale i tak nebude X2 k zahozeni...Citace:
Původně odeslal Haste
Jinak si myslim ze to nebude trvat tak dlouho a AMD prijde s necim taky velkym - doufam.