T42 by již měla mít problém s GPU vyřešen ne? nebo až T43??? btw pokud odhlédnu od nesmyslnosti navýšení 1,5GB->2GB tak opravdu je to tak jednoduché jak píše mraky;) sám jsem měnil a je to záležitost pár chvilek.
Printable View
Ten problém s grafickým čipem je v tom, že při prohnutí desky(což se může stát při nějakém pohybu/ťuknutí apod.) a specielně za chodu, kdy je čip teplejší, se GPU odlamovalo od desky(blbě vyřešené přichycení BGA pouzdra). Ten chladič s tím také souvisí, ale mám pocit že to bylo jen řešení u T41/T42(tedy zřejmě, měl jsem pocit že T42 je už v pohodě) a samotné uchycení čipu se vyřešilo až u T43. Ale při výměně paměti podle mne nějaký problém nehrozí, to by jim zákazníci omlátili o hlavu. Kamarádovi se tato závada vyskytla při pádu T40 ze střechy při montáži wifi antény, takže se pak nesměl vypnout jinak zmizel obraz a nahození bylo na pár pokusů po zchládnutí.. při normálním používání bych se toho asi nebál.
Pomozte mi na T23 rozchodit TV-OUT
Povedlo se to někomu? Já vidim jen černo i když posuvník myši může za okraj obrazovky.
Napadly mě jiné ovladače, ale sehnal jsem jen jedny oficiální, který jsou na webu a na který odkazuje každý odkaz. jsou to 12.90.90.
Ostatních asi 50 odkazů mi doporučí nějaký driver vyhledávač a ještě k tomu placenej.
Pomozte mi prosím najít ovladače k T23. Díky
nevíte, kdo v čr za rozumné peníze řeší zapomenuté supervisor password? vím, že se to dá řešit přes com vyčtením přímo z toho čipu, ale radši bych to měl se zárukou bez rizika odpálení moba.. model je T43