nejde o poskrabanie ci nieco podobne, ked chces cosi rovnomerne a presne ohnut, na kolene to neurobis ;) a to nehovorim o tom ze ten material poskodis ked do toho budes tupo mlatit :(
Printable View
nejde o poskrabanie ci nieco podobne, ked chces cosi rovnomerne a presne ohnut, na kolene to neurobis ;) a to nehovorim o tom ze ten material poskodis ked do toho budes tupo mlatit :(
No ja som myslel na ohybacke, nie na kolene. Otom pise richmond.Citace:
Původně odeslal MadCap
to me napadlo taky, ale prej je to tim ze ta ohybacka ke ktery ma bezne pristup je stara a dost "jeta"... paska to neochrani, jedine snad nejaka samolepici guma. ty kejsy co by se vyrabely by se delaly na nejakych lepsich ohybackach - ty prej umi i nejaky spesl ohyby navic takze to jeste prozkoumam (az se teda vrati).Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
DnF: vyrenderuju a postnu... stejne si furt myslim ze je dobry tam ten plech nechat pac neumim ohybat plexi...
edit: ja uplne zapomnel ze sem to uz renderoval hned jak si to psal, ale bohuzel to mam v modry (a plexi to pripomina jen vzdalene - fakt s tim jeste moc neumim), ale pro predstavu to snad zatim staci...
http://album.volny.cz/richmond-2005/...wse_page=0#img
:eek: tohle chci ;D mas zrejme dalsiho zajemce :) .Jen jedna otazka kam se da disketova mechanika? :) .Jestli se vubec s nejakou pocita :)
No asi se s ní moc nepočítá, ale zároveň ti nic nebrání dát jí do redukce do velký pozice :wink:Citace:
Původně odeslal Ramses
no třeba se Richmond vyjádří , čas pomalu ale jistě utíká , je mi jasný, že nám tu nezdělí : ,, 23.9. to bude hotový." Spíš by mě zajímalo jak to vypadá ( třeba procentuálně) vůbec s tou realizací, jak probíhá testování konstručnosti , popř i něco navíc
wow, taky se mi libi :) okamzite bych bral :)
ja bych udelal nejaky zavazny hlasovani, nebo neco takovyho
aby on vubec vedel, kdo to bude na 100% chtit!!!
tady muze kazdej napsat, ze to bere a pak se na to vykasle
To je podle mě zbytečný, víš jak to chodí, stejně dost lidí řekne závazně, že jo a pak nic. Ale když teda, tak já říkám, že kdybych se měl rozhodnout buď ano nebo ne, tak prozátím ne. A taky nikdo to ještě neviděl v reálu, takže tak no.
no jo, ale s takovou se to nikam nepohne a takhle zatim cumime na krasny obrazkyCitace:
Původně odeslal Perfect_
ja case nutne nepotrebuju, ale tento se me sakra libi a plni i dalsi funkce
ja bych si ho pod stromecek nadelil :D
No to s tim plexi je krasny ... Nemuselo by se ohybat, podle toho jsem pochopil, ze ten hlinik na sachtu chces mit nahore ohnuty, takze jako celek? Ja spis myslel mit tam dve plexi, z kazde strany jedno, a nejak uhelnikama to pridelany ke zbytku skrine nahore a dole ...
No, to by se muselo vymyslet.
Jinak ... zatim to vypada ze za ctrnact dni mi prijde poc, a case porad nikde ;) Zatim to bude muset teda vydrzet roztahanej po stole ... :o
nejakou doby to tady nebezelo (aspon teda me), a koukam ze asi vsem, kdyz tu neni zadny dalsi priZpevek.
Je nejakej postup? Uz se vybiraji prachy? ;)
konec? nebo pracuje se na tom projektu jeste?
vy jste jako fakt čekali precizní sériovou výrobu? ???
a kvuli cemu je tady tech 16 stranek??Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
jenom aby jsme si pokecali??
Já jo.Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
konec to urcite neni, jenom potrebuju vydelat prachy aspon na par kousku, sehnat cloveka co to udela ve slusne kvalite a pak prodavat :wink:
zatim to vypada ze bych toho cloveka mel ale nevim jestli pujde do par kousku. ani nevim kolik lidi z fora by to chtelo takze sem ho pripravil cca na 20 ks coz by pro zacatek mohlo stacit.
sak fakt dajme anketu ze kolko ludi xce tu bednu
Čuss bude ta výroba do vánoc? no já že bych to moh ukecat jako vánoční dárek
šel bych do toho taky, pokud se to podáří v slušný kvalitě.
No, kdybysme sehnali nekolik lidi co maj vaznej zajem, a dali dohromady prachy na prototyp aby bylo na svete neco hmotneho co se da ukazat ostatnim, urcite by se to rozjelo rychleji.
Kdyby nas bylo dejme tomu deset odvaznych, a to si myslim podle reakco ze je, nevyslo by to na jednu osobu zase na takovy penize, i kdyby jsme o ne v nejhorsim nakonec meli prijit...
A jestli ma Richmond cloveka kterej by byl schopnej ten prototyp udelat, tak by to za mesic mohlo byt na stole, a do vanoc bude mit 30 objednavek ;)))
Takze se ptam, co vy na to? Teda hlavne Richmond jako ten co to zacal...
ok, ale sezente mi cloveka co umi s hlinikem :roll:Citace:
Původně odeslal DnF
kazdopadne to zacal Yngwie
no když by to nebylo moc peněz klidně bych se složil ale chtěl bych mít aspoň nějakou jistotu že se potom dočkám i svýho case
a jak by to bylo ty prachy co bysme dali do prototypu by byli jako navíc nebo by se potom odečetli z ceny mího kousku?
Pokud se nemylim, tak je to ukradenej design G5tky :) pokud byste chteli seriovou vyrobu tak co treba nejaky copyright atp. ???
Treba genius vesele kopiruje mysky od Logitechu, takze mozna tohle bude to samy.
To stejný je s casama... Copyrightu bych se nebál ;).