Tak co,nemate nekdo verzi PRO?
Printable View
Tak co,nemate nekdo verzi PRO?
Ja mam.. dokonca dvojprocesorove pentium PRO. a inac aj softR9700 PROCitace:
Původně odeslal nex
a este kopec dalsich PRO veci a urcite kopec ludi tu tiez :-)
Co je to DC ???
1150
Bud Domain Controler aleb jednosmerny prud, vyber si :-)Citace:
Původně odeslal Triplex_six
1139 s default ovladacema xp
po nainstalovani catalystu 3.1 929
to me fakt nenapadlo ze tenhle 3dmark se nebrani vsync...
tohle je jeste celkem peknej vysledek ne ? 8-)Citace:
Původně odeslal Xeus
No je to tak ako skoruju gf4ti, teda podla mna dost ... o nicom, ja mam teda looserskych 1852 ako rekord zatial, aj to s detonatormi shitovymi teda 42.68 s ciernym pasom cez obraz v testoch niekde, a s detonatormi ok 42.86 to robi 1836bodov, co je vlastne v pohode na gf4ti, ale inak je to des. Najlepsie je mat na to aspon 9500 radeon :D
NE 3.06 ghz a gf4ti -- 1780 bodu je pekny mlikoCitace:
Původně odeslal Zdi
ja mam 1868 bodu a to mam skoro o jeden ghz min cpu ;D
> Voky, a pravdu povediac mas nadupanejsiu masinu podstatne jako ja, a 3dmark 2003 ta presvedcuje ze len o 1-2 percenta, je to benchmark buducnosti :? :lol:
Voky: ale tenhle mark je dosti zavislej na grafarne a jejim taktu. CPU uz tady nehraje takovou roli jako v 2k1 :-)
...a pokad nemas DX9+ kartu tak to nema ani cenu testovat ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Tom
3927
koukni co ma za grafiku a pak neco povidejCitace:
Původně odeslal Tom
ten otes je delanej na overclocking zakladní takt ma 250 / 5xx a to chlazeni je tam brutalni
Voky: O tomhle jsem se zminil jen kvuli tomu ze si psal ze mas skoro o 1GHz pomalejsi CPUcko :roll:, vubec jsem nekoukal co ma za grafarnu. A kdyz uz jsme u toho tak se ho rovnou muzes zeptat jak ji ma taktlou, a urcite min jak ty jelikoz ma min bodiku :)
Predtim nez sem si ji koupil tak sem se dival na hodne na netu, kde ji meli skoro vsude na 305/610, no jo ale to meli stesti ze koupili takovou skvelou kartu. Jenze ta moje uz nejde pres 285/572, kdyz dam pc na balkon ve vrazivem pocasi - 5C tak max na 290/580. Proto rikam ze je to šit.
ps: na 3dmark03 zalezi hlavne na karte nez na cpu
vcera 1038 ..
ja te taky drtim i v 2k1se ;DCitace:
Původně odeslal Xeus
takze s tim tvym kompem neco bude ze by i****l ? ;D
Voky: :roll: jenze takt jeho grafiky je uplne jinde nez tvuj a o fsb nemluve to dela v 3Dmarku 2k1 hafo bodu navic, ze? Rozhodne se timhle nezastavam INTELu(PIV), todle je fakt ;D, tak uz se prestan vytahovat, nebo budes mit za chvili pres dva metry(ber to v klidu) :-)
kdybys byl v praze tak by to bylo dobry, zajdes treba ke me ja ti pujcim desku + pros, a ty me grafarnu + wc, pak je o cem mluvitCitace:
Původně odeslal Voky
a kdybys s moji kartou me prekonal
:arrow: tak pak si rikej co chces :!:
1183 marku.
AMD TB 1400@1540MHz
ATI Radeon 8500 bba 275/275@290/290
384MB SDRAM
kdyby byli v p...i atd ......Citace:
Původně odeslal Xeus
co mas to mas a nerikej kdybch ja mel to a ty zas todle ...
proste sem pred tebou ale zas me to stalo vic penez(grafika) :!: