Původně odeslal Mikus
Jestli teda opravdu hlasovalo jen 5% lidi, co se tu pohybujou, tak to je holt jedna ze zasad demokracie, ze pak se jede podle tehle 5%. Ne aby potom mocnejsi politicka sila prohlasila, to je malo, to nikoho nezajima, bude to jak MY reknem. Je fakt, ze v politice se tyhle procenta zpravidla pohybuji o rad vys, ale jen proto, ze jsou dany podminky na vedeni do siroka zalozeny propagacni kampane a ne ze se nekde neco vysune tak, ze na to narazi 5,5 cloveka. Pritom tu mlcici vetsinu ci mensinu (podle okolnosti), to taky do znacny miry zajima, ale maj treba v momente jiny starosti, tak se vedome spolehnou, ze HLASUJICI rozhodnou spravne, mlcky se jima nechaj delegovat; navic - jak uz jsem tu o tom jednou psal - statistickymi rozbory by se dalo dolozit, ze tehle 5% hlasujich uz s pravdepodobnosti takmer hranicici s jistotou dava reprezentativni obrazek o pomeru zajmu vsech, kterych se to tyka.
Me v podstate nejde vubec o to, pres jakou domenu sem JA budu chodit, protoze sem stejne chodim pres svoje Oblibene a tam si to muzu pojmenovat jak ja chci. Problem vidim v tom, jak se tahle site prezentuje na venek. Kdyz ja si to treba pojmenuju ve favoritech jako Kasparek, protoze se mi tohle jmeno libi, a s nekym se budu bavit o PC, tak mu sotva muzu rict, to mam z Kasparka nebo bez se poradit na Kasparka. Musim mu rict to, pod cim on to najde. A v tom pripade to musi byt neco vystizneho, co dava smysl, protoze jinak si jednak podle principu nomen est omen rekne, ze to je naka blbost a i kdyz si to nerekne, tak to jmeno, nez se sem dostane, zapomene (a listecek ztrati tak jako tak, pokud bude situace na to, abych mu to napsal).
Proto mi zalezi na tom, aby tu bylo neco smysluplnejsiho nez ten ocguru, coz mozna dava nejaky smysl v turectine, ale urcite ne v cestine, slovenstine, anglictine nebo nakym jinym popularnim jazyce. (V nemcine to pripomina tak nejvys jeste vrkani holubu - jak uz jsem tu jednou naznacil - taky jeste nejak prokombinovany s tou turectinou; nic proti Turkum, ale prece jen jejich jazyk nema povest mezinarodniho dorozumivaciho prostredku).