Já měl na mysli spotřebu grafické karty :-) Zdoj ne! to já vím že si to vezme jen tolik kolil potřebuje PC :-)Citace:
Původně odeslal J.Wade
Printable View
Já měl na mysli spotřebu grafické karty :-) Zdoj ne! to já vím že si to vezme jen tolik kolil potřebuje PC :-)Citace:
Původně odeslal J.Wade
Nematet pls nekdo icq nebo neco na killera tady s fora ?? thx
jo, jasny :) omlouvam se :oops:Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
Jak je to s Purevideo na tehle grafice??? Umí nebo neumí, jelikož jsem se dočetl, že purevideo má každá NV6*** ale u tehle jsem se to konkrétně nedočetl a ke grafice jsem purevideo sw taky neodstal
Zdravíčko,
mám dotaz, příjde mi MSI NX6600GT AGP. Mám do ní zapojit to přídavný napájení?
resp jenom napájení přes agp té kartě nestačí?
Pozn: Mám zdroj Codegen 300W (tedy v podstatě noname zdroj) a doufám, že bude pro tuhle kartu stačit.
Měl bych ještě jeden dotaz.
čím se projevuje příliš malý výkon zdroje pro GPU?
Resp. když jsem měl jenom geforce 6600, tak jsem si v 3DMark05 mohl nastavit 1680*1050 4AA a 16xanisotropic a i když to byla hrůza, jelo to bez artefaktů. Na téhle nx6600gt mi to jede bez problému jen někde kolem 2AA a 8x Anisotropic. Když dám na plno, tak to dlouho trvá než se to spustí a až to jede, jede to s artefaktama.
zdroj noname300w
kt6 delta fishr
A-Data 1024MB PC3200
Barton 2500+
msi GeForce NX6600GT VDT128
Na to se nedá jednoznačně odpovědět, projevů muže být mnoho, od zátuhů ve 3D, přes artefakty v obraze až po vypínání monitoru (zčernání obrazovky)..
Aha, to mi zatím stačí. Zítra budu zkoušet zdroj 400W, tak uvídím. dík za odpověď
Tak jsem přehodil ty zdroje. Teď to jede na 400W a stejně mi to dělá. artefakty se mi objeví při nastavení 4AA 16xAnisotropic a rozlišení větším než 1680x900. Při 1680x1200 mi 3dmark vyhodí tuhle chybu.
http://rosta-sid.ic.cz/chyba1.JPG
Ovladače mám nejnovější. Podtaktování nepomůže. Zbytek sestavy viz předchozí příspěvek. Zajímavé je, že mi tuhle chybu vyhodil 3dmark na max nastavení i při tetstování s nepřeinstalovaným systémem. když jsem mou starou 6600 vyměnil za tuhle 6600gt, tak si to ovladače nějak dohledalo samo. Pustil jsem teda ze zvědavosti 3dmark a na max detaily to vyhodilo tohle. Ve furmarku mi to ale žádný artefakty ani chyby nedělá.
To je naprosto logický ne? Ta karta prostě na tohle nemá dost paměti, přeplní se ti Vram s čímž se moc nepočítá a začne to dělat tohle. Pro tu kartu už i ve svý době bylo těch 128mb dost málo a ty po ní chceš takovýhle rozlišení ještě s FSAA, který by mě na týhle kartě nenapadlo zapínat ani kdysž byla nová. Tak máš prostě out of video memory, pokud máš zapnutej triple buffering, tak se ti tam možná (s přihlédnutim k mizerný Z-kompresi co NV40 měla) nevejde ani framebuffer proto se to ani nespustí, kdyby se nevešly textury tak to bude mít jen ohavnej výkon a tahaly by se z ram.
Inu tohle byla karta aby si s ní lidi zahráli Dooma3 v 1024x768 high ( ne ultra high ), a to byl zhruba její limit.
Takže to že mi hází artefakty není známka její vady? Smysl to dává, protože ta 6600, co jsem měl měla 256Mb, tak i když měla mnohem horší frekvence, tak k něčemu takovýmu asi dojít nemohlo.l
Pokud je to tak, tak se moc ulevilo. Děkuju za pomoc