No nefim asi mate zazracny kousky ale me pri 1,625V(2,43Ghz) topi pri fullload 56-57st..
Hele Obr na ten Wapochill ses vybod,nebo jak ???
Printable View
No nefim asi mate zazracny kousky ale me pri 1,625V(2,43Ghz) topi pri fullload 56-57st..
Hele Obr na ten Wapochill ses vybod,nebo jak ???
Dráček - Edit: Ale mezi winchesterem 3000+ (maly nasobic, velke FSB - mozne problemy pri OC) a newcastlem 3500+ uz bych asi vahal, idealni by byl winchester 3200+ :wink:
---------------------------------------------------------------------------------------
JJ!
:D
Já už jeden kompl - Asus A8V 3200+ Winch. mám takto zupgradovaný...,
teď myslím na ten druhý a pak na ten třetí také nezapomenu...
;D
Tak ten Newcastl 3500+ by mne dokonce vyšel na 5k...
Tak já fakt pořád nevím...
:idea:
Pokud je za takový peníze, byla by škoda ho nevzít.Citace:
Původně odeslal Glenda
;DCitace:
Původně odeslal Glenda
Inac som tiez za 3500+, tam vsetko sedi ...az vedsinou na tu cenu :roll:
Nevim cim to je ale je to fakt 3200+ na Epox mam na default 2300Mhz pri teplote idle=30 a po hodine FarCry 36stupnu,sahal jsem na Zalmana a je uplne studenej takze to tak bude,a pri 2400Mhz je to shruba o 4 stupne vys ale pres 40 jsem se nedostal ani prime ani BurK7.
NO ja myslim ze ta Abitka meria trosku divne teplotu takze to bude asi tym :wink:
Trosku je slabe slovo, 3rd eye mi ukazuje klidne 60 stupnu a pasiv je jen vlazny.Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
JJ myslel som "trosku". Toto zase Abit nevychytal, uz Abit NF7-S mala problemy s meranim teplot ale pri tejto doske som cakal uz vykalibrovane odcitanie teplot. No co uz.Citace:
Původně odeslal Masster
BTW ... inak ma prekvapilo ze ako rychlo sa dostali tie holograficke nalpeky do obehu ... ja uz som ju mal na svojej krabicke s procakom, co som ju kupoval vcera.
Nj, no A64 ide na dračku :DCitace:
Svata pravda. Ve slabe chvilce jsem si neuvedomil,ze 3000+ ma nasobic jen 9x a ono je docela dost rozdil jestli jedu FSB 240 x 9 nebo 10. Hm asi bych mel kamosovi se slevou prodat tenhle svuj a kaufnout 3200+.Citace:
Původně odeslal Glenda
No ono mozes ist kludne vyssie. Ta doska ktoru mas da kludne 300HTT a to je pri nasobici 9x celkom slusny vysledok. A pritom pamete mozes mat na tych 240MHz :wink:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Od včerejška mám Winchester 3200+ a hned jsem ho začal taktovat a dostal jsem se na 2.6Ghz (viz. popis) bez zvíšení napětí. Prime95 ale okamžitě spadl, tak jsem dal 1.55V a už běží 2 hodiny stable (teplota je 54C).
Tak to sme natom podobne akurat ze Prime bol stabilny ale len 3h tak som mu pridal este na 1.6V a uz to ide 12h v poho.
Narychlo spraveny screen z prveho testovania :Kód:http://www.bbpix.com/pix/A64@2610MHz.jpg
Ty me pokousis :oops: Btw HT bych ale musel dat tak na 3x nebo mene co? No mozna to pujdu zkusit, i kdyz nejsem zrovna hard core overclocking guru, to priznam hned :oops:Citace:
JJ HT daj 3x a pamete nastav bud na 166 alebo az na 133 podla toho kolko ti daju. A bude to xciet asi trosku pridat Vcore .. tak na 1.55-1.6V :wink:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Btw ... to nieje nic HC :D
EDIT : jasne ze skus najprv 270HTT potom 280HTT a pomali hore az sa dopracujes k maximu ... a otestovanie pouzi Prime95 pretoze mne 2600MHz bezi vo win aj pri 1.45V ale stabil je az pri 1.6V :wink:
Esli dobre predpokladam tak mas pouze 1x512 ze.Proto ten slabej vysledek v PI..No kdybys prihodil druhou do dualu tak 290 nedas si myslim :-)
Ty si si oto povedal :wink:Citace:
Původně odeslal nex
Takze som mal doma na chvilku 2x512MB OCZ 3200 platinum rav.2 (jedny z naj pameti na TCCD) od Alessa a vysledok bol viac nez pekny. Na asi tovje prekvapenie sa mi podaril celkom pekny kusok. Co viac dodat ?Este nejake pochybnosti ?Kód:http://www.bbpix.com/pix/A64@2700MHz_300HTT.jpg
clovece nenic ma!! to ti slape PrimeStable?
Clovece to ti teda nepoviem, na take veci som nemal cas ale ked to prejde aspon 1M v SuperPi tak je to aspon trosku stabilne :wink: A inak som nemal vobec cas na vyladovanie co sa tyka casovania a hladania max frek atd. Pamete boli pozicane od Alessa na chvilku takze tak.
30s je u tebe stabilita ???Citace:
Ja hovorim o superpi ... nie o 30s. Pretoze ak je system nestabilny tak SUperPi neprejde ani 3s a nieze 30s :wink: A o stabilite nikdo nehovoril .. len o "stabilite" :!:Citace:
Původně odeslal mraky
Aby to nebylo úplně OT, tak jenom přidám, že můj Winchester 3200+ jede na 2.6GHz rock stable. Ale všechny tyhle softy na zjištění stability co zmiňujete mi připadají k ničemu i když jsem je dnes taky použil. Po několika hodinách hraní si myslím, že není třeba takových testů. To je moje zkušenost z Athlona XP.
To že hraješ několik hodin, neznamená že je to OKCitace:
Původně odeslal Cartman
Z vlastní zkušenosti, když to přezenu s OC /jen o pár MHz/, tak mi hry jdou, ale třeba ve widlích se mi občas stane že program neodpovídá apod. Osobně považuju za stabilitu Prime95 min 4-6h a GoldMemory přez noc bez chyby.
Nebo najít nějakou ještě stabilní hranici při hrách a pak jít dolu s frekvencí a nechat si pořádnou rezervu. Efentivnější ale bude otestovat stabilitu nějakým softem.
2 MK - ale tady se bavime o A64 90 nm a tady skutecne nemusi byt prime i posledni oficialni verze dokonale, je tu dost lidi a jeden tlustej thread o tom, ze prime bylo ok a ve hrach to pada
A to je ono,protoze Prime zatezuje CPU+MEM ale ve hrach zatizis HTT a ta pokud je nestabilni z duvodu vysoke frekvence tak to pak pada.Citace:
Původně odeslal short24