omlouvam se ale jeste jeden lama dotaz
jak poznam kterej bios ?
Biosy z Oskarovy dílny, podpora CPU AMD Venice , San Diego a Cool'n'Quiet, verze 1 a 3 pro TCCD, 2 a 3 pro VX, BH-5 atd.
Pameti mam kingston hyper X 333
Printable View
omlouvam se ale jeste jeden lama dotaz
jak poznam kterej bios ?
Biosy z Oskarovy dílny, podpora CPU AMD Venice , San Diego a Cool'n'Quiet, verze 1 a 3 pro TCCD, 2 a 3 pro VX, BH-5 atd.
Pameti mam kingston hyper X 333
Tak recenzia je vonku ...citajte a postujte vase reakcie:
http://www.pretaktovanie.sk/modules....d&v=1116434858
To Rosak
Bojim se ze ti novy audio modul nepomuze. Mam tam tedka puceny od -Ja8k1- a zadny pokrok sem neudelal... ale ten muj mu jede na 100% takze je to jedine deskou :-( Holt DFI pude pryc :D
Gabo: Pěkná recenze, hodně rozsáhlá zato chválim. Na první straně sem si všim mušky že v tabulce parametrů nforce2 ultra 400 je uvedeno SATA který ale čipset neumí , musí být přidán přes přídavný řadič na desce. A taky bych asi neuváděl pojem FSB ale nahradil bych ho HT nebo HTT vypadá to líp , FSB je u A64 minulostí tak aby se nešířily bludy.
Vdaka...ten obrazok ako si mi to ušlo tak sa opsravedlnujem. No FSB...asi prilis velky zvyk z mojej strany. Predsa len to bol skok do niecoho uplne noveho :wink: ale pozmenim to.
zkouseli jste nekdo ten 5.10-1 az 3 bios?
je to v necem lepsi, krome jinyho cisla?
mám tam 5.10 -1 ale jako už delší dobu žádný zlepšení ohledně OC nepozoruju :-)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Hmmm, to je pěkný. Moc jsi mě nepotěšil. :oCitace:
Původně odeslal -Jakub-
Po žních půjde k Turkovi!
potom by me ale zajimalo v cem je zakopany pes.... ? vazne neudeal jsmenic jineho nez jen vymenil jeden karajan za druny, zapl a mrd... jede to bez njmensih problemu.... takze.. v cem by mohl byt problem.. vse dulezite je na tom modulu a tenm je ocividne bezproblemovy.. skousli jste novy bios?Citace:
Původně odeslal rosak
2Gabo: to s tou redukci je jeko fakt? heh mam ji ted v PC mam ji tahat ven? kde jsi to vycetl?
jo a jeste neco kde sehnat toto: http://www.pretaktovanie.sk/obr/dosk...mart_small.gif
toto - screen - je program - a je na instalacnim cedecku v adresari ITE - plny nazev je ITE Smart Guardian :wink:
gabo -moc pekne napsane, potesily mne tve pokusy s chlazenim, jen jedna prosba - nevim jestli tady nebo v chlazeni lidi chteli po maulovi, jak tam sedne zalman? jestli by maul nemel nejake fotky - a protoze ty to nafocene mas, jesli by ta fotka nemohla byt trochu vetsi
:oops: nejak jsme tam dal to smart speed a nevsim sem si toho diqCitace:
Původně odeslal short24
No fotky mozem dodat tusim su robene na plnom formate...chces to na mail niekde? A este jedna sa o tie so Zalmanom...hej?Citace:
Původně odeslal short24
n temer na 100% to tim modulem nebude a vyzdvihovat toho gigabyta nad DFI http://www.ocguru.cz/smileys/rofl.gifCitace:
Původně odeslal Ksatria
Nevím, co tím chce básník říci. Myslím, ale ,že k vyjadřování škodolibosti tenhle thread neslouží, navíc, když ani Ty nepatříš mezi nějaké odborníky a ptáš se tu kolikrát na věci obecně známé.Citace:
Původně odeslal Ksatria
Ma tu niekdo problem zo samovolnym restartovanim pocitaca ?
PS : pocitac je 12h primestable a memteststable :-( :roll:
Premazane OT prispevky Ksatriu. Len upozornenie aby si nemal Ban Forever...naozaj tu nikto nema zaujem citat podobne hlasky ako si postoval. Drz sa temy.
2 Janko Hrasko: no nemam s tym resetovanim problem.
2: JankoHraskoMě už to taky rockstable drží i v duálu :-)
sice mě to štve , že RAMek musím pouštět 2,8V (nastaveno) bios ukazuje až 2,89V ,no nic po víkendu si to proměřím Vmetrem , nějak se mi to furt nezdá...
že by těmhle TCCD chutnalo větší napětí ? (někdy mám pocit že sou to BH-5 :-) ) Má s tima kingstonama někdo podomné zkušenosti (week 02 , year 05) ?
tady taky zaden samovolny restart....
neni problem ve zdroji?
Z Ksatrie si nic nedělejte, to je můj bratránek. Kdyby nebyl o hlavu větší a o 30 kg těžší, tak to s ním vyřídím ručně. :evil:
Teď bude vychvalovat nějakýho Gigabyta, ale když to dotlačil dom, tak pořád brečel, že mu topí ten chipset, že si na něm dělá po ránu k snídani vajička.
Nový modul nepomohl, ani nový Bios, takže deska půjde na reklamačku.
ja problem se samovolnyma restartama nemam
pocitac mam prime stable, vsechny testy jedou, vsechno vypada normalne,
ale kdyz mam pustene PC treba 2 dny v kuse(bez restartu kvuli DC++) tak k nemu prijdu, zkontroluju maily, pustim nejaky aplikace(bsplayer,WMP,akrobat) tak se me kousne=>zatuhne obraz nehybe se ani mys
nevite v cem muze byt problem?
zrejme je aj 12 malo :?
Já jedu pi32M stable a to mi stačí :-) prime sem radši moc neskoušel. a ještě mi jede většinou UD takže procík na 100% . a žádnej problém s nestabilitou sem nezaznamenal. jedu 9x285 1.53V real s vodou. pohoda
:-) ...aby se v UD nedivily ze jim nekdo posila obcas spatne vypocitany vysledek vlivem OC ;D ...
prime bych si rozhodne zkusil a nemusi to byt ani 12h stable. Me to hodi chybu po 1h a 10min, 32M pi je OK 8,5x320 pri 1,55V podle CPU Z. Memtest ve woknech jsem ukoncil po 1000% pokryti a taky OK (2,68V ramky). Biosu a nastaveni jsem zkousel TUNY a nejlepsi u me je zakladni casovani rucne a vse ostatni AUTO :wink: a ramky mi vali stabilne.
takže jsem trochu testoval a vracim se k 4.14, při stejným nastavení je stabilní a s 5.10 už to hodí chybuCitace:
Původně odeslal M.K.
k jake 414 -1-2-3 ?Citace:
Původně odeslal M.K.