Dle nadpisu toho threadu to bude revize E-Venice :idea: :mweheh:Citace:
Původně odeslal dexxnarsil
Printable View
Dle nadpisu toho threadu to bude revize E-Venice :idea: :mweheh:Citace:
Původně odeslal dexxnarsil
;D kua sem si toho nevsim sem holt slepejs ;D :lol: :oops:
Tak jsem vcera jen narychlo zkusit ho nataktit a docela to jde, ale zas tak dobry to neni, nemel jsem cas zkoumat a nastavovat a odladovat ale:
z defaultni frekvence 9*200=1800 mi bezel v pohode na 9*248=2232
Coz docela jde...
Citace:
Původně odeslal Neo
tk tohle uz je trochu prehnane :) Sakra lidi delejte s tema procakama neco, kdyz to neda na default alespon 2,5 tak bych tady nekazil pruzkum.
Mno konec srandy, zatim teda trochu zklamani i bez toho, ze bych neco ocekaval
To ti pobezi vetsina CBBID :)Citace:
Původně odeslal Neo
takze prave jsem zacal testovat... (3200+)
Rovnou jsem vyhodil jednu ramku, takze 512MB v single CH.
zatim 10x250 - 1,39V
SuperPI OK, Prime 4min - pak jsem ho ukoncil rucne! - nechci cekat
...... jedeme dale
tak momentalne 10x270 pri 1,55V - ITE meri 1,5real, LTD tusimze 2x??
SuperPI OK, prime zatim jeste bezi (inspace) ...
.... ale pametem se nechce :( jedu na 512single pri 3-4-4-8 2T a delicka na DDR340 :evil:
edit: nemeli by Náhodou certifikovany ddr500 dual kit bezet na 250MHz na 1T pri casovani udavanem vyrobcem :!: Nejak se jim nechce...
- pomuze nejaky jiny bios?? (mam 3.10-2beta)
vis ja bych se kouknul kdy byli certifikovany prtze ty mas asi d43 ty na A64 moc dobre nejedou, na intelu ti pojedou na @260Mhz v poho ale na A64 je to neco jinyho ;)Citace:
Původně odeslal epidot
nepomohl by treba nejaky jiny bios od oskara Wu ?
edit: pomohl :) 414-3 ;D , jinak to je ADA3200DAA4BP - LBBLE 0516EPGW
ee, zkus 414-2 ale myslim ze ti to moc nepomuzeCitace:
Původně odeslal epidot
ja uz tu venice taky mam, presne 3000+ LBBLE 0516EPBW.. zadny rychly OC ale nebude. pudu asi krok po kroku.
myslite si, ze se vyplati prodat moji plotnu+procak(viz popiska)? koupit a64 s jadrem venice (3000+,3200+) a doufat,.. ze se me podari dostat na trosku slusne frekvence. ptam se, protoze si nemuzu dovolit koupit pci-e grafiku, takze mam silne omezenej vyber zakladovek pro s939 s AGP (jedinej chipset, ktery snad prichazi v uvahu je nForce3-ultra). rad bych nejakou DFI LP s nForce4,.. ale takhle nevim (pokud mate nejakej tip, sem s nim). mockrat dekuji (omlouvam se, vim ze to sem moc nepatri).
Mno, takže zatím testuji svůj první Venice 3000+ a popravdě řečeno dosti zklamání - na 2,6GHz (289x9) jsem na stabilní chod musel přidat 0,025V oproti svému Winchesteru 3200+, takže teď jedu na 1,425V...
Další překvapení je, že podle Everestu mi s "novým vylepšeným" řadičem klesla propustnost o 25% z cca. 8000Mb/s na 6000Mb/s a to už je nic moc... :? Samozřejmě, že pak jsou paměti stabilnější a jdou časovat výš, když je ten řadič takhle šetří...
ja jsem celkem spokojen - LBBLE 0516EPBW 3000+ Venice me pri 1,52 na 2,686 projde PRIME v klidu 3 hodiny ( vic nezkousim, chci poslouchat muziku a ne cumet na prime ;D ), ale na rovnych 2700Mhz neee :-( Vim rozdil minimalni, ale mohlo byt krasne cisilko ... takze brzo asi pujde ... :) Zvednuti napeti nad 1,53 klasika nepomaha. Mimochodem ted jedu v poho na 335 HTT a ten Asus zvlada mnohem vice ... ale jak je znamo na HTT VUBEC nezalezi, pouze na vysledne frekvenci CPU. ja na 335 jedu kvuli pametem ... pristy tyden mozna testnu jeste jeden kousek, tak dam vedet.
D
Kua tak uz mam 2 dny doma 3200+ LBBLE a nemuzu ho testnout neb cekam do pondelka na desku. Tak tu jen slintam. Jen dodam ze jestli nedam 2,7g jdu se zastrelit ;D
zalezi na kousku, dnes jsem vymacknul 10x280 az pri 1,63V ale neni primestable.... jeste budu hodne ladit.
pristi kousek cekam alespon 2750 :) To je sport co ? Jsme fakt asi prdli, ze do toho davame takovejch prachu :D Sef se me vzdycky v praci smeje ... " 1Gb pameti za 6k v nakupu ?" :oops: " Nu coz drahy konicek, ale konicek ...
Edit : Jdu take neco investovat jinam ... treba do vina ... nebo ze by pivecko ... nevim nevim ... kazdopadne doutniky uz mam koupene 8-) ( retka uz pres rok nemuzu ;D )
tak sem si dneska taky poridil Venice ;D a zkousel taktit do 2550Mhz jel na default vcore pak uz chtel 1.5V. zatim sem se dostal na 2700Mhz v primu testovano jen 15 minut neni vice casu,musim si ho nekdy udelat :D
Nemate niekto skusenosti s Venice na MSI K8N Neo2 Platinum?
Neviete ci sa Venice predava uz bezne v SR, napr. v Ageme?
Za cca 2 tyzdne idem do A64 tak ci uz sa Venice predava bezne alebo ci ho treba este zhanat?
re: ace
mame podobny problem,.. koukam ze mas taky jednu z lepsich grafaren a premyslis nad upgradem s939 s AGP. napada te i jina deska, krome neo2? (kuprikladu epox?). chtel bych prejit ze s754, ale vyber je opravdu na dost ubohe urovni.
Lanparty UT nF3 Ultra-DCitace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=62149
http://www.hardwareasylum.com/forums...?p=430#post430
Citace:
Původně odeslal OCZ
To vypada dobre, otazka je jak to bude s dostupnosti. Vzal bych ji, protoze do PCI-E se mi nechce.
re: OCZ
mockrat dik,.. mas prosim predstavu, kde bych se mel po takoveto desce poptat? nevypada to,.. ze se jedna o nejaky masivne dostupny kousek (nemohl jsem se dohledat ani na ofic. strankach).
Napis Radimovi a uz to CSS nehraj lamis to :)Citace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
re: elemeNt
*5let CS-ka, to uz hranici s nejakou dusevni chorobou. i kdyz, zase tak hroznej nejsem (nekdy se me i vcelku zadari).
**radima? bohuzel neznam,.. kdo by to mel byt?