ja bych bral ATICitace:
Původně odeslal jakub08081988
Printable View
ja bych bral ATICitace:
tak dnes mi prisla SAPPHIRE X800pro VIVO. Prvni co me zarazilo, byla velikost krabice. Karta me prisla v malinke krabici 25x15x5cm. Pak me trosku zamrzelo, ze jsem dostal cervenou revizi, ale co se da delat:-(
Ted ju jdu otestovat, tak pak uvidim co v te karte je!
mam taky cervenou,cervena je best:)Citace:
Původně odeslal Neller
Bejt tebou,tak radsi investuju do MB,CPU,DDR a ne do karty,která by vkonostne byla o nekolik trid vys nez zbytek tveho pocitace.Citace:
Co tomu řikáte?Ja už ji mam doma.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...y%5CATI%5C9800
jo? A kterou? :lol:Citace:
Původně odeslal Factionman
mam dotaz: ty jis ji taky dostal v takove male krabici?Citace:
Původně odeslal mr_sheen
Ja som ju mal v takej krabici (aj keď nie VIVO)...je to Lite verzia tušim, je to napisane na boku krabice...Nemaš tam toľko cd predpokladam, vlastne len ovladače, karta a kable :)
Takže hentaka krabica je normalna :)
a jdou otevrit pipky kdyz nemate VIVO verzi??Citace:
Původně odeslal ICE29
Dobry napad chlape!!!!!!!!!!Citace:
Jo a nevite ve kterem kamenem obchode nebo kterem velkoskladu se da koupit ta 9800se canyon??? Moc rad bych to vedel
DIK
Zbytok kompu kupim spolu z grafikou staci kuknut sem http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...er=asc&start=0
Ešte som neskúšal, nemám doma ani lupu aby som sa na to poriadne pozrel ;DCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Podivej se na předmět zprávy.Club 3D R9800XT 256 DDR(ale ne DDR2) za 9366kč.Citace:
Původně odeslal sofokless
To si si mohol troxu priplatit a v Bazare kupit X800PRO za 11X00KC :wink: predsa je to trochu karta ktora ma vykon inde ako R9800XTCitace:
No nevim, za stejny prachy muzes mit GF6800, ja bych do toho teda urcite nasel.Citace:
Ja si zase myslim,ze R9800XT za tu cenu je goot.A vic penez bych do toho nedal.Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
ja si zase myslim, uz to tady nekdo psal, zes udelal tezkou volovinu!!!Citace:
za ty love jsou vykonejsi karty :?
:D :D :D Huraa, huraa, huraa, zajtra uz budem mat v rucickach tuto novu karticku:
http://www.levi.sk/clanek.php?kod=CBR1892 s ViVo
huraa, huraa, huraa :lol: 8-) :lol: ;D
Ma uz niekto s nou nejake skusenosti? :wink:
EDIT: Tak uz sa zabyvala v mojom PC-ku, na default hodnotach som s nej dostal cca 10100 bodov v 2003, po flesnuti biosu to hned vyskocilo na cca 12.500 pri nepretaktovanom procaku :D , este ju skusim trosku pretocit a pohrat sa aj s procakom a uvidime :wink:
hmm, v cenniku Agemu je este stale MSI R9800Pro 128MB za 7438,-Sk s DPH ...myslite , ze sa este oplati kupit ako nahrada za moju R8500 ?
No jestli jsi vydrzel doted,vydrz jeste chvili,nez vyjde X700 a pak uvidis,myslim,ze R9800Pro z trhu tak rychle nevymizi.Citace:
Původně odeslal Marcelino
kolik by mela stat ta x700 a jaky by mela mit teoreticky vykon?
V podstate jde o konkurenci k 6600/6600GT, s tim ze 700XT by melo davat asi 8000 v 3dmarku03.Na nakym foru/webu sem zahlid neco jako ze 15 zari by to mela Ati predstavit verejne,ale nechci sirit bludy.
A cena tak okolo 6000 ne???
Oficialny launch date je 21.9. - treba si ale uvedomit, ze bude chvilu trvat, kym budu "k mani" a prve pridu PCI-E verzie.Citace:
Původně odeslal Asmo
To je v poha a ted mi poradte chci koupit grafiku byl jsem pevne rozhodnut pro 9800se 256bit ktere jdou odemknout pipky stoji okolo 4700(pak by slapala jako 980pro mozna xt s velmi dobrym kouskem)
ale ted jsem videl testy 6600gt ktera je v nekterych testech lepsi(ne ve vsech ale casem bude vice her vyuzivat ps 3,0) nebo x700 ktrerou jsem v testech ani nevidel.
Na co si mam pockat? dam za grafiku max 5500s dph
DIK