Tcasemax 57°CCitace:
Původně odeslal Eagle
Rozbehol sa uz aj na 9x320 pri 1.5V,je to velmi nestabilne, SuperPI 4MB hodi hybu a padne, ine som netestoval :-(
Printable View
Tcasemax 57°CCitace:
Původně odeslal Eagle
Rozbehol sa uz aj na 9x320 pri 1.5V,je to velmi nestabilne, SuperPI 4MB hodi hybu a padne, ine som netestoval :-(
ja tu mam CABGE
a nedostanu se pres 9x301 ... ale je fakt ze pred chvili to nechtelo jit ani pres 9x280 ... asi se nak zahoruje na tehle frekvencich .... :)
tak to sme na tom uplne stejneCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
CABYE
tcase 57st
2.8ghz pri 1.55V viac ani n
Ak ti ide na 2800 1.55v stabilne, tak si mozes gratulovat, moj neda ani tolko.
Citace:
Původně odeslal Fantomas
Ten SuperPI hazi chybu kvuli pametem...Tak vysoky takty uz nezvladaj...Dela mi to taky s horsima pametma,ale uz pri nizsich frekvencich...
mam zaujimavy problem a to nizku pamatovu priepustnost, je asi o 10% nizsia ako pri A64 pri rovnakych parametroch.
neviete kde by mohla byt zrada?
pravda je ze to nieje ziadna tragedia, ale... malo by to snad byt skorej naopak (aspon pri mem) :?
opteron 144 315x9
mem 514MHz (2x257) cl 2.5 3 3 6
porovnavane pri 2574MHz
a64 win a opteron
Tak mám už doma taky svůj kousek, série CABGE TCase 57°C, sérii jsem bohužel neopsal, dával jsem to dohromady dost narychlo.
2.8GHz při 1.55V SuperPI 32M stable
mám CABNE
na default Vcore - 2853Mhz 5h prime95 24.11
na 2988Mhz jedu zatím 1.48V - ještě nemám 100% otestováno
zjistil jsem, že mě limituje deska :-( Škoda mojí bývalý DFI co uměla hodně přes 400. Moje současná Abit umí "jen" 332
ufff, koupim ;D
Kde jsi k němu přišel, přiznej se ;DCitace:
Původně odeslal M.K.
Koupil jsem ho 29.8 ve Foxu za 3998Kč - ještě když se tu o něm teprve polemizovalo a za týden byl doma. Dal jsem ho švagrovi do kompu, ale protože on netaktuje a já teď koupil pro sebe už jen CABGE, tak došlo k výměně :-)Citace:
Původně odeslal BeachKEN
hmm super kusok :roll: skoda ze moj cabGe ide iba 2800 :?
Tak to som zvedavy ci ho vyzenies nad 3 GHZ....to by bolo uz celkom dobre 8-)
se stávající deskou (biosem) určitě ne. Na Abit AN8 mod biosy nefrčej a tak nečekám, že bych dal víc jak 332x9. Mám sice domluvenou výměnu za DFI, ale trochu se to zkomplikovalo (reklamace). Kupovat novou desku se kvůli pár Mhz nevyplatí a zatím mi to stačí :-)Citace:
Původně odeslal GABO
btw: těch 2988 (332x9) s 1.48V jsou prime stable
Citace:
Původně odeslal M.K.
S tou deskou to nema fakt asi smysl.Ja si myslim ze uz i takhle je to bomba kdyz ti to facha na 2988MHz stable. :wink:
ty vole 3 giga opteron na 1,5 stable to je HUKOT!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
za zahr forech to neni nic divnyho,Citace:
Původně odeslal paik
CABNE 2800 mhz 1,3 : 3GH 1,36
Tak tohle je moc pěkný... ;DCitace:
Původně odeslal M.K.
tak to bych chtel taky.. tomu mymu se nechce ani na 1,450 pri 9*295 do win :(Citace:
Původně odeslal tnema
Tak ten můj CABGE pucflek jede na 2.7GHz 1.45V PrimeStable, Zdá se, že by dal 2.8GHz možná 2.9GHz při 1,55V, ale už mi příliš topí chipset, kde mám žlutýho Zalmana, kterej je nalepenej u GTOčka, takže pořizuju VF700, abych tam udělal nějakej průvan, doufám, že se mi to tam vleze. každopádně na DFI Ultra Infinity jedu s děličkou, 350 pro ní nebude problém, jenom to chce víc šťávy. ;D
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Sakra,ze bych presel na opteron?? :-) Docela s nima valite...
S AV8 to moc velky zmysel nema :-(Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
Citace:
Původně odeslal Yogi_1
To ja jen tak...Ale AV8 neni tak spatna :-( Vlastne ty ji mas...
Citace:
Původně odeslal tnema
no jo porad, na zahranicnich forech to je normalka.....pako :roll: tam je taky normalka chladit vapochillem, mit 800w zdroje a zivit se tim jako zamestnanim...., ja mluvim o podminkach TOHOHLE fora a TOHOHLE statu,a myslim si ze lidi s takovejhlema kouskama napocitam na prstech jedny ruky....tak porad neplacej (a tyka se to i jinych) ty kydy "na zahranicnich forech je to normalka"